- 2 Ekim 2014
- 131
- 1
- 33
- 37
- Konu Sahibi ucuzamarka
-
cnm ozel msj attım.burdan beden ve fiyat eklemem aya vakıt alacak..verdıgım facebook hesabına ekledim tum bılgıleri cnm42 beden olan varmi
bereketli satislar
Ay ne çok eski kıyafet biriktirmissiniz..tamam anlıyorum sizi bende çok Kıyamam atmaya ama her yıl yada iki yıla bir çevredekilere dağıtirimm. Bi şekilde ewi boşaltırim yani.ne biliyim bu kadar çantayi nasıl saklayabildinizz. Birde 1000 e yakinkın ürün demişsiniz. Walla eşim bana laf atıyordu istifcisin diye ama sizi görse susar:) neyse cnm iyi satislar kolay gelsin:)bayan mayo
bayan ayakkabıbayan mayo
giyinme odasında yer kalmadı..ama ben nasıl yuklucem buraya..beceremıyorumAy ne çok eski kıyafet biriktirmissiniz..tamam anlıyorum sizi bende çok Kıyamam atmaya ama her yıl yada iki yıla bir çevredekilere dağıtirimm. Bi şekilde ewi boşaltırim yani.ne biliyim bu kadar çantayi nasıl saklayabildinizz. Birde 1000 e yakinkın ürün demişsiniz. Walla eşim bana laf atıyordu istifcisin diye ama sizi görse susar:) neyse cnm iyi satislar kolay gelsin:)
canım var da.ekleyemıyorum beceremedim.42 beden olan varmi
bereketli satislar
Cnm ne mutlu sana ki giyinme odan var.baza altına koltuk altına koymaktan yoruldum.ama resim yüklemek tek tek satmak kargolamak ciddi zaman kaybettiriyor.Bende bi heveslendim sonra baktım ki bir sürü zamanımi alıyor vazgectim. Artık satmıyorum ama aliyorum:)sanada ne diyim kuzum hayırlı satislar.face kullanmıyoruz aile kararigiyinme odasında yer kalmadı..ama ben nasıl yuklucem buraya..beceremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?