Merhabalar;
Benim eşime de Bipolar manik depresif iki uçlu duygu durum bozukluğu teşhisi konuldu 2,5 yıl önce ağır bir atak geçirdik kapılarımı kırmadık ışıkların içinde kamera var diye hepsini patlattık,değişik kurgular Akbank'ın sabibi benim zenginim milyonerim düşüneleri kızının kendi çocuğu olmaması gibi birsürü kurgu o dönemde tabi tedaviyide kabul etmiyordu hasta olduğunu ha bu ataktan önce KOSKEP e proje hazırladı bir yıl uğraşarak bizim için büyük paralar harcayarak ve 1. onaydan geçti sadece revize kararı çıkınca atak ortaya çıktı tedaviyi kabul ettirene kadar çok uğraştık ilaçlara başladı 2 gün kullandı bıraktı beni zehirliyorsununuz diye en sonunda doktorumuz ikna ederek depo rixperdal iğne yaptırdık 15 günlük sanki sihirli değnekti bir gün sonra toparlamaya bağladı 2,5 yıldır düzenli kullanıyouz tabi doktorumuz 15 günde vurunduğumuz iğnenim mg mını düşürdü ve süresini uzattı toparlamamıza bakarak şimdi tekrar ne yazık ki bir atak ile karşı karşıyayız sanki birdaha asla olmicak diye düşünüyordum ben 1 haftadır şimdilik çok ağır değil şiddeti bugün tekrar doktora gidip rapor alıcağız iş yerini kafaya takmış durumda işyerinin onu hasta ettiğini düşünüyor işten tazminatını alarak ayrılıp yeni bir iş kurmak istiyor Allah'ım yardımcımız olsun işallah bu dönemide atlatacağız.