samiracim bugun okudum ya cok guldum insallah ikizlerin olur once bir ogrenelim gercekten ikizse sonra elfnaz icin de bir dua edelim onunda ucuz kizlari olsun insallah hep birlikte amin diyelim
canım benim mide bulantıların başladı demek, Allah sabır versin arkadaşım gerçekten çok zor, ama yine de birşeyler yemek için kendini zorla, yemediğinde çok daha kötü oluyorsun canım, benim bir aydır günlerim yoğurt ekmekle geçiyor, tavsiye ederim , yoğurt bulantıyı da azaltıyormuş...
elifnaz gulum niye ne olduda kiziyorsun sen kiz bebek icin deliriyorsun ne guzel olur hele birde benim kizlar gibi vidividi ceneleri olursa ohh sorma gitsin gunun onlarla gecer iste insallah insallahnaniknanik
evet gerçekten ilgisi olmaması lazım.çünkü çatlama olmazsa gebelikte zaten olmaz.o iğnelerde çatlamaya yardım eden hormonlardı galiba.nurayyyyyyyyyy acil bilgiiiiiiCADIARZU
civcivim gerekeni yazmıslar ondan yazmadım canım ısı olcmeden anlayamazsın bak benim durumumu yazdım bir onceki mesajda.yani birden fazla zamanda geliyor.hemen arkasından da yumurtlama olmayabilir.ısı olcmeden veya ovulasyn testo yapmadan anlayamazsın:1no2:
elifnaz gebelik icin yaptırılan idrar tahlilinde ph cıkar bakalım benim kac cıkacak gorecegiz.bu ay cok muz yedim et yedimcikolata abarttım.potasyum olayı dogruysa zaten erkek olması gerekir ama 3 gunluk spermle erkek olmaz.birinden biri yanılıyor ama kimsırnaşık şey
herkese selam arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim yazılarınızı hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim allah bizlerede nasip eder inşallah canlarım sizin fikirlerinizi almak istediğim bir konu var cimartesi günü bir yakın dr gitti kendisi hamile ve kız bebek çok istiyor benim gibi dr sormuş kız bebek için neler yapılır gibi
genelde adet bitince ilk hafta yumurtlama olma olasılığı varmış adet ten önce ve yumurtlama zamanından sonra ki ilişkilerde kız olma olasılğı yüksekmiş sizler böyle
bişey duyduysanız bana bilgi verirmisiniz hepinizi öpüyorum şimdiden teşekkürler
insallah ozlemciim
insalah canim
senin icin dua ediyorumm
hadi guzel haberlerini bekliyoruzz
bende acayip cikolata tiksiniyorum
mide bulantilari var
vede ruyamda goguslerimden sut gelmis bunu duyan varmii
Saol cnm arkadasım,
Simdi esim geldi işyerime getirdi testi ama erken gebelik testi bulamamıs dandik bişey almış.Negatif cıktı.Adetime 4 gun var belki cıkmalıydı bilemiyorum.Hatırladığım tek sey diğer iki hamileliğimdede gunum 3-4 gun gecince test yaptım ve cok silikti testler belki diyorum benim beta hcg gec yukseliyordur.Garibin ekmegi umut.
Kızlar,
Bu yazıyı kopyaladım.
Nuray senin bebeğin kız oldugunu dusunuyorum hcg yuksek oldugu için.
7)MSHCG hormonu :Son zamanlarda cinsiyet belirlenmesi konusunda ilgi çekmektedir.Erken gebelikte saptanabilen bu hormonun kız bebeklerde daha yüksek olduğu saptanmıştır. Anne kan ve idrarında saptanabilen bu hormon kız bebek taşıyan annelerde erkek bebek taşıyan annelere göre birkaç kat daha yüksek düzeyde olduğu savunulmaktadır
Kızlar hcg sonucunuz neydi.
Aregeon sen biliyonmu cnm ilk sonuc neydi.Benimkide belki erkektir ve gec salgılanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?