bakin kizlar hamilemiyim.net'ten aldim
Vücut ısısı yükseldiği anda, gebelik için genellikle zaman geçmiştir. İlişkiyi vücut ısısı yükselmeden önceki gün içinde gerçekleştirilmelidir.
Sewgili Elifnaz ates olcumu ile hamilelik durumunu anlatan bi yazi okudum,,istersen bir gozat ,umarim faydasi olur,,kaydirigubbakcemile3..ayrica yumurtalama gunleri icin cok degisik bir hesap yontemi war ,,benim bildigimden cok farkli...sizce dogru mu? ona gore benim bir sorum war size...
http://www.bebekvar.net/hamilelik/h...elige-hazirlik/72-hamilelik-uygun-gunler.html
inanmıyorum ya nisacım okadar iyi biliyorlar demek fransızcayııııfeyza kis kinder gaden te ne oyle:roflol:ana okulu demek galiba burda maternelle deniliyor
ama cok erken acilmis ya bizim yaz tatilimiz iki ay
hem zamanla alisir mutlaka simdi kucuk oldugu icin normaldir belkide konusulanlari anlamiyordurda olabilir genelde o yuzden cocuklar okulu sevmiyor
benim kizlar iki yasina kadar turkceyi cok iyi anliyorlardi ve konusmalarida iyiydi ama burda iki yasinda ana okuluna basliyorlar ya turkceyi kaybettiler malesef
evde ben surekli turkce konusuyorum anliyorlar fakat cevap hep fransizca bazan kiziyorum yeter artik turkce konusun diyeklava: iki dk sonra yine vidi vidi fransizca
yum gününü bulmak çok zor ama
eğer yum takibi için dr a gitmiyosan.
ben 5 çubuk test yaptım anlayamadım.
ateşimde çıkmadı.
bide ateş çıktığında geçmi kalınmış olunuyo.
yani ateş çıkmadan 1 gün önce olucak.
onuda bulmak çok zor.
40. gün duası benim bildiğim erkek çocuk için okunuyo.
ama duanın türkçesinde oğlum olursa adını muhammet koyucam deniyo.
yani adını muhammet koyucan erkek olursa...
afiyet olsun cnm...
ne demek o senin yüzünü gören korkar kızdım bak.
bence senin yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuştur cnm.
bu arada siz birbirinizi gördünüz mü.yani gülnisayla yada elifnazla.yüzünüzü yani
valla merak ediyorum herkezi yaaaa
tam yum günü olduğuna eminmisin cnm.
her ay bile yum günü değişebilir.
test yaptında tam 2 çizgi çıktığındamı oldu ilişki.
hem hemen yataktan kalktım dememişmiydin.
ben dana gibi yattım gene tutmadı.
artık adet oluncaya kadar yersin kendini
lisacım benim 2 kızımdaa böyle olmuştuuu adetten sonra sık sık ilşkiyle ben buna inanıyorummmmSelam kıslar, herkese cümleten hayırlı ramazanlar.
kız bebek isteyen anneler , ben yeni evlendiğimde 2 yıl bebek düşünmüyordum
eşim korunuyordu, ama benim akıllı bir arkadaşım dediki adetin ilk 10 günü bebek olma imkanı yokmuş dedi serbest cinsel ilişki yapabilirsiniz dedi.Bende çok safım tabi hiç bişey bilmiyorum bugün adet oldum mesalaya 5 gün kanama sürüyor 6-7-8-9-10. güne kadar hangi günde yaparsan yap veya hepsinde yap hamile kalmassın dedi ben bunu uyguladım evliliğimin ilk 8 ayı hamile kalmadım ama 9. ay kızıma hamile kaldım.
kısaca kız çocuk için kanamanız bitinca günaşırı veya hergün 10. güne kadar ilişki yapın
sizin işiniz çok kolay kıslar.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?