teyzem ebe hamşire.
doğurtuyo kısaca.
1 kızı 1 oğlu var.
zaten ilk o bana dedi erkek için yapılan şeyler var diye.
keşke demeseydi ben bu topiğide bulunca kafayı yedim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ya ben bi yerde mi duymuştum okumuş muydum hatırlamıyorum ama,kız isteyen kadın ilişkiden önce kocasını koşuya yollarmış.en az 1 saatlik koşunun ardından yaparlar mış.
ben varım canım ama ben 3 tane doğuracağım kısmetse .....yok canım hemşirelik lisesi mezunuyum ama yapmadım hemşirelik.öğretmen oldum ama onu da yapamadım evlenince.pratiğim var şu an yine yaptırabilirim doğum ama bilgilerimin hiçbiri kalmadı aklımda.zaten hep dikkat etmişimdir bu ebelerin hemşirelerin hep bi kızı bi oğlu vardır genelde.senin çevrendede öylemi.bence var bi bildikleri.
kızlar su linke bakın
ultrasonda cinsiyet saptanması
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=102
serdalcım bak alttan foto koymuslar ustten degil
hem benım gıttıgım yerlerdekı ultrasonlar boyle net degıl yaa sadece kemıgı gorunuyor burda resmen bacak bellı:sm_confused:
tek cozum 4d ye girmek bencea.s
selam kizlar tatli hamilser nasilsiniz bugün
ben varım canım ama ben 3 tane doğuracağım kısmetse .....
meslektaşmışız seninle bende ebelik çıkışlıyım
bu arada spor yapan erkeklerin gerçekten hep kızı oluyor benim eşimde 6 yıldır hergün günde 2 km yüzer bende kesin kızım olur diyordum olduda ....
sana kesinlikle katılıyorum!
ben size ara ara yazıyorum kızlar sizleri unuttum sanmayın tatildeyim hala....
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
gülücük merhaba canımmm burdakii arkadaşlarda erkek bebek için yumurtlama zamanlarında hamile kaldılar ama kızları oluyor hepsinin benim bu yüzden kafam çok karıştııı ,bende bu yönteme çok inanmıştımmm şimdii çocuk yapma hevesimde gitti ne yalan söyliyeyimmm rabbim günah yazmasınnn benimde 2 kızım varbu arada elifnaz sen bu ay epey çalıştın galiba dersine.hadi bekliyoruz iyi haberlerini.valla benim yum günü denk gelse eşim olmuyo yanımda eşim varken ya regl ya da yum günü harici bi gün oluyo.bi geçen ay denk gelmişti o da tutmadı offff
ben varım canım ama ben 3 tane doğuracağım kısmetse .....
meslektaşmışız seninle bende ebelik çıkışlıyım
bu arada spor yapan erkeklerin gerçekten hep kızı oluyor benim eşimde 6 yıldır hergün günde 2 km yüzer bende kesin kızım olur diyordum olduda ....
sana kesinlikle katılıyorum!
ben size ara ara yazıyorum kızlar sizleri unuttum sanmayın tatildeyim hala....
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
gülücük merhaba canımmm burdakii arkadaşlarda erkek bebek için yumurtlama zamanlarında hamile kaldılar ama kızları oluyor hepsinin benim bu yüzden kafam çok karıştııı ,bende bu yönteme çok inanmıştımmm şimdii çocuk yapma hevesimde gitti ne yalan söyliyeyimmm rabbim günah yazmasınnn benimde 2 kızım var
sen halen yumurtlama zamanına denk getirmeye çalışıyormusun canımmm
benim eşim şurup içiyo.çok memnun.içmediği zaman başı dönüyo muş.zaten zayıf vitamin tak. istiyodu.belkide psikolojiktir.şurup al onu denesin bakalım seninki.
ay samiracimm
vallahi dogru diyon aklimda vardii
dun kocam dedii
dogunca yeterince gorecen dediii
sinir olduumm bende dedim kontrollerime bile gitmiycem dedimm gorursun sen dedimm
oda ne gerek var sagligi iyiymis gordun yaa diyoo
sinir oldum yaasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?