- 15 Ekim 2007
- 628
- 0
ya bak benim dediğim gibi oldu doktor 2 gün içinde demiş hani geç kalmış olurdun öyle demişti ben sana demedim mi doktor sonuç hamilelik olsun diye yumurtlama öncesinden başlatıyo ilişkiyi.
merhaba KIZLAAAAAAAARRRRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bak benim dediğim gibi oldu doktor 2 gün içinde demiş hani geç kalmış olurdun öyle demişti ben sana demedim mi doktor sonuç hamilelik olsun diye yumurtlama öncesinden başlatıyo ilişkiyi.
eee kimsecikler yok mu yaa.
Selam Kızlar,
Nuraycım sana bir sorum olcak arkadasım.Gecen gun soylemiştim sana eltim hamile henüz adeti geceli 5 gun oldu.9 mayıstı adet olması gereken gun.CNM CİNSİYET İÇİN BİR TAHMİN İSTİYCEKTİM SENDEN.Bakabilirsen ısrar yok cnm.Dogum tarihi 30 haziran 1986.9 nisan ve 9 mayıs arası hangi tarihler erkek hangi kız ve notr acaba cnm.Cok makbule gecer cnm.
iyiyiz serdalcım sen nasılsın
hamile kalan kaçıyo kimse yok baksana
ya kızlar clearblue ovülasyon kiti kullanan varmı aranızda memnun kaldınızmı tam net sonuç veriyormu.ben medismart kullandım yanıldım çünkü ilk çizgi kadar koyu çıkmadı sadece bir çizgi çok yakındı.bu da 2. yaptığım testti.ama bu testten 10 gün sonra falan yumurtlama oldu.çünkü adetim gecikti.bu sefer clearblue deneyim diyorum.bilginize ihtiyacım var.teşekkürler
canım nasıl yani clarblue çizgi göstermiyomu sadece sonuçmu yazıyo.anneannem gelecek haftaya almanyadan teyzeme aldırsammı ki ordan anneannemle göndersin.orada nasıl geçiyo adı.civcivim bu testi ben kullandim burdaki en iyi en guvenilir marka medismart tanimiyorum belki burda yok ondan.benim aldigim cizgi yok bence cok daha guvenilir ama turkiyede ki testleri tanimiyorum
canım valla bende en az sizin kadar heyecanlıyım.kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle hareket et.allah kolaylık versin bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla ve gönlünüzce.bizde seni çok seviyoruz canım benim.ne mutluki sizleri tanıdım.kiz civciv nasil boyle dusunursun:mymeka:
canim ben sizsiz olamamki birakip kacayim orkidemde hastenede aregon cok bulanti cekiyor dur bir hamile kal seni gorelim canim saka bir yana bulanti basladimi evde duramiyorum cok kotu yoksa sizleri coook seviyorummm:1hug:
a evet kasık ağrılarım var bugün demek bu yumurtlama habercisimiymiş.akıntı yok ama zaten bana yarın pozitif çıkacak gibi geliyo.hayırlısı canım saol
merhabalar acnlar umarim hepiniz iyisinizdir bende sizleri fazla takip edemiyorum ufak kizim dis cikartiyor cok huysus hep kucak istiyor.yazik agrisi var.ama ara sra girip bakiyorum beni unutmayin kizlat elif naz kiz özledim sizleri valla.
banada öyle geliyo canım.seninde silik çizgi çıkıyomuydu.ay bi de az önce bir ağrı saplandı sağ kasığıma ay acaba çatladımıkine yaa.öff ne komik oldum ya.