Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahh gidermi
beni birakmiyorlarr bi gun gitse ertesi gun girtlagimdaa
ekifcim sana bise soracaktim
karindaki cizgi kacinci ayda cikiyooooooo
alnı egik ne demek kısss:uhm:
benim 10haftalık resimde bası asagı egik druyordu onu mu kastediyorsun
ama bu 15 haftalıktan ben hicbise anlamadım dr surası şu burası bu diye gosterdi ama hicbisey anlamadım ultrasonu mu kotu nedir yaa
resim de vermedi zaten hicbirsey belli deil
hooooooopppppp
yavas olun bakalimm
sirada biz varizz
ne oluyoz oylee takvim sevdalilarindan
once kasimda aregon insallah
araliktaa orkidenizzz
sonrasida sirayla geliyor samira gulnisa serdal ozlem siz hepiniz ayni ayda doguracaksiniz sanirimm
evt cnm
alin kismi genisss ve asagi bakiyosa oyleymiss
birde kafa vucuda gore kalkiksaa erkek yani vucutla ayni hizadaysa kiz mis
baraninannesi varya o dedi banada onun tam dr 9 haftalikkenmi ne demis se,ninki erkege benziyo diyee oda dedi tabii bu tahmin belkide tesadufen bende tuttu demistii:uhm:
kafa vucuda gore kalkıktı canım aynı hizada deil ama asagı bakar gibi egmiş
zaten ne hıkmetse o resme bakan herkes kesin erkek bu
erkege benzıo fılan didiler aman ne bileyim ya gosterse de ogrensem cok merak ettim artık
canim evet sezeryan olucam ama tarih belli degil dr 7 ci ayda durumuna gore karar vericez demisti araliga gelirse sevinirim
Selam Canlaaar,
Nasılsınız diye merak ettim geldim yine.Gecen gün yine kanamam oldu.Hemen dr a gittik.Neyse iyiyim ama hareketlerime dikkat etmezsem durumum tehlikeliymiş.Biraz okuycam neler yaptınız
mrb eda buarada bende adanalıyım geçen hafta adanadan geldim.
yumurtlama günümü denedim ama bir arkadaşımda doktor tavsiyesiyle
aynı yöntemi denemiş bana söyledigi yumurtlama gününden itibaren korunmadan
devam .yani yumurtlama gününe kadar korundum.bu senin yöntemi daha önce duymamıştım.artık takdir allahtan bekliyorum.bana kız dedi geçen ay doktorum
ama çevremde ailemde de bi çok kişide kız diyip erkek çıktıgı oldugu için bir ümüt bekliyorum .:çok üzgünüm:
adanalılar arttı desene......hoşgeldin kele
canim yaa...Alla.s.ah kizlarina uzun omurler ersin insallah...bak benim komsumun 4 kizi dayimin bes oglu var... komsum yanliz kocasi vefta etmis ama kendisi simdi bir kizinin evinden oburune gidiyor. hic yanliz kalmiyor. dayiminda kapisini bayramdan bayrama calisyor oglanlar...
yani tabii bu bir ornek...bunun tam tersi olanlarda ver...kiz yada erkek insallah hepsi hayirli evlat olurlar size.