- 3 Ekim 2007
- 154
- 0
:teytey:
mrb gülnisacım tatilden döndükten sonra yazılanları okudum özlembay dışında kimse öğrenememiş bu kadar baklava çektiğini bilseydim canının kurtlanacağını bilsemde gönderirdim antepteyken....:asigim:ben de hala aynı yerdeyim üstelik artık takvimimde yok.bide adet düzensizliği başladı 18 günde birhastalanıyorum ilaca başladım.yeniden almıcam şu takvim zımbırtısını da....
canim kahve olayini cinsiyetle ilgili olarak bir cok yerde yaziyor
ben yasadigim yerdede duymustum cok kiz isteyen bir bayana dr ilski oncesi kahveden uzak durun demisti ve ayni sekilde erkek bebek isteyenlerede esleri ilski oncesi sert bir kahve oneriliyor bu erkekteki spermleri hizlandiriyormus ve genelde y leri.boyle oluncada yumurtaya ilk ulasip dolleyen y ler oluyor erkek bebek yani
mrb gülnisacım tatilden döndükten sonra yazılanları okudum özlembay dışında kimse öğrenememiş bu kadar baklava çektiğini bilseydim canının kurtlanacağını bilsemde gönderirdim antepteyken....:asigim:ben de hala aynı yerdeyim üstelik artık takvimimde yok.bide adet düzensizliği başladı 18 günde birhastalanıyorum ilaca başladım.yeniden almıcam şu takvim zımbırtısını da....