Süpermarketler patlıcan ve biber satmama kararı aldı

Yazimi alintilayan sensin, sonrada bos konustugumuzu diyen gene sensin. O zaman gormezden gel

100 yil daha suremez bu duzen zaten.. umarim gelenler gideni aratmaz. Tek gordugum herkesin her durumda her seyden sikayetci olmasi

oyle birsey yazmadim hic bi yerde
Bir konuda ' yurtdisinda yasayip atip tutmak cok kolay donun' diyen birine sen 'geri donmek cok mu kolay' yazmissin da ondan sordum
Sikayetci olup olmamamiz senin hele de yurtdisinda yasayan birinin haddi degil

Bir konuda ' yurtdisinda yasayip atip tutmak cok kolay donun' diyen birine sen 'geri donmek cok mu kolay' yazmissin da ondan sordum
Sikayetci olup olmamamiz senin hele de yurtdisinda yasayan birinin haddi degil
benim oyle yazmam yurt disinda yasadigimi gosteriyor yani? :) genel birsey yazamam yani : ) ordaki insanlarin yasam tarzini biliyor olamam yani? ayrica neyin benim haddim olup olmadigina ben karar veririm sen degil :)

Ah 1Sen inanın çok fena sinirliyim, size yazdıktan sonra yine gitti, bugün sabahtan beri yine elektrik yoktu şimdi geldi, ben size uyarım ama dediğiniz gibi herkes uymaz ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…