• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Allah kolaylık versin canım.
Yalnız değilsin biz varız birlikte güçlüyüz.:KK19::KK19:
Bende gene örgüye verdim kendimi yeni yeni ipler aldım hıncımı onlardan çıkarıyorum:KK69::KK69::KK69:
hamilelikte de sıcak basmalarınız oluyormuydu ben çok terliyorum yaa :(

Hem de nasıl
Şubatta don-atlet dolanıyordum evde.
Ama senin bu aylarda normal canım 1 ayın kalmış nerdeyse.Daralman bunalman gayet normal.
gece yatarkende uyuyamıyorum yaptık işi çocuk doğmadan da uyumak güç depolamak lazım.işe giderken hoş olmuyor taa sabah 6.50 de kalkıyorum.

gece yatarkende uyuyamıyorum yaptık işi çocuk doğmadan da uyumak güç depolamak lazım.işe giderken hoş olmuyor taa sabah 6.50 de kalkıyorum.
Uyuyor olman lazım.Doğumdan önce psikiyatri doktorunla bi görüşmeye ne dersin?

nefes darlığı yapıyor bu zamanlarda hamilelik o yüzden uyuyamıyorum canım.gece plates topu gibi bir sağa bir sola yuvarlanıp durdum.
Anladım canım .Dün de dedeim ya 'normal bunlar artık kocaman karınla uyumak,iş yapmak,oturmak bunların hepsi zor.
Allah yardımcın olsun.

artık son aylarda gerçekten ilginç rüyalar görüyormuş insan o kadar tuvalete git gel terden suyun çıksın. sağdan sola dönerken dağları devirmeme rağmen yine rüya görebiliyorum.bipolar hastalığında ilaç kullanırken hiç rüya görmemiştim. 2. ilaç tedavimde cymbalta diye bi ilaç vermişti dr.çok dalga geçmiştim ilaçla insanı balta yutmuş gibi yapıyor diye.:D iyi gelmişti fakat bende iştah açtı gecenin bir yarısı sanki içimi kurt kemirmiş gibiydi.bi de ilacın tuhaf rüyalar gördürme yan etkisi vardı terletiyordu. heralde o ilacı içerken rüyalarımdan 32 bölümlük dizi çıkardı diyorum :D.sonra selectra ya geri dönüş yapmıştım. ilginç olan ilkinde hiç bir yan etki yapmayan selectra bu sefer terletmeye başladı. ve o gün bugündür. o terleme tamamen bitmedi. d vitamini eksikliğinden dendi devit kullandım.yine yüzde yüz bitmemişti.hamilelikte terlemek tüm coşkusu ile devam etmekte.boyun ve omuzda ne kadar mikrop varsa hepsi gitmiştir diye düşünüyorum.ama yine grip nezle olmayı becerebiliyordum.

Iyi olmaya çalışıyorum kızlar sizinde iyi olduğunuzu okuyunca çok mutlu oluyorum:KK76::KK76:

Merhaba hanımlar
Bende iyi olmaya çalışıyorum
Ama daha tam kendime geldim sayılmam
Hepinize huzurlu haftalar diliyorum

İnsanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor çok teşekkürler
Çünkü kimseye anlatamadığımız bir durum anlayanan birilerinin olması çok güzel
Huzurluu musmutlu günlerimiz olsunn:)
Sen çok özel güçlü ve güzel bir kadınsın.
Fırtınalı günlerin sonu güneşlidir
En karanlık noktada da aydınlık başlar unutma.
Yalnız değilsin bak tutuyorum ellerini.
İyi olacaksın :KK19:

Back