Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım yazamıyorum çok fazla benim kız anaokuluna gidiyor oğlanı sünnet ettirdik 6 gün oldu pek fırsatım olmadı gelen giden de oluyor .. ben ovulasyon testi aldım canım onu kullandim ilk ayda tutundu Buğra'm bana çok şükür .. 4 gün perhiz yaptı eşim ilişki öncesi çikolata ve sade türk kahvesi içti .. ama en önemlisi ilişki öncesi ve sonrası namaz kılıp çok dua ettim .. çok şükür nasip etti rabbim isteyen herkese versin inşallah iki meyveden de tattirsin inşallah 🤲🤲🤗
Sağlıkla büyüsünler inşallah. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Aklınıza gelen birşey olursa yazın olur mu

Canım yazamıyorum çok fazla benim kız anaokuluna gidiyor oğlanı sünnet ettirdik 6 gün oldu pek fırsatım olmadı gelen giden de oluyor .. ben ovulasyon testi aldım canım onu kullandim ilk ayda tutundu Buğra'm bana çok şükür .. 4 gün perhiz yaptı eşim ilişki öncesi çikolata ve sade türk kahvesi içti .. ama en önemlisi ilişki öncesi ve sonrası namaz kılıp çok dua ettim .. çok şükür nasip etti rabbim isteyen herkese versin inşallah iki meyveden de tattirsin inşallah 🤲🤲🤗
Sağlıkla büyüsünler inşallah. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Aklınıza gelen birşey olursa yazın

Çok karışık çatlamamı açılmamı iyice karıştı ama bence en iyisi dua
Şöyle söyleyeyim canım t çizgisi c çizgisinden daha çok koyu olmuşsa bu ultra pik demek ve yumurta artık çatlamaya hazır demek .. sonraki testlerde ultra pik biraz rengi silinmeye başladıysa yumurtan çatlamaya geçmiş açılmaya başlamış demek .. eğer t çizgisi silinmiş haldeyse buda yumurtan çatlamis demektir 🤗

Şöyle söyleyeyim canım t çizgisi c çizgisinden daha çok koyu olmuşsa bu ultra pik demek ve yumurta artık çatlamaya hazır demek .. sonraki testlerde ultra pik biraz rengi silinmeye başladıysa yumurtan çatlamaya geçmiş açılmaya başlamış demek .. eğer t çizgisi silinmiş haldeyse buda yumurtan çatlamis demektir 🤗

Peki açılma olduktan ne kadar süre içinde deneme olması gerekiyor

Kızlar yine lekelenme başladı adet oluyorum heralde sanırım yine tutmadı acaba çatlamamı yatırsam ondada ikiz ihtimali çok oluyormuş biraz ondan korkuyorum fikri olan varmı kızım da hemen tutmuştu şimdi tutmayınca telaşlandım

Kızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara 😌 1 yaşında oldu kuzucum çok şükür 😍
Bende sizleri takip etmiştim canım sizden sonra yazmaya başladım geçen yıl bir kayıp yaşadım ve marttan bu yana deniyorum ama maalesef daha hamile kalamadim.Kurtaj beni baya derinden etkiledi özelde konuştuğumuz arkadaşlar var Allah onlardan razı olsun hepsi üzülme gecicek diye teselli ediyor hala birbirimize destek oluyoruz bazıları oğullarını büyütüyor bile Rabbim hayırlısı ile bize de nasip eder inşallah isteyen herkesi müjdeler 🤲🤲🤲

36 saati geçti daha hamile olup olmadığım bile belli değil
Canım pikten sonra 24 36 saat arası yumurta çatlıyor hele ultra pikten sonra daha kısa sürede çatlıyor yani çok silinme olunca benimde tutmuyor geçen sene Eylül'de silinme fazla iken denedim tutmamisti Ekim'de hemen ilk açılma olup bille denedim tutmuştu ama maalesef kaybettim 9 haftalıkken😭😭😭

Canım pikten sonra 24 36 saat arası yumurta çatlıyor hele ultra pikten sonra daha kısa sürede çatlıyor yani çok silinme olunca benimde tutmuyor geçen sene Eylül'de silinme fazla iken denedim tutmamisti Ekim'de hemen ilk açılma olup bille denedim tutmuştu ama maalesef kaybettim 9 haftalıkken😭😭😭
Çok üzüldüm rabbim yasatmasin tekrar 🤲🏻ve kısa sürede ins tekrar nasip olsun hamilelik🤲🏻

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde hamile kalmanızı nasip etsin bende öyle kısa bir durum yaşadım geçen senelerde gen testi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı dr gitmeni tavsiye ederim hamile kalınca iğne başlıyorlar

X