Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
feyzacım ben kontrollerimi mayıs ayında yaptırmıştım.herşey normal görünüyordu ama olmadı işte yaz boyu.hayırlısı diyelim.dün gece bol bol dua ettim.umarım allah hepimizede verir tez zamanda.bu arada senin tercihin ne.kızında var oğlunda.3.hangisi olsa daha çok sevinirsin
kızlar selam babychose kimlerde tuttu kimlerde tutmadı.kesin bellimiiii
kimsede tutmadı:1no2:
özlemin sanırım çatlatma iğnesinden dolayı tuttu.çünkü yumurta takibi ve iğne yoluyla %90 erkek olur demişti dru.hem sağdan yumurtladı.hemde yumurtanın büyüklüğü ve ilişki zamanıyla %90 erkek olur demişti dru hatırlsdığım kadarıyla:uhm:
ama ben şu kan tazelenmesi olayının daha çok tuttuğuna inanıyorum.babychoiceden bile daha fazla tutuyo eminim.
bu arada bebişim çok iyi kızlar. öptük hepinizi.allah doğum yapacak olanlara kuvvet versin çok zor hayatımda yaşadığım en büyük acı.kimseyi korkutmayayım ama yaşamadan kimse anlayamaz.allah yardımcınız olsun
aregonn yaaww dogum cok mu zorr demeyin kizlar arada kramp giriyodaa uykularim kaciyo
sende kan hesabi tuttumu bu arada bende cin de tuttu yorumcudee
anladim aregonumm
yaa senden ben cok umutluydum amaa
sans mi dersin kadermii
hayirlisi bee bendede butun takvimler kiz diyoooooo:teytey:
anladim aregonumm
yaa senden ben cok umutluydum amaa
sans mi dersin kadermii
hayirlisi bee bendede butun takvimler kiz diyoooooo:teytey:
Aregon sen ne yedin şekerim tatlı mı ekşi mi???
Orkidem Canım benim inşallah ,benim de bu habere çok ihtiyacım var.
Allah biliyor ,özellikle de sana anlattığım sebepten dolayı..
Psikolojim bozuldu valla....
Senin tatlı yediğini biliyom bebeğim o yüzden sormadım.
Sen son aylar da mı başlamıştın tatlı yemeye???
Ha unuttum bugün gideceğim Orkidem bakalım ne diyecek.....
Hazır bile değilim ama????
Canım ben hep ekşi yedim, tatlı hiç yemedim diyebilirim, yediğim limonların haddi hesabı yok...
........................
Hadi hayırlısı olsun canım, randevun kaçta, bebişinin sağlık haberleriyle dönersin inşaallah...
Randevum 1 saat sonra canım .İnşallah canım çok tşk.