Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde hamile kalmanızı nasip etsin bende öyle kısa bir durum yaşadım geçen senelerde gen testi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı dr gitmeni tavsiye ederim hamile kalınca iğne başlıyorlar
Hamile kalabilsem hemen gideceğim canım kurtajdan sonra doktor da dedi gel kontrol altında ilerlesin hamileliklerin dedi

Kızlar arkadaşımın 6+3 sizce ?

Eklentiler

• IMG_20221125_121318.jpg
    IMG_20221125_121318.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 75
Bende 5 gün gecikmenin ardından acaba hamilemiyim sevinciyle maalesef bugün kirmizilari görene kadar bir sevinç yaşadım..Ve sonuç olumsuz eşim vazgeçtim ben artık dedi sizin için dualar ederim ve sevinçlerinize ortak olurum inşallah siz istediğiniz evlatlariniza kavuşursunuz 🤲🤲🤲 3 kızım var Rabbim onların ayaklarına taş degdirmesin ♥️♥️♥️

Bende 5 gün gecikmenin ardından acaba hamilemiyim sevinciyle maalesef bugün kirmizilari görene kadar bir sevinç yaşadım..Ve sonuç olumsuz eşim vazgeçtim ben artık dedi sizin için dualar ederim ve sevinçlerinize ortak olurum inşallah siz istediğiniz evlatlariniza kavuşursunuz 🤲🤲🤲 3 kızım var Rabbim onların ayaklarına taş degdirmesin ♥️♥️♥️
Herşey kısmet üzülmeyin Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah

Mrb kızlar yeni gelen arkadaşlar varsa inş gönlünze göre olsun hayırlısı ile
Ben doğum yaptım. Bebeğimi büyütuyorum öyle tatlı ki iyiki doğmuş maşallah 🙏
Yaptıklarıma gelince
Bir ay kadar eşim peynir süt vs yememeye dikkat etti bende dikkat ettim. İkimizde keçiboynuzu özü içtik
Bol bol et yemeye çalıştık ilişki öncesi namz kıldım erkek bebek duası okuduk kahve içti eşim..
Tuzlu su yaptım. Karbonatli su sıktım ph için..
Ovulasyon testi yaptık pik den sonra açılmada tek ilişki yada ben pik oldu sandım testler den hala emin değilim sonra yapmadım çünkü.
Hamile kaldım kese şekli
Kese içi duruşu
Ramzi
nub
hersey erkeği gösterdi Çin takvimide erkek diyordu
Canim hep tatlı çekiyordu tuzlu tuzlu et çekiyordu
ilk kızımda ekşi çekti hislerim erkek diyordu herkes erkek dedi hayırlısi ile oğlum olsun diye Cook dua ettim çünkü dha çocuk istemiyordum benim hamileliğim zor geçiyor yardım a gelecek kimsem de yok gurbet hernyse 13.haftafa Dr bir çıkıntı var ama kilitores de olabilir onun için asla tahmin veremem haftaya gelin dedi

14.haftada gittik sonuç kızıniz oluyor dedi 🤣yani yaptığım hersey uçtu gitti ben çaba gösterdim Rabbım kızı nasip etti.. 🙏

Simdi mi Cook şükür elhamdülillah Rabbime ikinci kızımı büyütüyorum..
Nasipten öte köy yok.. Allah herseyim hayırlısını versin. Bu arada kızım doğumda kakasını yaptı bir hafta yoğun bakımda yattı kız olsun erkek olsun herseyim hayırlısı olsun 🙏

Mrb kızlar yeni gelen arkadaşlar varsa inş gönlünze göre olsun hayırlısı ile
Ben doğum yaptım. Bebeğimi büyütuyorum öyle tatlı ki iyiki doğmuş maşallah 🙏
Yaptıklarıma gelince
Bir ay kadar eşim peynir süt vs yememeye dikkat etti bende dikkat ettim. İkimizde keçiboynuzu özü içtik
Bol bol et yemeye çalıştık ilişki öncesi namz kıldım erkek bebek duası okuduk kahve içti eşim..
Tuzlu su yaptım. Karbonatli su sıktım ph için..
Ovulasyon testi yaptık pik den sonra açılmada tek ilişki yada ben pik oldu sandım testler den hala emin değilim sonra yapmadım çünkü.
Hamile kaldım kese şekli
Kese içi duruşu
Ramzi
nub
hersey erkeği gösterdi Çin takvimide erkek diyordu
Canim hep tatlı çekiyordu tuzlu tuzlu et çekiyordu
ilk kızımda ekşi çekti hislerim erkek diyordu herkes erkek dedi hayırlısi ile oğlum olsun diye Cook dua ettim çünkü dha çocuk istemiyordum benim hamileliğim zor geçiyor yardım a gelecek kimsem de yok gurbet hernyse 13.haftafa Dr bir çıkıntı var ama kilitores de olabilir onun için asla tahmin veremem haftaya gelin dedi

14.haftada gittik sonuç kızıniz oluyor dedi 🤣yani yaptığım hersey uçtu gitti ben çaba gösterdim Rabbım kızı nasip etti.. 🙏

Simdi mi Cook şükür elhamdülillah Rabbime ikinci kızımı büyütüyorum..
Nasipten öte köy yok.. Allah herseyim hayırlısını versin. Bu arada kızım doğumda kakasını yaptı bir hafta yoğun bakımda yattı kız olsun erkek olsun herseyim hayırlısı olsun 🙏
Sağlıkla büyütün ins 🤲🏻 elimizden geleni yaparız fakat nasipten öte yol yok,evlat sonuçta candan can,kardeşiyle de hemcins olması Cok güzel,ikisi de el ele omuz omuza olsunlar ömür boyu 🤲🏻🧿testlerinizin resmi duruyor mu?

Sağlıkla büyütün ins 🤲🏻 elimizden geleni yaparız fakat nasipten öte yol yok,evlat sonuçta candan can,kardeşiyle de hemcins olması Cok güzel,ikisi de el ele omuz omuza olsunlar ömür boyu 🤲🏻🧿testlerinizin resmi duruyor mu?
Maalesef durmuyor çünkü bebeğim doğup iki aylık oldu yani bir seneye önceye ait testler silindi bile ama burda eklemiştim 6-7-8 ocak civarı o zamanlardi

Canım saat 03.45-04 gibi değerlendirme oldu vajinal duş yaptım soda ve karbonat ile. Tuzlu su yaptım öncesinde namaz kıldım bir sayfa Yusuf bir sayfa Muhammed süresi okudum. Eşimde dua etti namaz kıldı soğuk suyla duş ve kahve icti Rabbime sığındık o mutlu haberi almayı bize de nasip etsin amin
. Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih istediği cinsiyete hayırlı evlat nasip etsin bizede hayrılı erkek nasip etsin amin. Kafama takılan doğru zaman da yaptım mı bilmiyorum bugün bir test dha yapcam bunlardan açık çıkarsa heral de doğrudur bunlardan koyduysa nasip der geçerim. Ha birde şuan sol kasigim da ağrı var
Bu da var

X