- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Merhaba cnm geçen ay kacirdim ben bu ay kismet olursa deneme olacak sen ne yaptin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm geçen ay kacirdim ben bu ay kismet olursa deneme olacak sen ne yaptin cnm
Merhaba canım hoşgeldin
Ağzına yüreğine sağlık canım Aminnn Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
Birimde denemelerde eşim öyle olmuştu artık adam okadar stres yapmışli hamile olduğum ay nasıl rahat etmişti bizde altı ayın sonunda tutturabilmiştikKız biyandanda düşünüyorum ölesine şaapalım diyince nornalde korunuyoz birden sal dicemde adam yığılcak yanıma, kaş yapalım derken göz çıkarcaz ahahahhaha ayy şaka biyana bu uşak muhabbetinden temiz delirdikkk haa
Kızlar ben bu ay yum zamanı Dr a gitmeyi düşünüyorum da adetime 2 3 gün kaldı ne zaman gitmem gerekiyor Dr a, ilk kez takip yaptırcam da
Ben 12.gun gitmeyi dusunuyorum cnm sende ovulasyonda t cizgisini gördüğün gün git eğer uzun değilse pikinKızlar ben bu ay yum zamanı Dr a gitmeyi düşünüyorum da adetime 2 3 gün kaldı ne zaman gitmem gerekiyor Dr a, ilk kez takip yaptırcam da
O süreç çok zor ya sanırım bir o bide yumurtlama gecikince bu ay olmayacak mı diye strese girmek yoruyor insanıHayırlısı canım bende belirti arayıp duruyorum kendimde zaman geçsede test yapsam
Canım testle evde takip yapacaksan tahmini pik e yakınken git.pikten sonra cabuk çatlıyorsa iki çizgi de aynı koyuluktayken git bence.ben yumurtlama günümü tam biliyordum.adetlerim çok düzenli.o yüzden o gün gittim.aksama da çatladıKızlar ben bu ay yum zamanı Dr a gitmeyi düşünüyorum da adetime 2 3 gün kaldı ne zaman gitmem gerekiyor Dr a, ilk kez takip yaptırcam da
Evet canım benim geç oluyor 19 20 yi buluyor hatta bazı aylar geçtiği de oluyorDöngün uzundu dimi senin bence 13.günü veya 15 günü git çünkü hep piklerini 19.günler görüyorum diyordun sanırım.
Senin erken geliyor yum 12.gün ideal sana bende t koyulaştığı zaman gideyim bence deBen 12.gun gitmeyi dusunuyorum cnm sende ovulasyonda t cizgisini gördüğün gün git eğer uzun değilse pikin
Evet canım t koyulaşmaya başladığı zaman gitmem daha mantıklı birde çalışıyorum sürekli sürekli gidemem nokta atışı yapmam lazım yani o yüzden mecbur test kullanacağım yineCanım testle evde takip yapacaksan tahmini pik e yakınken git.pikten sonra cabuk çatlıyorsa iki çizgi de aynı koyuluktayken git bence.ben yumurtlama günümü tam biliyordum.adetlerim çok düzenli.o yüzden o gün gittim.aksama da çatladı
Aynen cnm benimki erken geliyor hayilrisi bakalim planladigimiz hic birsey yolunda gitmiyorSenin erken geliyor yum 12.gün ideal sana bende t koyulaştığı zaman gideyim bence de
O süreç çok zor ya sanırım bir o bide yumurtlama gecikince bu ay olmayacak mı diye strese girmek yoruyor insanı
Aynen canım daha 7 gün geçti üstünden az daha sabır
Tam olarak öyle oluyor inşaallah senin sorunsuz istediğin gibi geçer denemenAynen cnm benimki erken geliyor hayilrisi bakalim planladigimiz hic birsey yolunda gitmiyor
Merhaba bende de oyle oldu tam silikleşti derken ilişkiden sora yapıyım dedim baktım koyu. Neden olabilir bu acaba Siz hamile misinizAslında ben gayet rahatım tek sorun bi açıldı bi koyulaştı sorunu oldu geçen ay ile bu ay onun dışında herşey yolundaydı eşimde bana diyor sen çok stres yapıyorsun yapma bak
Yaa kusura bakmayin buraya yazmistim aslinda okuyamayacagim diye misafirim vardi dün gittiler bide çocuğun kolu yandi onunla uğraştım okunmadiysa yerime bu gün okurum oglen sonu hemenTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
B Beybipattis
Hayallerimmm3
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak.
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz.
R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum)
B Beybipattis 60
SoLeiL12 60
M Maviayyy 60
Hayallerimmm3 82
Nurelifefe 60
@Cute-sugar 60
D dilek062 60
Ruveydam2015 canım okumayan bir tek sen kaldın sende oku da arkadaşın duası tamamlansın. Lütfen bugün bitirip haber ver.
Yok canım hamile değilim bu ay bu aksilik yüzünden deneme yapmadım. Genelde pko olanlarda bu bi koyu bi silik durumu yada hep koyu kalma durumu oluyor aslında ama bende pko yoktu şu 2 3 ay içinde oldu mu bilemiyorum. Bu ay test pik olunca Dr kontrolüne gitcem. Ama benim hep böyle değildi sadece geçen ay ve bu ay öyle oldu strese etkiliyor maalesefMerhaba bende de oyle oldu tam silikleşti derken ilişkiden sora yapıyım dedim baktım koyu. Neden olabilir bu acaba Siz hamile misiniz
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm çocuğa iyi mi şimdi?Yaa kusura bakmayin buraya yazmistim aslinda okuyamayacagim diye misafirim vardi dün gittiler bide çocuğun kolu yandi onunla uğraştım okunmadiysa yerime bu gün okurum oglen sonu hemen
Sagol canim su an sargili kolu gunasiri dr a goturuyoruz doku olusmasini bekliyoruz. Bugun okurum canim bundan sonrakilerede katilirim sıkıntı yok ekle benide hemen yazarim bu aksam siradakine gecebilirizÇok geçmiş olsun canım üzüldüm çocuğa iyi mi şimdi?
Senin yerine okuyan olmadı eğer okursan haber ver. Bundan sonra devam edip etmeyeceğini de bildirirsen listeyi ona göre güncelleyeceğim
Gecmis olsun cnm rabbim şifa versin kuzunaSagol canim su an sargili kolu gunasiri dr a goturuyoruz doku olusmasini bekliyoruz. Bugun okurum canim bundan sonrakilerede katilirim sıkıntı yok ekle benide hemen yazarim bu aksam siradakine gecebiliriz
Çok sağol canımGecmis olsun cnm rabbim şifa versin kuzuna