Supernatural

deani ruyamda gordum

Nasıl gördün

Kızlar bu hafta yeni bölümü geliyor.. 21 Nisan da 19.bölümü var diye gözüküyor izlediğim sitede. Ama The CW en başından dizi planı veriyor ya 18.bölümde bu plana uyulmadı. Ara verilmesi gerekiyordu verilmedi yeni bölüm yayınlandı ondan sonra ara verildi. Acaba bu haftaki bölümüde ileriye atarlarmı onu düşünüyorum :44: Atmasınlar yaa

Yeni bölüm süperdi ya, Bobby'i gördüler ya harika oldu.. Ama şu Dean'in dilini eşek arısı soksun ya Küstürdü adamı pislik

şimdi bu boby, duvarlardan geçebiliyorda neden kütüphanenin arkasındaki oda için gizli kolu bulmak zorunda kaldı anlamadım, dümdüz geç işte kardeşim

şimdi bu boby, duvarlardan geçebiliyorda neden kütüphanenin arkasındaki oda için gizli kolu bulmak zorunda kaldı anlamadım, dümdüz geç işte kardeşim

Evet haklısın; ya akıl edemediler onu ya da biz bir şey kaçırdık

Neyse Bobby döndü yaa iyi oldu Cass de döndü zaten bağlarlar olayları

Sezon finaline de 4 hafta kaldı heyecanlıyım, sabırsızım, çok güzel olacak eminim

evet artık ekip 2 insan 1 hayalet, bencede güzel bi başlangıç oldu önümüzdeki bölümler için

Ama Bobby'i istemiyorlar... Bugün yeni bölümü çıktı ve orada daha iyi anlaşılıyor...

Bu arada bugünkü bölüm süperdi

neden bobby nin dick i öldürmesini istemiyolar ki, bırakın öldürsün hayret bişey

bu bölüm çok güldüm, sınavlar giren çocuk çok komikti, cass in kafayı yemiş halleri ayrı alem

Evet ya Cass garibim iyice yedi kafayı Kevin çok komikti, yazık oldu çocuğa valla Ama sonu çok heyecanlı bitti ya haftayı iple çekiyorum..

kevının vasfı sınavlara girmek yanlız, allahtan elçi oldu da hayatına renk geldi

sanırım bu sezon sonuda dick in sonunu getircekler

ve sanırım pek yakında favori şeytanımda ortaya çıkcak

Son düzenleme:
22.bölüm de çok iyiydi. 8.sezonla ilgili tüyo vermeyi de ihmal etmemişler

Bence Crowley, Dick le anlaşmış gibi yapacak ama yine Winchester lara yardım edecek..

mısır şurubu(glikoz) gibi küresel bir soruna değinmeleri enteresan olduğu kadar iyi de olmuş

crowleyin aksanına bayılıyorum bu arada

ayrıca bu bölüm bobynin gizli kolu aramadan geçmesi de iyi oldu, geçen bölümdeki hatayı düzeltmişler

bu bölüm cass ve meg yoktu ama illaki onlarında çorbada tuzlarının olması lazım değil mi ama

O nasıl bölümdü yaa

Dick öldü, Bobby gitti, Sam tek kaldı, Dean ve Cass Purgatory de sıkıştı, Cass, Dean i bıraktı gitti, ortalık Crowley e kaldı.. 8.bölümü nasıl bağlayacaklar merak içerisindeyim :)

diğer sezon finallerine göre biraz sönüktü final, cehendem seyahatleri bitti, araf ziyaretleri başladı ha, ayrıca kemiği dean kullandı neden cass de arafa gitti

Son düzenleme:
Dean'e yardım etti ya ondan gitti bence.. Cass'in aklının yarısı zaten arafa gitmişti ilk parçalandığında, şimdi o da arafta bence araftan çıktıklarında Cass normal kes olacak.. 8.sezonda da Alphalar üzerinde durulacak çoğunlukla..

Ayrıca sitelerinden okudum; Booby ve Cass yine ara ara dizi de olacaklarmış.. Bobby'i geri nasıl getirecekler çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…