Supernatural

harika bir dizi 2 aydır izliyorum 6.sezona geldim yetişicem inş 8.sezona :) :)

Kızlar the cw nin sitesinden baktım dizinin günü değişmiş. Artık Amerika da çarşamba günü yayınlanacak dolayısıyla, Türkiye de de perşembe gösterimde olucak.. Ve yayın tarihi; 3 Ekim :26:

Çok geç ya, pff... Çok fena yerde bitmişti, bir an önce başlasa :26:

evet yaa ekime çok var daha nasıl beklicez, cok fena bağımlılık yaptılar diziyi tekrar bastan izliyorum yeni sezon başlayana kadar napayım çok seviyorum

hangi kanalda oynuyor eski bölümleri izliyordum ama bi ara kaçırdım bidaha yakalıyamadım

kızlar izleyecek dizi arıyorum, bakıyorum yakışıklı yakışıklı çocuklar falan oynuyor.

ergen dizisi falan çıkabilir diye bi sorayım dedim.

nasıl bi dizidir, sayfaları okumak istemedim içerikle ilgili eyler yazıyordur diye.

kuzummm oldukça güzel bi dizi, öyle ergen dizisi falan da değil
çok kapsamlı ne ararsan var dizide
benim favori dizilerimdendir pek severim kendisini

ama böyle doğaüstü şeyleri seversen bu diziyi de seversin canım
bilimkurguyla aran iyiyse yani
sevdiceğe de çok övdüm o beğenmemişti de

bilim kurgu fantastik şeyler severim.
mesela tam bi fringe fanatiğiyim.
izleyip yorumlarımı eklerim buraya mutlaka.

hangi kanalda oynuyor eski bölümleri izliyordum ama bi ara kaçırdım bidaha yakalıyamadım

Tnt de var ama bir sezon geriden geliyor.. Şuan biz 8.sezonu bekliyoruz ama Tnt de 7.sezon yayınlanacak.. Tv de değil de internetten dizimag dan izleyebilirsin..

Ergen filmi değil ya.. Bildiğin metafizik ögelerini içeriyor.. Sürükleyici ve bağlayıcı güzel bir dizi ben başladığından beri takip ediyorum 8.sezona giricez şimdi.. Sıkılmayacağını garanti ederim.. Tabi Dean ve Sam(Jensen Ackles ve Jared Padalecki) ikilisini asla ve asla göz ardı edemem, zaman içinde çok değiştiler

1. sezonun ortalarına geldim, artık yorumumu yazayım dedim.

ilk izlediğimde bi ikinci sınıf korku filmi tadı aldım, ne yalan söyleyeyim.

bu konuda garip biriyimdir, hem korku filmlerini aptalca bulurum hem de izledikten sonra korku sarar her yanımı.

ancak bu dizide öyle olmadı, dizide olanların tamamen kurgu olduğunu kabullenip rahatça izledim böylece korkmadım, dizi bende merak da uyadırdı şimdi günde 2 bölüm izliyorum.

sevdim yani sonuç olarak, bu süreçte the bing bang theory de izlemeye çalıştım ama o hiç sarmadı, espriler soğuk geldi ama supernatural'ı tuttum. elimden geldiğince yetişmeye çalışacağım yeni sezona.

bir gecede 4-5 bölüm izliyordum başladığımda, haliyle çok kısa bir süre sonunda yetişmiştim. bu kez Deani beklerken sabırsızlanmaya başlamıştım :)

Ve bir diğer hayranı olduğum dizi de bir an önce başlasaydı da Dean'i görüp bir gözümüz gönlümüz açılsaydı kızlar

birkaç gün daha sabır :)

en beğendiğim diziler arasında
ben dean i beğeniyorum ama crowley e de oyunculuk olarak bayılıyom

komikti yine

crowley i de özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…