- 10 Ocak 2022
- 110
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka guruplar mı kuruldu acabaBir aralar bu platform çok heyecanlıydı girmeden duramıyorduk şimdi ne gelen var ne giden
MerhabaMerhaba kizlar
Teşekkür ederim sizNasılsınız
Peki pikin ve çrın uzun sürüyor muydu canım yoksa 1gün içinde olup bitiyor muyduBenim pik olduktan sonra ikinci çizgi Bayağa silinmeye başlamıştı deneme oldu
Hafif acilmada deneme olmalı benceKızlar merhaba ben eskilerden hatırlayanlar vardır. 4. Kzıım 2 yaşına girecek inşallah nisan 8de. Size sorum şu dneeyenelr eminim vardır ki fırsat bulduğum anda baştan sona tekrar okumayı düşünüyorum topiği. Eğer yum çok uzun sürüyorsa erkek bebek için hangi aşamada deneme yapılmalı. Benim mesela neredeyse 3gün sürüyor pik çok yoğun ultra pik ve çat olmadı. Ultra pikten sonra hemen çat olmuyor bu ara da uzun. Hangi aşama mantuklı
İlerisi içinde bakabiliyor muKızlar bir de kesin olarak hamilelik tarihini bilen varsa cinsiyet tahmini için yazabilir mi. Bir arkadaş hamilelik tarihine bakarak cinsiyet hesaplaması yapıyor. Doğruluk payına bakalım
Saİlerisi içinde bakabiliyor mu
Facede erkek bebek isteyenler diye grup var oraya katılbailirisnİlerisi içinde bakabiliyor mu
Grubun adı neSa
Facede erkek bebek isteyenler diye grup var oraya katılbailirisn
Grubun adı ne
Son adet 20 Aralık . Yumurtlama da tam 14.gün oldu ve o zaman birliktelik oldu.( 2 ocakta oldu.) şuan 16+1 haftalık hamileyim. Her gittiğimde de doktor hiç tahmin bile söylemedi geçen hafta gittim bana git iki hafta sonra gel dedi.ben de bugün gideceğim bakalımKızlar bir de kesin olarak hamilelik tarihini bilen varsa cinsiyet tahmini için yazabilir mi. Bir arkadaş hamilelik tarihine bakarak cinsiyet hesaplaması yapıyor. Doğruluk payına bakalım
Merhaba tatlım nasılsınBilmiyorum ki artık kimse birşey yazmiyor
Yumurtlama ya bağlıymış canım. Ovulasyon testi ne aşamadaydı. Fotoğraf atar mısınız. Bir de ultrason fotoğraf varsa at bakalım yorumlamaya çalışalım. Özelden de yazabilrşsinSon adet 20 Aralık . Yumurtlama da tam 14.gün oldu ve o zaman birliktelik oldu.( 2 ocakta oldu.) şuan 16+1 haftalık hamileyim. Her gittiğimde de doktor hiç tahmin bile söylemedi geçen hafta gittim bana git iki hafta sonra gel dedi.ben de bugün gideceğim bakalım
merhaba canım. bende topiği eskiden takıp edenlerdenim. acaba sağ sol over denesenmi bu kez. genelde sağ yumurtalıkta ovulasyon(yumurtlama) oluyorsa erkek bebeğe gebe kalma şansı daha yüksekmiş. bunuda anca ultrasonla takıp ettire bilirsin böyle bir şansın varsaSa
Facede erkek bebek isteyenler diye grup var oraya katılbailirisn