halecim seni unuturmuyuz hic
sen ayin 25 inde donucem tatildeyim demistin ya
hem size imreniyorum valla kizlar hepinizde sicak diyorsunuz gunes var diyorsunuz
burasi kapali yagmurlu geceleri bayagi ruzgar var iki gundur soguk almisim havalar cok kotu
bende tr nin sicagini ozledim valla
canim valla fikir arastiriyoz nasip canim saglikli olsun insallahfeyzacim olmadimi olmuyor canim
ben sadece yum testi kullanmadimki
dra gittim ve yum takibi yapildi drum sagda iki yumurta var biri cok iyi en fazla 48 saat sonra catlar demisti ben evdede test yaptim ve drun dedigi gibi testim de pozitif cikti
ve takvim gunu ilski
ama cat ignesini burda oyle herkese yapmazlar sadece sorunlu olanlara yapilir
yok olmadi iste kizim olcak:1no2::çok üzgünüm:
cicimini sen mi deneyeceksin erkek bebis mi istiyorsun????
beni bekle bakalim.ben yapen sonra sen yaparsin bekleye bilirsen bir alti ay :))))
serdalcim asil olsa olsa biz sizi kiskanirizkaydirigubbakcemile3
gunes var sicak var sizde
burdada usumek var benim gibi hasta olmak var
Arkadaşlar bence yumurtlama gününde olmadı diye bişey yok.
Bakım özlembayın çatlama iğnesi ile dilediği oldu.
Doktor ovülasyon testinin Lh artmasını tesbit edebildiğini ama yumurtanın çatlama zamanını testbit etmede etkili olmadığını söyledi bence babchoice tutmadığına göre bu yanılmalar hep ondan kaynaklandı.
gulucuk canim 72 saat sonra hic duymadim eczanelerde oluyor mu??dr mu yapiyor kaldi 9 günüm daha regl olmama insallah olur bu bendeki degisiklik psikolojiktir.cünkü hamileligim planli olmasini istiyorum((
bir site vardi.dr.kaan kocatepemi ne ordada yaziyor reglden hemen sonra yumurtlama oluyor diye belki bu her kadinda midir degilmidir bilemiyorum canim yeli.sen benim dedigim yöntemi mi uyguladin???
valla benim servisteki ebe arkadaşlarımın hepsinin 3 er tane çocuğu var bende onlara özendim bende 3 yapıcam peki sen şuanda psikolog musun?iyi bir değişim yapmışsın...
bak bu bana da mantıklı geldi.ama bu çatlatma iğnesini isteyen herkese yapıyolarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?