Süpermarketler patlıcan ve biber satmama kararı aldı

Off vallahi akplilerin bu boş konuşmalarından bıktım. 17 senedir iktidarda olan adamı ekonominin batması dolayısıyla suçlayamıyoruz.
Burda bıdı bıdı tüp kuyrugu su bu diye zırvalayanlar memlekette üretimi bitirdiği için ekonomik sıkıntı baş gösterince tanzim market açmasını alkışlıyor bi şeyi de beğenin diyor falan filan.
Sizin iş de zor valla
Yazimi alintilayan sensin, sonrada bos konustugumuzu diyen gene sensin. O zaman gormezden gel

Hayır beleş olmayacaktı. Şuan mevcut parlemanto içerisinde hepsi vasat. Hatta berbat. Hepsi yaşlanmış. Siyaset bilmiyor. Cesaret yok. Ancak muhalefetlik üzerine kurulu düzenleri var. Al paranı otur koltuğunda mantığıyla devam ediyorlar.

Ancak şuan ki sistemde duranlar artık yoruldu. Zafer sarhosluguyla hatalar yapmaya başladı. Halkını düşünen yok. Ellerini uzattiklari bal kaymak yiyor,ulasamayanlar ise debelenip duruyor.

Belki cekilirlerse yerlerine yenileri çıkacak. Belki belki bilemeyiz. Denemeden bilemeyiz.
100 yil daha suremez bu duzen zaten.. umarim gelenler gideni aratmaz. Tek gordugum herkesin her durumda her seyden sikayetci olmasi

oyle birsey yazmadim hic bi yerde
Bir konuda ' yurtdisinda yasayip atip tutmak cok kolay donun' diyen birine sen 'geri donmek cok mu kolay' yazmissin da ondan sordum
Sikayetci olup olmamamiz senin hele de yurtdisinda yasayan birinin haddi degil

Bir konuda ' yurtdisinda yasayip atip tutmak cok kolay donun' diyen birine sen 'geri donmek cok mu kolay' yazmissin da ondan sordum
Sikayetci olup olmamamiz senin hele de yurtdisinda yasayan birinin haddi degil
benim oyle yazmam yurt disinda yasadigimi gosteriyor yani? :) genel birsey yazamam yani : ) ordaki insanlarin yasam tarzini biliyor olamam yani? ayrica neyin benim haddim olup olmadigina ben karar veririm sen degil :)

Bende , bende sinirliyim ama bunun da , faturalar gibi bir karşılığı yok maalesef.

Toplu isyana gidip bir gece bile elektrik , su , internet, telefon kullanmayıp " topyekün ! " uyusak ne kadar zarara ugratiriz acaba ?

Buna uyacak halk sayısı az , dert olan bu sanırım.
Ah 1Sen inanın çok fena sinirliyim, size yazdıktan sonra yine gitti, bugün sabahtan beri yine elektrik yoktu şimdi geldi, ben size uyarım ama dediğiniz gibi herkes uymaz ne yazık ki :KK43:

X