Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canim. yumurtlamanin ertesi gun olan iliskiden hamile kalma ihtimali var diyor. ama bu spermlerin yumrutaya ulasmasi (follop tupu mu ne iste oraya) zaten 6 saat almiyormuydu. ee yumurta da zaten 24 saat yasiyor yani ihtimal o kadar da yuksek degil gibi geliyor bana..ama hayirlis bakalim..hem benim yumurtlamadan iki gun once de iliski oldu. belki kizlar daha yumurta cikar cikmaz doller onu daha son gunku iliskinin spermleri yetismeden
haa birde o son gunku iliskide hemen kalktim yataktan bir guzel temizlendim. daha onceden yatardim bir sure yatakta ki spermler kolayca ilerlesin diye...bakalim artik eger hakikatten hamile kaldiysam o zaman baslarim hazirliklara...
valla ben yumurtlama hesaplama isini pek anlamadim. benim icin en guvenlisi test ve isi olcumu. bak nasil buldum yumurtlama gununu...yerimseniben
günaydın kızlar nasılsıız mesajlarınızı bile okuyamadım kızdan rahat yok bir türlü bende eylül ayı ve sonrası için takvim almıyorum daha fazla kaptırmayalım bari paramızı adam kendini parçalıyo para kazanmak için her üç ayda bir kira gibi para ödemeyim artık zaten bir dünya param gitti.vazgeçtim bebektende biraz daha durayım.
sizlerden ne haber bu arada yerim ben o kızlarınızı allahım hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere ve tüm hamilelere serdalcım seninki erkekmiydi canım.özlem nerelerde bu arada girmiyormu foruma.
gülnisa nasılsın canım hala geziyomusun sen ?
lizacim ya yapamadim canim sonra tekrar deniycem yine herseyi birbirine karistirdim nereye bastim bilmiyorum resimlerin yerine sifreler geldi hani ozellikle ugrassam yapamam ama simdi ben ne gonderdigimi bilmeden gondermek istemiyorum biraz dinlensin bu yine deniycem soz canim ya
elifcim isi arttiktan sonra da hamile kalinabiliyor ama senin iliskin bir de gece olmus
kac saatte onlar gidene kadar ertesi gun oluyor yani hic sanmam o iliskiden hamile kalacagini..yumurta o kadar yasamaz bence.hani sabah filan olsaydi evet ihtimal var derdim
ama yine de bir furmak istiom bi tane:mymekarezervatif diye bise varnaniknanikkaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
Elifcim sana inanmıyorum kız bu ne biçim cümle bacım hem kız istiyon hem de bak nasıl buldum yumurtlama günümü diyon .Anlamadım bacım sen ne diyon :dilcikar:
elıfım ovulasyn testı tee cuma pozıtıf cıkmıs
bundan 24-36saat sonra yumurtlama olur hadi senin icin 48 olsunnaniknanik
pazar aksamı bile yumurtlama olsa
pazartesi aksamki ilişkiden mumkun deil tutmaz 6-10 saatte gidiyor spermler
tee pazartesi sabah oluyor o saate yumurta mı kalır
erkek isteyen sevgili arkadaslarım:1rolleyes:
siz de yumurtlama testi pozitif cıktıktan 36saat sonra tek ilişki yapın
hemen hamile kalamayabilirsiniz ama kesinlikle şansınız daha yuksek olur
ikinci cocugu dusunursem ki eşim simdiden oglan hayali kuruyornaniknanik kesinlikle bu yontemi deneyecegima.s
ondan sonra ne cıkarsa bahtımıza artık
elıfım ovulasyn testı tee cuma pozıtıf cıkmıs
bundan 24-36saat sonra yumurtlama olur hadi senin icin 48 olsunnaniknanik
pazar aksamı bile yumurtlama olsa
pazartesi aksamki ilişkiden mumkun deil tutmaz 6-10 saatte gidiyor spermler
tee pazartesi sabah oluyor o saate yumurta mı kalır
erkek isteyen sevgili arkadaslarım:1rolleyes:
siz de yumurtlama testi pozitif cıktıktan 36saat sonra tek ilişki yapın
hemen hamile kalamayabilirsiniz ama kesinlikle şansınız daha yuksek olur
ikinci cocugu dusunursem ki eşim simdiden oglan hayali kuruyornaniknanik kesinlikle bu yontemi deneyecegima.s
ondan sonra ne cıkarsa bahtımıza artık
samiracim ya ben aynen dedigin gibi yapmistim hatasiz hemde
tam testim pozitif cikti 36 saat sonra ilski oldu
ama niye benim oglusum olmadi o zaman :çok üzgünüm:
bana oncesinde hamile kalmis olabilirsin deme
mumkun degil p ile korundum:çok üzgünüm:
elifnaz cim tabiki korunarak olmustu hemde cok guvenilir bir bicimde prsvtf le imkansiz o gunlerde hamile kalmis olmam
hem o kadar cok erkek isterken nicin yum gununden once ilski olsun ki
testim pazar pozitif cikti pazartesiyi gectik sali gunu hamile kaldim
simira ısın 36.6 36.8 cıkmıs yumurtlamamana imkan yok
testin markası neydi gittgidiyordan veya ebaydan filan alınanlardansa benim de basıma geldi.bir ay cift cizgiyi yakaladım ama öbür ay gostermedi coook silikti
ama ben o ay klomen içmiştim belki de ondandır sen herhangi bir ilac filan ictin mi
orkidem akintim cok kaygandi renksizdi yumurta aki gibiydi
ama benim 19 cu gun yumurtladigimi ultrasonda da belliydi ve hamile kaldigim gun dr raporundada benim denedigim gun ayni
of kizlar ya moralim gitti benim
su yontemleri dusundukce kiziyorum kendime
orkidem akintim cok kaygandi renksizdi yumurta aki gibiydi
ama benim 19 cu gun yumurtladigimi ultrasonda da belliydi ve hamile kaldigim gun dr raporundada benim denedigim gun ayni
of kizlar ya moralim gitti benim
su yontemleri dusundukce kiziyorum kendime