Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba kızlar, ne alemdesiniz? Hamile olan var mı? R rana20 ne yaptın cnm?deneme yaptın mı?
Merhaba canım hoşgeldin 🌺
Geçen ay benim yum bir tuhaf oyunlar yaptı kendince bi pik oldu bi silindi sonra tekrar pik oldu bende riske atmadım deneme yapmadım bu ay Dr kontrolü ile yumu takip etcem inşallah bakalım neler olacak 🤭 sen nasılsın iyimisin?
R rana20 ben 60 tane okudum.Allah kabul etsin.arkadaşımıza hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip etsin INSALLAH
Ağzına yüreğine sağlık canım Aminnn Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah 🤲🏻💙

Kız biyandanda düşünüyorum ölesine şaapalım diyince nornalde korunuyoz birden sal dicemde adam yığılcak yanıma, kaş yapalım derken göz çıkarcaz ahahahhaha 😂😂😂😂 ayy şaka biyana bu uşak muhabbetinden temiz delirdikkk haa 😂😂🙈🙈🙈
Birimde denemelerde eşim öyle olmuştu artık adam okadar stres yapmışli hamile olduğum ay nasıl rahat etmişti bizde altı ayın sonunda tutturabilmiştik😅

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
B Beybipattis
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻

📍📍📍 Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
❗❗Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak. 👍🏻
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz. 😘

🌺 R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum) ✅
🌺 B Beybipattis 60 ✅
🌺 SoLeiL12 SoLeiL12 60 ✅
🌺 M Maviayyy 60✅
🌺 Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 82 ✅
🌺 Nurelifefe Nurelifefe 60 ✅
🌺 @Cute-sugar 60 ✅
🌺 D dilek062 60 ✅
🌺 K kelebkkk 60 ✅

❗❗❗ Ruveydam2015 Ruveydam2015 canım okumayan bir tek sen kaldın sende oku da arkadaşın duası tamamlansın. Lütfen bugün bitirip haber ver.

Kızlar ben bu ay yum zamanı Dr a gitmeyi düşünüyorum da adetime 2 3 gün kaldı ne zaman gitmem gerekiyor Dr a, ilk kez takip yaptırcam da 🤭

Döngün uzundu dimi senin bence 13.günü veya 15 günü git çünkü hep piklerini 19.günler görüyorum diyordun sanırım.

Kızlar ben bu ay yum zamanı Dr a gitmeyi düşünüyorum da adetime 2 3 gün kaldı ne zaman gitmem gerekiyor Dr a, ilk kez takip yaptırcam da 🤭
Ben 12.gun gitmeyi dusunuyorum cnm🙃 sende ovulasyonda t cizgisini gördüğün gün git eğer uzun değilse pikin

Canım testle evde takip yapacaksan tahmini pik e yakınken git.pikten sonra cabuk çatlıyorsa iki çizgi de aynı koyuluktayken git bence.ben yumurtlama günümü tam biliyordum.adetlerim çok düzenli.o yüzden o gün gittim.aksama da çatladı

Döngün uzundu dimi senin bence 13.günü veya 15 günü git çünkü hep piklerini 19.günler görüyorum diyordun sanırım.
Evet canım benim geç oluyor 19 20 yi buluyor hatta bazı aylar geçtiği de oluyor 👍🏻
Ben 12.gun gitmeyi dusunuyorum cnm🙃 sende ovulasyonda t cizgisini gördüğün gün git eğer uzun değilse pikin
Senin erken geliyor yum 12.gün ideal sana 👌🏻 bende t koyulaştığı zaman gideyim bence de 🤗
Canım testle evde takip yapacaksan tahmini pik e yakınken git.pikten sonra cabuk çatlıyorsa iki çizgi de aynı koyuluktayken git bence.ben yumurtlama günümü tam biliyordum.adetlerim çok düzenli.o yüzden o gün gittim.aksama da çatladı
Evet canım t koyulaşmaya başladığı zaman gitmem daha mantıklı birde çalışıyorum sürekli sürekli gidemem nokta atışı yapmam lazım yani o yüzden mecbur test kullanacağım yine 😏

O süreç çok zor ya sanırım bir o bide yumurtlama gecikince bu ay olmayacak mı diye strese girmek yoruyor insanı
Aynen canım daha 7 gün geçti üstünden az daha sabır 🤦🏻‍♀️
Aynen cnm benimki erken geliyor hayilrisi bakalim planladigimiz hic birsey yolunda gitmiyor
Tam olarak öyle oluyor inşaallah senin sorunsuz istediğin gibi geçer denemen 🥰

Aslında ben gayet rahatım tek sorun bi açıldı bi koyulaştı sorunu oldu geçen ay ile bu ay onun dışında herşey yolundaydı eşimde bana diyor sen çok stres yapıyorsun yapma bak 🤭😂😂😂😂
Merhaba bende de oyle oldu tam silikleşti derken ilişkiden sora yapıyım dedim baktım koyu. Neden olabilir bu acaba Siz hamile misiniz

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
B Beybipattis
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻

📍📍📍 Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 için okuyamayan ve listeden çıkan arkadaşlar yerine kalan sayıyı tamamlamamız gerekiyor.
❗❗Kalan 682 sayı için ;dua sahibi 82, diğerleri 60 tane okursak dua tamamlanmış olacak. 👍🏻
Gün içerisinde okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim. Sırası gelen arkadaşa geçeriz. 😘

🌺 R rana20 60 + 60 okudum (Dilayla yerine de ben okudum) ✅
🌺 B Beybipattis 60 ✅
🌺 SoLeiL12 SoLeiL12 60 ✅
🌺 M Maviayyy 60✅
🌺 Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 82 ✅
🌺 Nurelifefe Nurelifefe 60 ✅
🌺 @Cute-sugar 60 ✅
🌺 D dilek062 60 ✅

❗❗❗ Ruveydam2015 Ruveydam2015 canım okumayan bir tek sen kaldın sende oku da arkadaşın duası tamamlansın. Lütfen bugün bitirip haber ver.
Yaa kusura bakmayin buraya yazmistim aslinda okuyamayacagim diye misafirim vardi dün gittiler bide çocuğun kolu yandi onunla uğraştım okunmadiysa yerime bu gün okurum oglen sonu hemen

Merhaba bende de oyle oldu tam silikleşti derken ilişkiden sora yapıyım dedim baktım koyu. Neden olabilir bu acaba Siz hamile misiniz
Yok canım hamile değilim bu ay bu aksilik yüzünden deneme yapmadım. Genelde pko olanlarda bu bi koyu bi silik durumu yada hep koyu kalma durumu oluyor aslında ama bende pko yoktu şu 2 3 ay içinde oldu mu bilemiyorum. Bu ay test pik olunca Dr kontrolüne gitcem. Ama benim hep böyle değildi sadece geçen ay ve bu ay öyle oldu strese etkiliyor maalesef 😔

Yaa kusura bakmayin buraya yazmistim aslinda okuyamayacagim diye misafirim vardi dün gittiler bide çocuğun kolu yandi onunla uğraştım okunmadiysa yerime bu gün okurum oglen sonu hemen
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm çocuğa iyi mi şimdi?
Senin yerine okuyan olmadı eğer okursan haber ver. Bundan sonra devam edip etmeyeceğini de bildirirsen listeyi ona göre güncelleyeceğim 😘

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm çocuğa iyi mi şimdi?
Senin yerine okuyan olmadı eğer okursan haber ver. Bundan sonra devam edip etmeyeceğini de bildirirsen listeyi ona göre güncelleyeceğim 😘
Sagol canim su an sargili kolu gunasiri dr a goturuyoruz doku olusmasini bekliyoruz. Bugun okurum canim bundan sonrakilerede katilirim sıkıntı yok ekle benide hemen yazarim bu aksam siradakine gecebiliriz

Kızlar haftasonu karantinada kayınvalidemler bizde şimdi kahvaltıda çay filan içmesem kaynişim hemen şüphe eder nie içmiyo canımı sıkkın filan diye evham eder, size sprum ben sabah kahvaltıyı filan yapsam öğleden sonra sıvıya dikkat edip test yapsam takip yapsam olurmu 🤭🤭

X