- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
hic yorum yapmayalim bekleyelim görelim insallah kizlar hepnizzz olduuuuu deyin bizde size uyalim.
kız feyza hiç yorum yapmazsakkk buraya yazmazsak dilimiz şişer kızzzz:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hic yorum yapmayalim bekleyelim görelim insallah kizlar hepnizzz olduuuuu deyin bizde size uyalim.
canim bir kac ay sonra 34 olucam aslinda esim cocuk delisi ama bundan sonra yaparmiyim bilmem hem benim kizlar buyukler zaten 15ve 12 yasindalar o kadar ara verdim bebek ozleyince yaparim diye simdi bebegi bulduk kiz oglan diye konusuyorum iste halime sukredecegime.hem benim kizlarda cok seviniyorlar kardesleri olucagi icin
bende kalabalik ailede buyudum ve harika birsey bayiliyorum kalabalik ailelere
kız öyle şey olurmuu süreklii aklımdasınn sennn
hatta okurkennn ben senin yazılarınıda arıyorum acaba birşey yazdınmı diyeeeee
çok üzüldüm ya şimdi bennnn,inşallah birşey olmaz halecim yaaaa
ne oldu niye böyle oldu canımmmm,şuan nasıl iyimisin biraz daha iyiyim arkadaşım sağol serumlar az önce bitti 2500 cc gitti valla,progestan kapsülüde alltan veriyoruz bol sıvı iyiyim şimdi kanamam durdu çok şükür yatıyorum ama ben çok yatabilen biri değilim hemen sıkıldım 1-2 gün işe gitmeyeceğim canım teşekkürler
çok geçmiş olsun canımmmmmm
edacim nasilsin
bir sen gelmissin ya tembeller yoklar
ben erken evlendim tabi esimi gorunce dayanamadim napiym :roflol:
17 de evlendim iste kizlarda bu arada dogdu buyuduler bile sanki anneleri degilim gibi hep oyle diyorlar
eda valla bende cok seviyorum kizlar uzun yazinca okumak cok hosuma gidiyor
sabah kalkinca tekrardan okuyorum zaten esim ise giderken ben uykudaysam kalk bilgisayar basina bugun gec kaldin diyor:roflol:ilk isim burayi okumak oluyor dunde kizlara takildim azicik yarim saatte 5-6 sayfa yazmislar ya
bir yandan yemek yapiyorum bir yandan oku yetisemedim kafamçokkarıştı
günaydın serdalcım inşallah senden güzel güzel haberler gelir:dance::dance::dance::dance:Günaydın Gülnisa ,Eda,Orkidem,Hale,.....
Online olan olmayan herkes ....Nasılsınız???
Ben de haftaya yokum kızlar ...
Bu rada haftaya doktora gidecem kalbim güp güp atıyor bakalım ne olacak.
:sm_cool:
günaydın serdalcım inşallah senden güzel güzel haberler gelir:dance::dance::dance::dance:
eda,gülnisa,orkidem,serdal,elifnaz merhaba kızlar ...........................................................üfff daha yeni uyandım bu progestanda çok uyku yapıyor valla sabah sabah canım sıkkın evde tek başınayım bir kahvaltı hazırlayanda yok içine ediyim ben böyle gurbetin annecim olsaydı şimdi bakardı bana kendimi çok yalnız hissediyorum yaaaa...kızımı gurbete vermiycem valla!klava:
eda valla bende cok seviyorum kizlar uzun yazinca okumak cok hosuma gidiyor
sabah kalkinca tekrardan okuyorum zaten esim ise giderken ben uykudaysam kalk bilgisayar basina bugun gec kaldin diyor:roflol:ilk isim burayi okumak oluyor dunde kizlara takildim azicik yarim saatte 5-6 sayfa yazmislar ya
bir yandan yemek yapiyorum bir yandan oku yetisemedim kafamçokkarıştı
Günaydın Gülnisa ,Eda,Orkidem,Hale,.....
Online olan olmayan herkes ....Nasılsınız???
Ben de haftaya yokum kızlar ...
Bu rada haftaya doktora gidecem kalbim güp güp atıyor bakalım ne olacak.
:sm_cool:
eda,gülnisa,orkidem,serdal,elifnaz merhaba kızlar ...........................................................üfff daha yeni uyandım bu progestanda çok uyku yapıyor valla sabah sabah canım sıkkın evde tek başınayım bir kahvaltı hazırlayanda yok içine ediyim ben böyle gurbetin annecim olsaydı şimdi bakardı bana kendimi çok yalnız hissediyorum yaaaa...kızımı gurbete vermiycem valla!klava:
cnm benim dort bitti bese girdikk allaha sukurr
agustosta randevum sanirim bes i bitirmis olacagizz
gosterirse ogrenecegiz bakalim hayirlisii