Supernatural

Ara ara öylesine izlerdim ben bu dızıyı ..
Sonra nerden cıktı neden baktım bılmıyorum bır sardım gerıye 1.sezondan ..
Allahım ölüyorum galiba Dean / Jensen Ackles / delisi olup çıktım ..
Bildiğin ergen triplerine giriyorum adamı görünce..
Hoş görmesemde gözümden gıtmıyorya ..

Bir insan ya sadece yakısıklıdır , ya karızmatıktır , ya seksidir , ya sempatiktir ..
Mübarek herşeyin bir insanda toplanması mümkün ya ?
Adamın gülüşü güzel , gözleri - dişleri - gamzeleri - yüz hatları - vucudu - saçları + ses tonu bu ne yahu ?
Bu kadar da olmaz ki dimi ama ..

Şimdi Jensen Acksles erkekse , geri kalanı ne anlamıyorum.
Ama duzenı bozuk dunya adam gıtmıs Danneel denen o hatunla evlenmış..
Hatunda bıseye benzese canım yanmayacak / evet fecı halde kıskanıyorum / bana neoluyorsa sankı adam onla evlenmese koca dunyada gelip benle evlencek :33:
Ayh ne bilim işte ergen triplerim tavan yaptı yine.

Diziye gelınce acayip sürükleyici-bağımlılık yapan - hıcbır dk.sında sıkmayan bunaltmayan hem korkutan hem gulduren hem ağlatan bir senaryoya sahip.
Ha bir de Dean varrr : yavrum benım biblo gb al eve koy 7/24 izle ..
Hele ağlayınca : aman Allahım dur ağlama diyip bağrıma basmak geliyor , gözyaşlarına gurban ..
Neyseee dünya ahret kardeşim ola napalım , Allah sevdıcegıne bağışlamış :14:

Hımm unutmadan birde casstialimiz vardı masum meleğim benim son zamanlarda çıldırdı garıbım suyun ıcınde patladı gitti :27:
17.bolumde hayırlısıyla gerı donuyormus . ama gecıcı bırsekılde cunku yonetmenle tartısmıs,anlaşamıyormuş asi meleğim benim

aman dönsün ya, cass gidince tadı tuzu kaçtı sanki, zaten bu levaitan mıdır nedir o olayı sevmedim, şeytanlar daha iyiydi:27::27:

aman dönsün ya, cass gidince tadı tuzu kaçtı sanki, zaten bu levaitan mıdır nedir o olayı sevmedim, şeytanlar daha iyiydi:27::27:

bencede ayrca boby o dizinin babasi gibiydi uaaa tekrar getirseler keske..bide surekli ara vermeseler cok guzel olcak. Ara vermelerinin nedeni yonetmeni film cekti onun icin galiba:ssz:...

uf bıktım ya ne kadar ara veriyolar bunlar hiçbişey hatırlamıyorum şimdi ne olmuştu acaba en son

emlakçı levaitan hoş kadındı haa, rahmetli:27::27:

frank inşallah ölmemiştir, sevdim o karakteri
:13:

Supernatural'a bayılıyoruuuuuummmmm:52:

Bende bende :27:

emlakçı levaitan hoş kadındı haa, rahmetli:27::27:

frank inşallah ölmemiştir, sevdim o karakteri
:13:

Evet ya inşallah ölmemiştir.

O değilde Cass geri geliyor ya süper oldu ya :27: Ben hala Bobby'in akıbetinden de şüpheliyim, bence hayalet oldu o geri gelecek :27:

Yeni bölümü süperdi. Cass geldi ortam renklendi ama tımarhaneye kapatmasalardı ve Lucifer musallat olmasaydı iyiydi :27: Neyse geldi ya artık gerisi gelir dizinin :)

Cass özlemişiz seni be meleeemm.
O değil de Lucifer çok sempatik olmadı mı yav?
Adamı izlemelere doyamadım.Takipteyiz, severek izliyoruz...:)

meg, cass e napcak acep, çok ürkünç:18::18:

meg, cass e napcak acep, çok ürkünç:18::18:

Bana kalırsa onu korumak için kalıyor. Malum orda olduğunu duyan iblisler geçen bölümde olduğu gibi kapıya dayanacaktır. E Dean de ona güvendiğini söyledi ya Sam'e. Ben öyle anladım en azından.

Bana kalırsa onu korumak için kalıyor. Malum orda olduğunu duyan iblisler geçen bölümde olduğu gibi kapıya dayanacaktır. E Dean de ona güvendiğini söyledi ya Sam'e. Ben öyle anladım en azından.

valla meg hayırına kimseyi korumaz bence, vardır bi çıkarı cass den, crowley e karşı kullanmak istiyor olabilir, amacı korumaksa tabii

Son düzenleme:
valla meg hayırına kimseyi korumaz bence, vardır bi çıkarı cass den, crowley e karşı kullanmak istiyor olabilir, amacı korumaksa tabii

Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı.:)

Son düzenleme:
boby singer da döndü ne güzel, franki göstermediler tekrar ya, öldü herhal, 2 bölümdür şu levaitan olayının olmamasına sevindim:27::27:

Biliyordum ya Bobby'in hayalet olduğunu biliyordum :27: Canım sen nereden izliyorsun fragmanı yayınlanmadı demişsin. İnternette ben hemen fragmanı izliyorum bir sonraki bölüm hakkında :) Hatta diğer bölüm daha da süper şimdi anlatıp sürprizini kaçırmıyım :27:

yeni bölümün çıkması gerekmiyomuydu ya göremedim hiç bi yerde

Back
X