Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeeeeeeebiz de hamile değliz ( adayız inşallah:))
arkadaşlarım hepinize günaydın hepinize kucak dolusu öpücükler
ya bu ph nedemek arkadaşlar ben biraz cahil kaldım valla ben de 2 aydır çabalıyoruz ama hala hamile kalamadım her gün folik asit alıyorum arkadaşlar dr tavsiye etti ama hala tık yok allahım hepimizin gönlüne göre versin aminnnnnn
birde kızım olsa ne mutlu bana
ph bana bi anlatırsanız memnun olurum öpüldünüz
bende gnc deki potasyumu kullandım bitkisel olduğu için ve çok memnunum ph benim de 7 oldu işallah biraz geçer nötr kalmasın daha iyi ya biraz aşağı yada yukarı olsun tabii bunu ayarlamak zor yine de 5.5 ten 7 olması iyi :))
canım teşekkür ederim yanıtın için peki ben bunu akşam alıyım o zaman özel bi ismi varmı acaba eczaneden alırken ne diye alıcam
kizlar misafirim var ancakkacamak girebildim
hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
optmmm
a.s.
cnm
ben hamile oldugumu tam reglim gectikten bir hafta sonra ogrendim
malummm
tr yem gibisi varmi
kan testi falan, yapmadilar idrarda ogrendimm cnm inss kan testini heyecanla bekliyoruuzz
Saol cnm,
Benimde midemde özellikle dün cok yanma oldu.Karnımda şişlik var.sag kasıgımda agrı oluyor ince sızı gibi bazen.Kabızlıkta var.Gögüslerimde hiç bir fark yok.Yarın kan testi yapcam.Daha fazla bekliyemiycem.Az da olsa kan degerlerim yuksek cıkmalı bence.
canim benim kiz fazla giremiyorum su anda gezmelerdeyim cocuklarla parka falan götürüyorum havvalar günesli burada cok sükür.bende özlüyorum sizleri kizlaz ve heycanla merk ediyorum canlar insAllah hepinizin tutmusdur ve kucayiniza alirssiniz bebisinizi.seneye insAllah bana yardimci 0lursunuz .öptün canim arkadaslarimezgin nerdesin napiyorsun ozlettin kendini
Saol cnm,
Benimde midemde özellikle dün cok yanma oldu.Karnımda şişlik var.sag kasıgımda agrı oluyor ince sızı gibi bazen.Kabızlıkta var.Gögüslerimde hiç bir fark yok.Yarın kan testi yapcam.Daha fazla bekliyemiycem.Az da olsa kan degerlerim yuksek cıkmalı bence.