Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay dur ben gideyim ilk sayfanızdan tek tek okuyayım bakalımmm
bide kızlarrr hamile kalırkennn erkek isteyenler için soruyorummm,
14 ncü yumurtlama zamanı yaaa ovülosyanda kırmızı çıktı bir gün sonra birlikte oldunuz yaaa sadece bir seferr korunmuyorsunuz değilmiii ,diğerr günlerr korunmak gerekiyormuşşşş
erkek spermleriii çok hızlı ama çabuk ölürlermişşş o yüzden tam yumurtlama zamanında birlikte olun yazıyor o yazıda canımm
vee böyle deneyip kesin erkek bebeği olan arkadaşlarımız oldumuuuuuuuuuuuuuu
ayy kiyamam sana yaa cnm benim aglamissin
o duygulari tahmin edebiliyorumm
allah gonlune gore verir ins benim ilk bebegim allah size de nasip eder insallah
bak gulnisa ve diger bikac arkadasimizinda ucuncu cocuklari icin ugrasiyorlarr sen bu topigi siki tut ins once allah basaricazzz:teytey:
anladığım kadarıyla nuray ahmet sizsiniz canımmmmorkıde yorumcu bana kız diyor tüüümm tarihler icin
yorumcuya inanmıyorum ama sevindim yine de yaw hehe:dance:
EVET CANIM DEDIGIN DOGRU CATLATMA IGNESI ILE BUYUK IHTIMAL ERKEK OLUOR CUNKU SPERM SAYISI FAZLA OLSUN DIYE IGNEDEN SONRA TEK GUN VE TEK ILISKI SOZ KONUSU.BU DURUMDA DA HIZLI GIDEN Y SPERMININ DOLLEME SANSI DAHA YUKSEK OLUYOR.BU YOL DA PEKALA ERKEK BEBEK ICIN DENENEBILIRa.s
OCAKTA YOK
.............................
inşallah rabbim gönlüne göre veriri bebeğini canımmsor cnm ne rahatsizligi bizde sora sora bugunlere geldikk
benim isler karisik yaa ne sen sor nede ben diyim
sanirim notr gunde kazayla hamile kaldim yani ne erkek gununde nede kiz gununde
sansimiza ne cikarsaa
ama dualarima guveniyorummm
rabbim herseyden once hayirlisini versin
civciv canim hemen gitmissin
keske adetini one alabilseydin canim ya yinede takvim gunu aslinda kacirma diycem ama o kadar beklemissin yani orkidenin dedigide dogru takvim gunu kutuplasmasi yum gunune gerek yok deniyor ama icimiz rahat olsun deneyelim diye hepsi biraradfa daha iyi olur
tekrar takvim alma sansin yokmu?
hani bu ay olmazsa sende temmuzu degerlendir yum gununden sonra d kontrol hapina baslayip erken biraksan acaba adetin duzenli olmazmiki
ben hap kullanarak gunu denk getirmistim canim bilmiyorum bu konuda daha bilincli olanlara sorabiisen keske
dediğin gibi tersini yapacaksın sırnaşık şey
takvim aldınmı kız günlerinde ilişkiye gireceksin + sen yumurtlamadan önce hergün ilişkiye gireceksin. PH ını ölçtür asidik mi ne çıkacak bakalım. Sonra bol süt ye yoğurt ye et ye. Seninki daha kolay be. Sonra eşin ilişkiden önce kahve falan içmesin soğuk duş almasın hatta sıcak duş alsın. Yorgun olsun. Kız çocuğu çok ayrı birşey her ailede bir tane mutlaka olması lazım çok tatlılar yaa. Arkadaş gibiler anneye 3 yaşında şimdiden benim arkadaşım kızım Allah inş. sanada bir kız verir yaa. Kız için gün aşırı ilişkiye gir daha yumurtlama olmadan bu çok önemli kız günlerini de takvimle belirle canım.
mimoza hg canim hic gozukmuosun yaw
burda vardi bir arkadas 8 ay erkek demisler son ay kiz oldu:1shok:
sonra 3 kisi daha biliorum gebelik sayfasindan
onlara da once erkek sonra kiz dediler
erkek dediklerinde yanilma cidden cok oluyor
yok orasi sisti erkege benzediydi yok kordon denk geldiydi :dilcikar:
ama kiz dedikleri kiz cikiyor cogunlukla..a.s