Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mimoza cim bu kac haftalik bebekler ya cok sasirdim yani
kızlar selam benim sat 28 mayıstı ben hala adet olmadım ama test yaptım evde tek çizgi çıkıyo.fakat belime batma ve göğüslerim cok agrıyo.ayakta cok kalınca belimin agrısından uyuyamıyom.sizce hamiş değilmiyim.sizce şimdiye kadar cıkarmıydı
canim inanki bir daha dra gitmek istemiyorum
ilk duydugumda cok umitliydimya sasirdim
boguldum sanki
sonra bir guzel agladim agladim
ayrintili ultrasona cesaretim yok girmeye
zaten agustosta kesin belli olur
normalde 30 günde bir olurum.28 mayısta adet olmuştum yani 28 haziranda olmalıydım ama olmadım 6 gün geçti.ama eğilince bile karnımdaymış gibi.testlerde negatifffffffffff
gunaydin kizlar
bu saatte site bos
serdalcim 3 gundur yoksun nerdesin
iste oldugun icin belki ugrarsin
hasta olmada canim
canim sagol moral veriyorsun ama
malesef bu dr yanilmiyor ya cok bilgili
bebegin pozisyonuda uygundu
pipi olsa gorurdu arsiz bacaklar o bicim acikti ya
hem dr soylemedi ben israr ettim nedir diye
yani hayallerim suya dustusenağlama
yaradi yaradi, tatile cikmadan once giydigim kot pantolonlarim hafiften dar geliyor simdi...ama olsun, bir sikayetim yok..
bebi mebis yok yaa daha...olacakmi vallahi bende bilmiyorum artik. bizim yaslar problem cikariyor jherhalde. yumurta ve spermler eski kalitesinde degil...kismet bakalim bir ay daha deneyelim de ne olacak.
kızlar selam benim sat 28 mayıstı ben hala adet olmadım ama test yaptım evde tek çizgi çıkıyo.fakat belime batma ve göğüslerim cok agrıyo.ayakta cok kalınca belimin agrısından uyuyamıyom.sizce hamiş değilmiyim.sizce şimdiye kadar cıkarmıydı
gülnisa al kz gerçektenay canim insallah benim drda yanilmistir ne diyim ya
ama eger bu dr yanilmissa insallah oglum olursa ona bir hediye alicam valla yanildigi icin