Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Sagol canim su an sargili kolu gunasiri dr a goturuyoruz doku olusmasini bekliyoruz. Bugun okurum canim bundan sonrakilerede katilirim sıkıntı yok ekle benide hemen yazarim bu aksam siradakine gecebiliriz
Oyy kıyamam yaa tez vakitte iyileşsin inşallah annesi 🤲🏻❤️
Tamam canım çok sağol akşam haberini bekliyorum 😘😘😘

Kızlar haftasonu karantinada kayınvalidemler bizde şimdi kahvaltıda çay filan içmesem kaynişim hemen şüphe eder nie içmiyo canımı sıkkın filan diye evham eder, size sprum ben sabah kahvaltıyı filan yapsam öğleden sonra sıvıya dikkat edip test yapsam takip yapsam olurmu 🤭🤭
Canım eğer sabah yapamazsan şöyle yap sabah kahvaltısı yap ama 2 bardak içiyorsan çayı bir bardak iç ve akşam 8 gibi yap testi 3 saat öncesi wc çık yarım su bardağı su iç sonra sıvıyı kes meyve de dahil 3 saat bekle 8e denk getir saati yap bişey olmaz 👍🏻

Merhaba bende de oyle oldu tam silikleşti derken ilişkiden sora yapıyım dedim baktım koyu. Neden olabilir bu acaba Siz hamile misiniz
Canım sen ne yaptın tek denemede bıraktın mı?

Sagol canim su an sargili kolu gunasiri dr a goturuyoruz doku olusmasini bekliyoruz. Bugun okurum canim bundan sonrakilerede katilirim sıkıntı yok ekle benide hemen yazarim bu aksam siradakine gecebiliriz
Çok geçmiş olsun canım kolunda hasar kalmaz kuzunun inşaallah 😕

Canım eğer sabah yapamazsan şöyle yap sabah kahvaltısı yap ama 2 bardak içiyorsan çayı bir bardak iç ve akşam 8 gibi yap testi 3 saat öncesi wc çık yarım su bardağı su iç sonra sıvıyı kes meyve de dahil 3 saat bekle 8e denk getir saati yap bişey olmaz 👍🏻
Tamam kuzum öle yapayım 😌

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm çocuğa iyi mi şimdi?
Senin yerine okuyan olmadı eğer okursan haber ver. Bundan sonra devam edip etmeyeceğini de bildirirsen listeyi ona göre güncelleyeceğim 😘
Canim okudum bitti Allah kabul etsin. Çok beklettim hakkınızı helal edin siradakine geçelim vakit kaybettik benden dolayi

Merhaba canım hoşgeldin 🌺
Geçen ay benim yum bir tuhaf oyunlar yaptı kendince bi pik oldu bi silindi sonra tekrar pik oldu bende riske atmadım deneme yapmadım bu ay Dr kontrolü ile yumu takip etcem inşallah bakalım neler olacak 🤭 sen nasılsın iyimisin?

Ağzına yüreğine sağlık canım Aminnn Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah 🤲🏻💙
Doktor takibi daha garanti. En azından çatladığı anı bilirsin. Ben yaza erteledim, beslenme takviye vs de bıraktım. Hakkımızda hayırlısı🥰

Eklentiler

• IMG-20210213-WA0011.jpeg
    IMG-20210213-WA0011.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 30
X