kızlar şu babychose takvimi alıp uygulayan yada çevrenizde uygulayan ve istediği sonucu alan varmı.yani tutuyormu bu takvim.ortalıkta okadar cok söylenti varki.cok kafam karıştı.bende haziranda düşünüyodum 2,bebişi.neyapmalıyım sizce.baby chose palavra diyende var yok kandırılıyor insanlar falan.sizinde görüşünüzü almak istedim.aranızda bu konuyu doktoruyla konuşan varmıııı onlar bu konuda ne diyor.tabi herşey önce rabbimden ama olsunelimizden geleni yapalım dimiiiii gerisini mevlam bilir o neylerse güzel eyler....yardımlarınızı bekliyorummmmmmmm
canım bu sitede deneyen ve bekleyenler var.inşallah tutarda umutlarını buna bağlayan arkadaşlara yardım olur.bekliyip görcez.palavramı gerçekmi.daha önce özlem arkadaş dra sordu pek olumlu konuşmamış.yani tıbbı olarak fazla kabul görmüyor sanırım.zaten bunu bulanlar biyologlarmış... gülnisa aregon arkadaşlarımız takvim alıp gününü tutturdular.inşallah rabbim istediklerini verir.yakında belli olur.en fazla bir ay daha beklemek lazım.
aregoncum galiba ayın 15inde ikili teste girecek söylerlerse ilk onu öğrencez..gülnisa yurt dışında ama orda galiba biraz daha geç söylüyolar.:uhm:
gülnisacım bu arada senin bebiş kaç aylık oldu bi tanem ya.