evet canım anaokulundan canlı yayın veriyorlar bende izliyorum kızımı.bu vesileyle özlem gidermiş oluyorum aynı zamanda.az önce gittim okula yemek yiyorlardı benimki beni bi gördü geldi 10 kere öptü annesinin kuzusu valla kendimi suçlu gibi hissediyorum okula bıraktıkça çok saçma ama sanki yanımda olması gerekiyordu gibi düşünüyorum.ağlayasım geldi yine.senağlamaciccivim canimù kizini nerden nasil izliyosun merak ettim ya anaokulundan canli yayinmi veriyorlar
bir yasima daha girdim hic duymamistim yada burda yapilmadigi icin sasirdim tabi
bernur kis osman yildiz cinsel perhiz veriyor yazmissin sen ne kadar uyguladin perhizi
birde canim sitem etmene gerek yok konusuyoruz surda neden aliniyorsunki
bazi kafamizdaki supheleri dile getiriyoruz buda cok normal
sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bosunami demisler
sende olsaydin emin ol ayni sekilde davranirdin
gulucuk canim hersey biraktigin gibi
arastirmalara devam herkes iyi cok sukur
ben yine ultrasona girdim ama oglusumun pipisi henuz cikmamis
doguma daha 3 ay var belkimde cikar :roflol:
orkidemin resmine bak gobusu kocaman olmus
serdalcigiminda prensesi olucak
simdilik bu kadar havadis var birde elifnazda adet gormus bebek yok
civcivimide kandirmaya calisiyoruz yeni bir bebek icin henuz karar asamasinda
gulhanosta haftalardir yok
baska ne ogrenmek istiyorsan yaz canim ben burdayim:roflol::roflol:
ha birde eda kayiplarda ne zamandir yok
selam kizlarr
sohbett cok koyulasmiss
herseyinhayirlisii serap ablacim cook guzel bilgiler vermissiin insan okudukca bi kere daha kiziyo kendinee :mymeka:
bence serdalda kizi olduguna degilde cevredeki insanlarin sevinecegi icin coook uzulduu
onlar hakli ciktii diyee cook uzulduu
napaak herseyin hayirlisii bak gor serdalimm karnin buyukcee o tepikleri savurdukca kicini yiyesin gelicekk ayy bi ciksada yesem diyceksinn
suann canimi veririm karnimdaki yavruyaa kimbilir dogunca nasil olucamm
ne guzell bak bizee arkadas olucaklarr
senin basindaki insanlarii anliyorumm tatlim ama onlarida takmaa bosverrrr
ona kalirsa herkes benden oglan bekliyoduu kaynanam daha bebek yokken sen mavi orr sen mavi all gebe kaldim bahtaniye basladimm mavi beyazz ip almiss
pazara cikiyoruzz nerde erkek kiyafetleri var ona gidiyo elii
sinirlerimii oyduu resmenn
sanki cook emindii erkek olacagindann cahil kariii
neyseeeeee
sallayalimm
hadiin kizlarrr
ekonomikk uygun bi yontem bulun kizlarrr hade son suratt devam calismalaraaaaa
bernur canım kimsenin sana muhalefet olduğu yok üzülme arkadaşım.ama şu varki ikinciyi erkek isteyip o kadar parayı vermişsin tamamda.oldu diyorsun onada tamam.peki ya üçüncü ne oluyor bu biraz kafaları karıştırıyor bence.bir kız bir oğlan çocuğun var üçüncü için yine aynı miktarda parayı vericeksin hiç parayı düşünmüyorsun ve üstüne basa basa üçüncüyüde hatta dördüncüyüde yapıcam diiyorsun.aslına bakarsan benimde aklım karıştı üçüncüyü şansa bırakırdım ben olsaydım başka bir kişide olsa aynı şeyi düşünürdü eminim.ya sende para bol diye düşünülüyor yada reklam yapıyorsun diye düşünülüyor doğal olarak.bak sende bi düşün hak vericeksin.ikinci çocuğunu yaptın tamam dedk yöntemine ama üçüncüyüde aynı yöntem deyince işler değişti ortada dönen 100 150 ytl değilki canım bu kadar rahat konuşabilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?