• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

Ara ara öylesine izlerdim ben bu dızıyı ..
Sonra nerden cıktı neden baktım bılmıyorum bır sardım gerıye 1.sezondan ..
Allahım ölüyorum galiba Dean / Jensen Ackles / delisi olup çıktım ..
Bildiğin ergen triplerine giriyorum adamı görünce..
Hoş görmesemde gözümden gıtmıyorya ..

Bir insan ya sadece yakısıklıdır , ya karızmatıktır , ya seksidir , ya sempatiktir ..
Mübarek herşeyin bir insanda toplanması mümkün ya ?
Adamın gülüşü güzel , gözleri - dişleri - gamzeleri - yüz hatları - vucudu - saçları + ses tonu bu ne yahu ?
Bu kadar da olmaz ki dimi ama ..

Şimdi Jensen Acksles erkekse , geri kalanı ne anlamıyorum.
Ama duzenı bozuk dunya adam gıtmıs Danneel denen o hatunla evlenmış..
Hatunda bıseye benzese canım yanmayacak / evet fecı halde kıskanıyorum / bana neoluyorsa sankı adam onla evlenmese koca dunyada gelip benle evlencek :33:
Ayh ne bilim işte ergen triplerim tavan yaptı yine.

Diziye gelınce acayip sürükleyici-bağımlılık yapan - hıcbır dk.sında sıkmayan bunaltmayan hem korkutan hem gulduren hem ağlatan bir senaryoya sahip.
Ha bir de Dean varrr : yavrum benım biblo gb al eve koy 7/24 izle ..
Hele ağlayınca : aman Allahım dur ağlama diyip bağrıma basmak geliyor , gözyaşlarına gurban ..
Neyseee dünya ahret kardeşim ola napalım , Allah sevdıcegıne bağışlamış :14:

Hımm unutmadan birde casstialimiz vardı masum meleğim benim son zamanlarda çıldırdı garıbım suyun ıcınde patladı gitti :27:
17.bolumde hayırlısıyla gerı donuyormus . ama gecıcı bırsekılde cunku yonetmenle tartısmıs,anlaşamıyormuş asi meleğim benim

aman dönsün ya, cass gidince tadı tuzu kaçtı sanki, zaten bu levaitan mıdır nedir o olayı sevmedim, şeytanlar daha iyiydi:27::27:

aman dönsün ya, cass gidince tadı tuzu kaçtı sanki, zaten bu levaitan mıdır nedir o olayı sevmedim, şeytanlar daha iyiydi:27::27:

bencede ayrca boby o dizinin babasi gibiydi uaaa tekrar getirseler keske..bide surekli ara vermeseler cok guzel olcak. Ara vermelerinin nedeni yonetmeni film cekti onun icin galiba:ssz:...

uf bıktım ya ne kadar ara veriyolar bunlar hiçbişey hatırlamıyorum şimdi ne olmuştu acaba en son

emlakçı levaitan hoş kadındı haa, rahmetli:27::27:

frank inşallah ölmemiştir, sevdim o karakteri
:13:

Supernatural'a bayılıyoruuuuuummmmm:52:

Bende bende :27:

emlakçı levaitan hoş kadındı haa, rahmetli:27::27:

frank inşallah ölmemiştir, sevdim o karakteri
:13:

Evet ya inşallah ölmemiştir.

O değilde Cass geri geliyor ya süper oldu ya :27: Ben hala Bobby'in akıbetinden de şüpheliyim, bence hayalet oldu o geri gelecek :27:

Yeni bölümü süperdi. Cass geldi ortam renklendi ama tımarhaneye kapatmasalardı ve Lucifer musallat olmasaydı iyiydi :27: Neyse geldi ya artık gerisi gelir dizinin :)

Cass özlemişiz seni be meleeemm.
O değil de Lucifer çok sempatik olmadı mı yav?
Adamı izlemelere doyamadım.Takipteyiz, severek izliyoruz...:)

meg, cass e napcak acep, çok ürkünç:18::18:

meg, cass e napcak acep, çok ürkünç:18::18:

Bana kalırsa onu korumak için kalıyor. Malum orda olduğunu duyan iblisler geçen bölümde olduğu gibi kapıya dayanacaktır. E Dean de ona güvendiğini söyledi ya Sam'e. Ben öyle anladım en azından.

Bana kalırsa onu korumak için kalıyor. Malum orda olduğunu duyan iblisler geçen bölümde olduğu gibi kapıya dayanacaktır. E Dean de ona güvendiğini söyledi ya Sam'e. Ben öyle anladım en azından.

valla meg hayırına kimseyi korumaz bence, vardır bi çıkarı cass den, crowley e karşı kullanmak istiyor olabilir, amacı korumaksa tabii

Son düzenleme:
valla meg hayırına kimseyi korumaz bence, vardır bi çıkarı cass den, crowley e karşı kullanmak istiyor olabilir, amacı korumaksa tabii

Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı.:)

Son düzenleme:
boby singer da döndü ne güzel, franki göstermediler tekrar ya, öldü herhal, 2 bölümdür şu levaitan olayının olmamasına sevindim:27::27:

Biliyordum ya Bobby'in hayalet olduğunu biliyordum :27: Canım sen nereden izliyorsun fragmanı yayınlanmadı demişsin. İnternette ben hemen fragmanı izliyorum bir sonraki bölüm hakkında :) Hatta diğer bölüm daha da süper şimdi anlatıp sürprizini kaçırmıyım :27:

yeni bölümün çıkması gerekmiyomuydu ya göremedim hiç bi yerde

Back