hamilelikte de sıcak basmalarınız oluyormuydu ben çok terliyorum yaaAllah kolaylık versin canım.
Yalnız değilsin biz varız birlikte güçlüyüz.
Bende gene örgüye verdim kendimi yeni yeni ipler aldım hıncımı onlardan çıkarıyorum
Hem de nasılhamilelikte de sıcak basmalarınız oluyormuydu ben çok terliyorum yaa
gece yatarkende uyuyamıyorum yaptık işi çocuk doğmadan da uyumak güç depolamak lazım.işe giderken hoş olmuyor taa sabah 6.50 de kalkıyorum.Hem de nasıl
Şubatta don-atlet dolanıyordum evde.
Ama senin bu aylarda normal canım 1 ayın kalmış nerdeyse.Daralman bunalman gayet normal.
Uyuyor olman lazım.Doğumdan önce psikiyatri doktorunla bi görüşmeye ne dersin?gece yatarkende uyuyamıyorum yaptık işi çocuk doğmadan da uyumak güç depolamak lazım.işe giderken hoş olmuyor taa sabah 6.50 de kalkıyorum.
nefes darlığı yapıyor bu zamanlarda hamilelik o yüzden uyuyamıyorum canım.gece plates topu gibi bir sağa bir sola yuvarlanıp durdum.Uyuyor olman lazım.Doğumdan önce psikiyatri doktorunla bi görüşmeye ne dersin?
Anladım canım .Dün de dedeim ya 'normal bunlar artık kocaman karınla uyumak,iş yapmak,oturmak bunların hepsi zor.nefes darlığı yapıyor bu zamanlarda hamilelik o yüzden uyuyamıyorum canım.gece plates topu gibi bir sağa bir sola yuvarlanıp durdum.
Günaydın beybisiiii ben burdayım.
Ve iyiyim çok şükür
İyi olcaksın canım ben sana inanıyorum.Merhaba hanımlar
Bende iyi olmaya çalışıyorum
Ama daha tam kendime geldim sayılmam
Hepinize huzurlu haftalar diliyorum
Çok şükür.hico normale döndüm selam ! manide değilmişim konuştuk doktorumla
Çok şükür.
Çok sevindim canım.
Her daim stabil/normal seyrinde gidersin inşallah
İnsanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor çok teşekkürlerİyi olcaksın canım ben sana inanıyorum.
Huzurlu mutlu günlerimiz olsun
Sen çok özel güçlü ve güzel bir kadınsın.İnsanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor çok teşekkürler
Çünkü kimseye anlatamadığımız bir durum anlayanan birilerinin olması çok güzel
Huzurluu musmutlu günlerimiz olsunn:)
Hepimiz iyi olalım inşallahhSen çok özel güçlü ve güzel bir kadınsın.
Fırtınalı günlerin sonu güneşlidir
En karanlık noktada da aydınlık başlar unutma.
Yalnız değilsin bak tutuyorum ellerini.
İyi olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?