- 3 Ağustos 2022
- 531
- 595
.Canım bende düne kadar hergun havuç yedim incir yedim arada belkide ultra pik den çabucak döndü pik e bilemiyorum ki pik saati de 00.30ydi bizde 03.45 gibi değerlendirdik artık nasip dua edin nolur ya benimde sağlıklı salih oğlum olsun nolur o duyguyu bende yaşayım amin
Aa evet bulmuşsunz neler neler yaptım olmadıBu da var
Evet canımBu mu testleriniz
Acilmada mi deneme olacakMerhaba benimde bugün pik saat 14 gibi oldu Şimdi test yaptım hala pik piklerim uzun sürüyor yarını bekleyim diyorum
Aynen şuan yumurtlama çatlamaya yakın deneme olacak inşallah rabbimin izniyle tutarAcilmada mi deneme olacak
Testle ilgili yorum yapabilecek varmı arkadaşlar
Bunları anlamıyorum neresi t neresi cTestle ilgili yorum yapabilecek varmı arkadaşlar
T çizgisi oklara yakın olan bunlar hasas testler diğerlerinden çok iyi bence Onlar da pik çok belli olmuyor Onlar danda aldım Hiç pik değil şuanBunları anlamıyorum neresi t neresi c
Bu kaset test orda pik bile göstermiyor
Doğru çıktı mı acaba merak ettim. Bu da Tahminimce kız sağlıkla gelsinTeşekkürlerpeki bu bebek tahmininiz nedir 8 haftalık
Hayır o bebek erkek, diğer bebekte arkadaşım kürtaj oldu kalbi durmuş, iki adet dönemi sonrası doktoru histeroskopi istemişDoğru çıktı mı acaba merak ettim. Bu da Tahminimce kız sağlıkla gelsin
Merhaba canım bu ay hamilelik var mı test yaptın mi öğrendin mi merak ettimAynen şuan yumurtlama çatlamaya yakın deneme olacak inşallah rabbimin izniyle tutar
Cinsiyeti belli oldu mu bebeginizinKızlar reglme 3 gün vardı dayanamadım test yaptım sizce bu silik çizgi hamilelik mi
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallahKimyasal bir gebelik geçirdimbu ay çatlatma yaptıracağım