Ben buna pek inanmıyorum canımmerhaba canım. bende topiği eskiden takıp edenlerdenim. acaba sağ sol over denesenmi bu kez. genelde sağ yumurtalıkta ovulasyon(yumurtlama) oluyorsa erkek bebeğe gebe kalma şansı daha yüksekmiş. bunuda anca ultrasonla takıp ettire bilirsin böyle bir şansın varsa
14 nisan 2021 son adetKızlar bir de kesin olarak hamilelik tarihini bilen varsa cinsiyet tahmini için yazabilir mi. Bir arkadaş hamilelik tarihine bakarak cinsiyet hesaplaması yapıyor. Doğruluk payına bakalım
sağ Salim büyütün inşAllah. 2ci kız mı?ben sağdan hamile kaldım bebeğim kız
Bende soldan yumurtladm oglum olacak bu saga sola inanmayin pek birazda nasip isi hayirlisini isteyin illada su olsun demeyin Rabbim ne dilemis gercekten o oluyorBı oncekı ay sagdaydı kızım var hamıle kaldıgımda doktor sagdan yumurtlamıssın sag tarafa yerlesmiş bebek demiştı kızım oldu suan soldan yumurtladım ama ıcımde hep acabamı var
Bana baktıra bılırmısınızKızlar bir de kesin olarak hamilelik tarihini bilen varsa cinsiyet tahmini için yazabilir mi. Bir arkadaş hamilelik tarihine bakarak cinsiyet hesaplaması yapıyor. Doğruluk payına bakalım
Bu ay olursa ne olur tahmını cınsıyet acaba 18 nisan adet ılıskı dun ve bugun olacakKızlar bir de kesin olarak hamilelik tarihini bilen varsa cinsiyet tahmini için yazabilir mi. Bir arkadaş hamilelik tarihine bakarak cinsiyet hesaplaması yapıyor. Doğruluk payına bakalım
bebeğinizin cinsiyeti belli oldu muSon adet 20 Aralık . Yumurtlama da tam 14.gün oldu ve o zaman birliktelik oldu.( 2 ocakta oldu.) şuan 16+1 haftalık hamileyim. Her gittiğimde de doktor hiç tahmin bile söylemedi geçen hafta gittim bana git iki hafta sonra gel dedi.ben de bugün gideceğim bakalım
Kıza benzetiyorum dedi doktor.Y
bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu
Benimde tam yumurtlama günü oldu ilişki kızım olacakKıza benzetiyorum dedi doktor.
Yumurtlama oldugunu nasıl bılıyorsunuz doktor takıbındemıydınızBenimde tam yumurtlama günü oldu ilişki kızım olacak
Testle takip ettim zaten vücudum da belirti gösteriyordu akıntı kasık ağrısı vsYumurtlama oldugunu nasıl bılıyorsunuz doktor takıbındemıydınız
Amin sizinde gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallahRabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsunAmin sizinde gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallah
Merhaba oldu mu hamilelikBu ay olursa ne olur tahmını cınsıyet acaba 18 nisan adet ılıskı dun ve bugun olacak
Sanırım var gununun gecmesını beklıyorum sılik çizgi cıkıyorMerhaba oldu mu hamilelik
ilk ve tek cocuksağ Salim büyütün inşAllah. 2ci kız mı?