• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

ben de bayıldım 15. bölüme ya resmen kahkahalarla güldüm çoğu bölüme işyerinde :1:
cass in twitter muhabbeti çok komikti cidden normalde öyle biri twitter yazılarını okumuştum
çok süperler ya canlarım benim :69:

ay canım iyiki açmışsın bu konuyu ... benim en sevdiğim dizi istisnasız başka güzel dizilerde var ama bu bir numara :65: bu kral :65: bütün bölümlerini cd yaptırdım sürekli izliyorum :16:

Bu çocuklar çok yakışıklı kaçırmadan izliyodum bi dönem:)

kızlar ya bende castiel'in hastasıyım çok seviyorum onu ya çok dadlu bi şey :16::16::16: hele de bazen castiel'e yoğunlaşan bölümler varya baylıyorummmmm :52:

kızlar şu tatlılığa bakın yaaaa :66:

$29vzaxf.jpg
$misha-collins8.jpg
$tumblr_lak4geZZ1q1qcw1lgo1_500.jpg
$user218975_pic431416_1300983175.jpg

yaklaşık 5 senedir çok sıkı bir takipçisiyim hastalık oldu bende supernatural :27: ilk sezonunu kaçırmıştım internetten izlemiştim bir gecede 3 bölüm izleye izleye yaklaşık 1 haftada bitirmiştim 1 sezonu yanlış hatırlamıyorsam :61: 7.sezonu da sabırsızlıkla bekliorum castiel nasıl olacak dean ve sam ne yapacak bobby'ın durumu ve rubby geri döncekmiş galiba ölüştü o anlamadım :27: 23 eylülde 7.sezonu internetten izleyin kızlar (biliyorsunuz türkiye 1 sezon geriden geliyor) :27:

Evet arkadaşlar 7.sezon 1.bölüm bugün internete düşmüştür hayırlı uğurlu olsun :27: Yeni sezon inşallah güzel olur :61:

Daha Castiel'in yası bitmemişti. Getti dağ gibi melek diye inliyorduk ailecek.
Lakin dün gece bir doz Supernatural aldık.

Bu hafta seyretmemiştik.
Of Bobby Singer of
Ne yaptın yiğidim sen ya
"Because they are my boys!" dediğinde yutkunamadım yeminle
Nefesimi tutarak izledim bu bölümü

Bobby Singer da öldü ya :5:Son sözü de "gerzekler" oldu. Bakalım bu işin boyutları nereye gider. Ben diyodum 8.sezon filanda çıkar ama artık sanmıorum Castiel yok Bobby yok hikayeyi bağlayıcı unsurlar yok. Ay bari sezon sonunda Sam ve Dean i öldürmese bu senarist :26:

yaya,utku mudur nedir bunların çevirilerini hiç sevmiyorum, ulan, hayırdır gibi aslında olmayan, standart dışı kelimeler yazıp, insanın tüm konsantrasyonunu bozuyorlar, bi de bu kelimeleri eklemeyi komik buluyolardır, bu daha da komik. Çeviri onlarınsa direk başka siteye geçiyorum, kojiro nun çevirisi güzel

Şekerim sen nereden izliyorsun diziyi, ben dizimag'dan izliyorum hiç donmadan ve süper bir alt yazıyla zevkle izliyorum valla :27: Ayrıca önümüzdeki bu bölüm Dean'in kızı ortaya çıkıyor :53: I'am very very şok yani :53: Bu arada The Cw nin web sitesinde biraz araştırma yaptım ve 8.sezonun çıkma ihtimali varmış :46: :62: :32:

Son düzenleme:
canım ben belli bi yerden izlemiyorum daha çok diziporttan ama... o yorumu yazdığımda 5. sezondaydım, allahtan o çeviriyi yapanlara 6. sezonun başından beri rastlamadım. Sanırım bi kaç haftada 1. sezon 1. bölümden 7. sezon 12. bölüme geldim, hızla yaşlandılar yani:27::27: gerçi sam hızla yaşlanmış desek daha doğru:27::27:

Son düzenleme:
favori şeytanım Crowley, aksanı pek hoş, kalıba göre şekil alıyo, zeki:27::27:

13.bölümde de pek hareket yktu.. gene durağanlaştılar yavv.. :/

Back