Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Zor bi hastalık ne yazık kiBen bipolar değilim,ama eşim bipolar.ve ilk defa atak geçirmesine şahit oldum.İlaçlarını doktorumuz değiştirdi ve şimdi daha sakin .SiZlere sormak istediğim bu süreçte neler yapmalıyım?ilaçlarının düzenli alınması ve doktor muayenesi ile ne zaman stabil duruma geçer?teşekkür ederim herkese ve şifalar olsun
Çok düşünüyorumKuzular sormak istediğim bir soru var.Mani dediğiniz dönemde neler yaşıyorsunuz anlatabilir misiniz biraz?Öpüyorum hepinizi.
Heyyyy sakin ol bakalım şampiyon.Beynim hiç durmuyor,gereksiz para harcıyorum,herkesle sizli bizli konuşab ben ana avrat sövüyorum,3-4 defa eşime bikere de bi kadına saldırdım,hiç uyuyamıyorum su dışına birşey yutamıyorum
Heyyyy sakin ol bakalım şampiyon.
İlaçlar ne durumda?
Doktoru ne zaman gördün en son?
Ayyyy pardon canım korktum bende bi an öyle yazınca.Mani dönemimi anlattım bana yeni teşhis kondu depakini yeni kullanıyorum bakalım nasıl olacak.
Bulursun inşallah acele etme hele iyice bi rayına otur ondan sonra.Canımm teşekkür ederim ilgin için daha iyiyim evet.sakinleştim baya.umarım zamanla daha iyi olurum.bir de iş bulabilirsem keşke..
Eski erkek arkadasim bipolardi gerci pekte unutabilmis oldugum söylenemez kalbim ikiye ayrilmis gibi bir yanim seviyor ama diger yanim kirgin kizgin...
Ayriligimiz bile normal olmadi.. resmen terk ettim . Ya.da zorla terk etmemi sagladi belki de bilmiyorum... hep boyle ikilemli kalicak sanirim cevaplar yok..
Teşekkürler canım,iyiki varsın.teşhis konulmadan ve sizlerle konuşmadan kendimi suçlu kötü biri olarak görüyordum.birilerinin anlaması ne kadar güzel birşeymiş
4 yil önce hastanede yatili olarak kalarak başlamiş tedaviye halusulasyonlar goruyormus ama gercek gibi anlatiyirdu film gibi sanki. Ben o yillar kendisini tanimiyordum maalesef. Halen ilac kullanimi devam ediyor prozac ve lamictal diye iki ilac aliyordu aksamlari.herzaman herşeyin hayırlısı de kuzum vardır bundada bir hayır. Tedavi oluyormuydu kendisi ?
4 yil önce hastanede yatili olarak kalarak başlamiş tedaviye halusulasyonlar goruyormus ama gercek gibi anlatiyirdu film gibi sanki. Ben o yillar kendisini tanimiyordum maalesef. Halen ilac kullanimi devam ediyor prozac ve lamictal diye iki ilac aliyordu aksamlari.
Zor bir sey hepinize allah kolaylik versin onunla yasadiklarimi unutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?