Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hos geldim kiz sende erkencisin aregon masallah.
merhaba orkidecim.sen takvimi nuraydan mı aldın?internetten mi?sagol yagmurcum allah senden razi olsunn
ne diyim uc gundurr bi durgunluk aldi beni gidiyorr
kimsenin beni arayip sormamasi haberi aldilar ama sormadilar bilee onlarin bi kiz torunu varsa benim kocamla bi kizimiz yoktuu
o gucume gittiisenağlama
ben bu saattlerde yatagimda misil misil uyuyor olurdum suan uykularim bile azaldii
ama insanlarin densizligindenn
arkadasina cook uzuldum canimm o nasil reglin bittikten sonrami 6.gununde kaldi yoksa reglde dahilmii neyse allah bebisini saglikla kucagina almayinasip etsinn
kizlar gerceklerden kacmamak gerekirse hepimiz
DOLANDIRILDIK
gerci allah razi olsun nuraydan bana o yapmisti takvimii
o takvimi aldigim gun dunyalar benim olmustuu artik sanki emindim bi oglusum olacaktii
ama olmadii
ne olur kizlar biz husrana ugradikk kimseler ugramasinn ben ilk bebekte bu kdar hayal kirikligi yasadim ikinci ucuncu olanlar napsinn
onlar icinn biseyler yapmaliyizz sanal yollada olsa onlara inanmasinlarr paraslarini kaptirmasinlar
diyecek soz bulamiyorumm gulnisaninda dedigi gibii
yurtdisinda satisi bile yok onlariinn siteleri yillardir donuk
hic guncellleme forum mesajlar bisey yokk
kendileri uc bes uydurmaca koymuslarr hadi gelinde inanmayin artikk:1closedeyes::1closedeyes:
feyzacim nasil siteye girebildiniz ya ben bir turlu giremedim orkidemde oyle oda yazabilmis
Bence dördüncüyü de doğur canım yaa, eminmki ileride çok memnun olacaksın, benim üçüncüyü Allah izin verirse doğurmayı düşünüyorum, dördüncüyü de üçüncüye bir hamile kalayım düşünürüz kaydirigubbakcemile3gunaydin kizlar
uc gundur o kadar ugrastim giremedim sinir oldum hata benim bilgisayardami diye ama iyi herkes zor girememis
hulyacim bilemiyorum ama 4 cocuk bana cok gelir yani bu 4 diye dusundukce bile bazan sasiriyorum esim ister cocuklari cok seviyor maddi ve manevi anlamda cok sukur bakabilicek durumdayiz ama yinede kesin evet dusunuyorum diyemem esime soylemistim tup bebek cinsiyet secelim diye o cok istekli ve cok sevindi yani bu tamamen bana bagli eger dogumdan sonra yine ayni dusuncede olursam dusunucem ben kibrisi aradigimda sonucun nerdeyse yuzde yuz oldugunu soylediler burda kendi drumda tek ve kesin yol bu demisti zaman ne gosterir bilemem once bir bebegim dogsun
Canım benim daha ikinci yolda, 7. aydayıızz,dahaaa çok çalışmam lazım yaaniii -tatlicadiarzu-aregon sen ikinci yi dogur sonra düsünürsün 3 ve 4 :))))))
aregon sen ikinci yi dogur sonra düsünürsün 3 ve 4 :))))))