gulhanoss sagol bacimm benim kiz gelinlik oldu nerelerdesin senn
dogunca bakicamm pipisi falan varmi diyee bellimi olur kiyiya kosaya buzusurr neyin:roflol:
mimozacim
bende cansin babyninkini kullaniyom
demek o zikkim beni killandirdida oglana umitlendirdi suan yok ama ara ara kasiniyomm
gulnisa ablacimm kibrisa benide goturr beraber ucakkk
canim ikinci deneme kiz olursa diye degil embriyo rahime tutunmazda hamilelik olmazsa oluyormus
zaten anneden alinan yumurtalar ve babanin spermleri laboratuvarda dollenip analiz yapilip sadece xy ler ana rahmine yerlestiriliyormus oyle soylediler
kis dur orkidem ben sana ozelden yazayim
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şey
KIZLAAARRR
yumurtlama testinde ikinci cizgi silik ciktigi gun deneyeyim mi???
benim ikinci cizgi bir gun silik cikiyor ondan sonraki gun koyu. herhalde ondan sonraki 24 saat icinde de yumurtluyorum
kiz orkidem banada mi dil cikarcannaniknanikkis orkideee
feyzanin sorusuna cevap ver simdi
kizlar gulnisanin esii
babychoicenin basindaki o uydurukcu dolandirici doktormus itiraf ediyommmm:roflol: :roflol:
ondan ozelden yazdi bende ustune saldirdimm:roflol:
elif naz yap kiz silik ciksada yap demekki gec yumurtluyorsun sen cift cizgi ciktiginda ilskiye giriyorsun yerine ulasasi ya senin yumurta kayboluyor galiba:))))
sen önceden al tedbiri
aregon taa gecen sene sen yazmistiin yaa hani benim bi arkadasim kiz bebek istedii
scs takvimi aldi
ve sonuca ulasti diyee
ne almiss nasil biseymis o sordunmu yada hatirliyomusun inaniyomusun
sagol aregoncum
yaa bende adam inanasim gelmiyor ama 20 bin tazminat acin yalansam falan filan diyii
birde uc kizdan sonra iki oglani bulmuss ya
ne biliyim ondan dedim
yaa adam dr olsa nasil unlenir ama yyazik dr olmadigina boyle kiyilarda kaliyorr
karedenizli anacim korkulur onlarin zekalarindan
cinsiyeti ben bulmadim dedi gubun
sadece bilimin dediklerini yazilima doktum falan dedii
ama dogru duzgun konusturmadilar bile adami
Adam haklı olsa bile biz deniyoz diye kız olur be Orkidem, adamın da bütün ünü mahfolur, ekmek parasıyla oynamasak mı garibin kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?