Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım göğsünden süt gelmemesi gerekir prolaktin hormonu yüksek olanların göğsünden süt gelir ve buda gebeliğe engeldir sen daha önce hormonlarına baktırdın mı :uhm:hamiş olmak için uğraşıyom belirti var ama kesin değil daha.keşke.
iyiyim canım sen nasılsınnnbrowniciiiiiim nasılsın aekadaşım
canim soldes indirim demek
burda yilda genelde iki defa buyuk indirimler oluyor
beyaz esya ve ozellikle kiyafetlerde
bazan yuzde 80 lere variyor
burda yeni basladi yaklasik 1,5 -2 ay suruyor
o gelen akıntı eğer şeffaf beyazımsı bir akıntıysa kokuda yoksa korkma hormonal birşeydir gebelikte yükselen hormonlara bağlıdır nst de açılımı non stres test genelde 32 haftadan sonra uygulanır 20 dak falan sürer bebegin karnıdaki hareketlerini kalp atışlarını öıçer annede kasılma sancı varsa onuda gösterir sadece karnına 2 tane prob üstten lastikle bağlanarak bakılır çok kolay bir uygulamadır
hayatım bu tedavisi çok kolay birşey endişelenme gebeliğe evet engel olur ama çok kısa sürede normale döner ama belli de olmaz belki şu son günlerde yükselmiştir yumurtlama ve döllenmeden sonra o zaman hamilesindir eğer ki değilsen inşallah öyledir mutlaka adetinin 3. gününde hormon tahlili yaptır dr. a git canımama bu benim 2.bebiş olcak.anormalmi sizce.kasık ağrılarımda cok fazla.yani imkansızmı hamişlik
Çok şükür canım sonuçlar normal, hareketlerini 16. haftanın başından beri hissediyorum, gerçi ultrasonda bebişim daha büyük gösteriyor, karnımda bir haftadır belirgin bir farlılık oluşmaya başladı, kızımda karnım daha çabuk büyümüştü, bunda söylemesem farkeden yok, gerçi geniş kıyafetler giyiyorum ondsn da kaynaklanıyor...
hoşgeldin aregon.allah sağlıklı ve hayırlısını versin.ama net bişey yok. inşallah erkektir demekten kendimi alamıyorum. ben bu ay tutturamadım tatile gittiğimin ilk günü regl oldum.moralim bozuldu herşey başa döndü.üstelik diyetide bıraktım.
Canlarımmmmmmmmmmmmm,
Evet geldim sonunda en cokta Gülnisam merak etmiş beni.Hepinizi cook özledim.Allah a sükür iyiyim.İşten ayrıldım.Patronumla tartıştık.Normalde 6 da cıkıyorum işten perş gunu 5 dk erken cıktım oda tatildeydi.Aradı birsürü kızdı birde bundan sonra 7 ye kadar calıscaksın yoksa calısma dedi.Bende gitmedim cuma gunu tutustu simdi bunu hep yapıyodu bana ama ben gidiyodum.Zaten cok iyi değilim.Bosver biraz evimin tadını cıkarcam.
Simdi gelelim Aregeonum sana kafanı bulandırma benimde 1 kız dediler 1 oğlan dogurdum sadece annem gördü bebek oğlandı dedi.Dr a sordum 6 aydan once bazı kız bebekler oğlana benzetilir dedi.Bazende oğlanın pipi kordonun tam arkasına gelirmiş zaten aynı yerde oluyomus ikisi ve saklanır dedi.Rabbim hayırlısını versin.Sen cift cizgiden 1 gun sonra ilişki oldu demiştin peki onda 3- 4 gun oncesine kadar ilşki oldumu cnm.
Bunu anlamanın en iyi yolu 4d ultrasona girmek.
selamlar herkese
gulhanoscum canim adet gormussun
insallah bir dahaki denemeye tutar canim
diyetine kaldigin yerden devam et
bende bundan once hamile kaldim diye diyeti birakmistim 3 hafta sonra dusuk oldu ve tekrar hamile kaldim ama bu arada benim diyet gumburtuye gitmisti
sen tekrardan basla canim pes etme