Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon yapmadınız mı ?Merhaba kızlar bende eski takip edenlerdenim topiği bebeği ertelemiştik ama şimdi tekrar karar verdik …çatlama sanırım bu sabah oldu çok yoğun kasık ağrım var ama ilişki dün gece oldu acaba ihtimali olur mu böyle erkek bebek için…bu şekilde gebe kalan var mı
Merhaba kime yaptırdınız tuttu mu hesaplamaEvet Azeri
Eşimle 1 sene sıkı erkek bebek diyeti uyguladık,vitamin takviyeleri,hem doktor hem de ovulasyon testlerle takipler neler neler sonuç tatlı mı tatlı bir kızımız daha oldu:) Bu forumda bile araştırınca aslında şansın daima yarı yarıya olduğunu anlıyorsun tabi. İlerde hala isteğim kalırsa ya burda ya da Kıbrıs'ta güvenilir bir doktor bulup pgt taramalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum çünkü başka garanti yol yok.Bence boşa zaman kaybı bende yumurtlama gunu hamile kaldım 2. kızım olcak kendimi okadar yumurtlama gunu olup erkek olcak diye odaklamışım ki epey bi kendime gelemedim çok istemiştim ve çok üzüldüm Nasipten ötesi yok bir daha düşünmüyorum fakat içimde kaldı bir erkek çocuğum olsun çok istemiştim düşünürsem de işimi şansa bırakmam kıbrısta tüp bebek olarak düşünürüm
Bende düşünürsem kıbrıs düşünüyorum sonuçta kimisi doktor kontrolünde çatlatma iğnesiyle aşılama ile oluyo sonuç kız olanda var arkadaşlara tavsiyem çok kaptırmayın kendinizi yine takip edin ama y spermi hızlı olsada geçemediği yollar oluyor bir yerde sanırım kimisi yumurtlamadan önce iliski oluyor erkek oluyorEşimle 1 sene sıkı erkek bebek diyeti uyguladık,vitamin takviyeleri,hem doktor hem de ovulasyon testlerle takipler neler neler sonuç tatlı mı tatlı bir kızımız daha oldu:) Bu forumda bile araştırınca aslında şansın daima yarı yarıya olduğunu anlıyorsun tabi. İlerde hala isteğim kalırsa ya burda ya da Kıbrıs'ta güvenilir bir doktor bulup pgt taramalı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum çünkü başka garanti yol yok.
Hızlı ve bütün engelleri aşan sperm kazanıyor bu kadar basit. Çevremde bile ovulasyon öncesi hem kızına hem oğluna hamile kalan o kadar çok insan var ki yani örnekleri yazsam gerçekten hepsinin boş olduğunu anlıyorum. Aşılama ile görümcemin önce kızı 3 sene sonra da oğlu oldu mesala. Sperm hızı çok yavaş olduğu için 5 sene hamile kalamayan başka bir arkadaşımın da oğlu oldu tedavisiz hem de.Uygulayan yine uygulasın kesinlikle katılıyorum en azından her şeyi yaptım demek bile huzur verir ama dediğiniz gibi kaptırmasın kimse tamamen kısmet işi.Bende düşünürsem kıbrıs düşünüyorum sonuçta kimisi doktor kontrolünde çatlatma iğnesiyle aşılama ile oluyo sonuç kız olanda var arkadaşlara tavsiyem çok kaptırmayın kendinizi yine takip edin ama y spermi hızlı olsada geçemediği yollar oluyor bir yerde sanırım kimisi yumurtlamadan önce iliski oluyor erkek oluyor
Merhaba takvıye yada baska yontemler denedınızmı yumurtlamayı doktor kontrolundemı takıp ettınızKızlar bizim cinsiyet belli oldu erkek … bir kızım vardı çok şükür 2 yıldır olmuyordu herşeyi denedim ama olmadı bizim sülale kız ağırlıklı , erkek sayısı inanılmaz düşük mesela…hamile kaldığım ay ilk defa bir yöntem denedim ve erkek oldu…yumurtlama zamanı olması ve ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmak … çünkü y ler hızlı ve hemen gidiyor , x ler yavaş geç kalıyor y leri gönderip x ler gitmeden kalkıyorsunuz ..benim tuttu Allah evlat isteyen herkese nasip etsin