Ara ara öylesine izlerdim ben bu dızıyı ..
Sonra nerden cıktı neden baktım bılmıyorum bır sardım gerıye 1.sezondan ..
Allahım ölüyorum galiba Dean / Jensen Ackles / delisi olup çıktım ..
Bildiğin ergen triplerine giriyorum adamı görünce..
Hoş görmesemde gözümden gıtmıyorya ..
Bir insan ya sadece yakısıklıdır , ya karızmatıktır , ya seksidir , ya sempatiktir ..
Mübarek herşeyin bir insanda toplanması mümkün ya ?
Adamın gülüşü güzel , gözleri - dişleri - gamzeleri - yüz hatları - vucudu - saçları + ses tonu bu ne yahu ?
Bu kadar da olmaz ki dimi ama ..
Şimdi Jensen Acksles erkekse , geri kalanı ne anlamıyorum.
Ama duzenı bozuk dunya adam gıtmıs Danneel denen o hatunla evlenmış..
Hatunda bıseye benzese canım yanmayacak / evet fecı halde kıskanıyorum / bana neoluyorsa sankı adam onla evlenmese koca dunyada gelip benle evlencek
Ayh ne bilim işte ergen triplerim tavan yaptı yine.
Diziye gelınce acayip sürükleyici-bağımlılık yapan - hıcbır dk.sında sıkmayan bunaltmayan hem korkutan hem gulduren hem ağlatan bir senaryoya sahip.
Ha bir de Dean varrr : yavrum benım biblo gb al eve koy 7/24 izle ..
Hele ağlayınca : aman Allahım dur ağlama diyip bağrıma basmak geliyor , gözyaşlarına gurban ..
Neyseee dünya ahret kardeşim ola napalım , Allah sevdıcegıne bağışlamış
Hımm unutmadan birde casstialimiz vardı masum meleğim benim son zamanlarda çıldırdı garıbım suyun ıcınde patladı gitti
17.bolumde hayırlısıyla gerı donuyormus . ama gecıcı bırsekılde cunku yonetmenle tartısmıs,anlaşamıyormuş asi meleğim benim
Sonra nerden cıktı neden baktım bılmıyorum bır sardım gerıye 1.sezondan ..
Allahım ölüyorum galiba Dean / Jensen Ackles / delisi olup çıktım ..
Bildiğin ergen triplerine giriyorum adamı görünce..
Hoş görmesemde gözümden gıtmıyorya ..
Bir insan ya sadece yakısıklıdır , ya karızmatıktır , ya seksidir , ya sempatiktir ..
Mübarek herşeyin bir insanda toplanması mümkün ya ?
Adamın gülüşü güzel , gözleri - dişleri - gamzeleri - yüz hatları - vucudu - saçları + ses tonu bu ne yahu ?
Bu kadar da olmaz ki dimi ama ..
Şimdi Jensen Acksles erkekse , geri kalanı ne anlamıyorum.
Ama duzenı bozuk dunya adam gıtmıs Danneel denen o hatunla evlenmış..
Hatunda bıseye benzese canım yanmayacak / evet fecı halde kıskanıyorum / bana neoluyorsa sankı adam onla evlenmese koca dunyada gelip benle evlencek
Ayh ne bilim işte ergen triplerim tavan yaptı yine.
Diziye gelınce acayip sürükleyici-bağımlılık yapan - hıcbır dk.sında sıkmayan bunaltmayan hem korkutan hem gulduren hem ağlatan bir senaryoya sahip.
Ha bir de Dean varrr : yavrum benım biblo gb al eve koy 7/24 izle ..
Hele ağlayınca : aman Allahım dur ağlama diyip bağrıma basmak geliyor , gözyaşlarına gurban ..
Neyseee dünya ahret kardeşim ola napalım , Allah sevdıcegıne bağışlamış
Hımm unutmadan birde casstialimiz vardı masum meleğim benim son zamanlarda çıldırdı garıbım suyun ıcınde patladı gitti
17.bolumde hayırlısıyla gerı donuyormus . ama gecıcı bırsekılde cunku yonetmenle tartısmıs,anlaşamıyormuş asi meleğim benim