Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba bayanlar benim çarşamba günü yumurtlama olmuştu testim pikti dün akşam deneme olduğunda cuma günü sabah saatlerinde test yaptım açılma vardı akşamda deneme oldu inşallah rabbim nasip etmiştir açılma doğru mu oldu bilmiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
Umarım gönlündeki olsun,iki kez olması iyi olmuş,keşke acikmada olmasimiydi..son zamanda acilmada kız olanı çok duyuyorum 🙈testlerin resmi var mi

Arkadaşımın da deneme zamanı yeşil tik ile tek deneme, o da kız için denedi bakalım neyi olacak🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20221026_092757.jpg
    IMG_20221026_092757.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 73
Umarım gönlündeki olsun,iki kez olması iyi olmuş,keşke acikmada olmasimiydi..son zamanda acilmada kız olanı çok duyuyorum 🙈testlerin resmi var mi
Yok tek ilişki oldu ilk açılmada bilmiyorum Bende açılmada olduğu için biraz,tereddütteyim yapacak bişey yok rabbim hayırlısını nasip etsin

Yok tek ilişki oldu ilk açılmada bilmiyorum Bende açılmada olduğu için biraz,tereddütteyim yapacak bişey yok rabbim hayırlısını nasip etsin
Hım ben iki diye anladım, inşallah gönlünce olsun🤲🏻aslında ilk acilmada asidik olmaya gecer vajina derler,o da kız ihtimali yüksek derler ama belli de olmaz,nasibe inş gönlündeki gelir sağlıkla 🤲🏻💐

Herkes ilk açılma yazmış Bende öyle denedim sizin varmı tecrübeniz kız deneyen arkadaşınız pikte yapmış
Bende bu topiklerdeki yorumlarda hep erkek bebek iicn deneme zamanını ilk açılma diye okudum ama son zamanlarda dediğim gibi ilk açılma ve sonrasında olursa kız olur diye duydum..bi tanıdığım da ultra pic zamanında tek deneme oldu yanlış hatırlamıyorsam testi 15 saat sonrası gibi açılmıştı ve sonuç kızı oldu, erkek bebek istiyordu nasip yani bence..evet arkadaşım da aslında pic değilmiş testi eşitti diyor belki ışıktan öyle çıkmıştır,o testten 2.5 saat öncesi olmuş ilişkiside..yum döngüsü toplamı 36 saati buluyormus

Merhaba arkadaşlar 😌 Bende 3.bebeğimi düşünüyorum.Allah ıma şükürler olsun 2 kız evlada sahibim 🥰 Allah nasip ederse birde oğlum olsun istiyorum.Herşeyden önce nasibimizde varsa olacaktır tabi ki biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah ın takdiri önce sağlık hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.Buraya bilgilenmeye o bilgiler dahilinde denemeler yapmaya geldim hayırlısı 😌

Allah sizlere bağışlasın inşallah. Erkek gebelik icin yaptıklarınızı bilgilerinizi rica etsem paylasabilirmisiniz
Canım yazamıyorum çok fazla benim kız anaokuluna gidiyor oğlanı sünnet ettirdik 6 gün oldu pek fırsatım olmadı gelen giden de oluyor .. ben ovulasyon testi aldım canım onu kullandim ilk ayda tutundu Buğra'm bana çok şükür .. 4 gün perhiz yaptı eşim ilişki öncesi çikolata ve sade türk kahvesi içti .. ama en önemlisi ilişki öncesi ve sonrası namaz kılıp çok dua ettim .. çok şükür nasip etti rabbim isteyen herkese versin inşallah iki meyveden de tattirsin inşallah 🤲🤲🤗

Keşke deneyenler gelse de testin hangi aşamasında deneme oldu ve neyi oldu yazsa, ya da bunu post açan arkadaş kimse 1. Sayfanın başına liste olarak yazsa..
Hatirlayaniniz var mı kim hangi aşamada denedi neyi oldu
Canım ben ovulasyon testi aldım.. eşim 4 günlük perhize girdu 3 deneme oldu test pik yapınca ilk deneme oldu ilk denemeden 12 saat sonra oldu ikinci deneme , üçüncü deneme ise ikinci denemeden 24 saat sonra oldu .. benim yum geç çatladı baya bı sure ultra pik de kaldı ..üçüncü denemeyi yaptıktan üç saat sonra t çizgisi silinmişti yani yum catlamisti .. normalde ben 1 deneme yapacaktım ama yum geç çatladı maalesef.. ilişki öncesi çikolata ve sade türk kahvesi içti... Birde canım her deneme öncesi ve sonrası namaz kılıp çok dua ettim.. sen tedbirini al yine ama Rabbime bırak gerisini hayırlısıyla nasip eder inşallah rabbim.. işte bu kadar benim yaptıklarım faydam olursa ne mutlu bana 🙂🙂

Bu arada diyet de yapanlar oldu grupta .. yalan soylemiym ben yapmadım hiç eşimde yapmadı,
desemde yapmazdı zaten 😅 affedersiniz akıntım da vardı.. sirkeli suyla özel bolgesini yıkayanlar var 🤦 en önemli unsur dua deneme öncesi ve sonrası namaz kılın dua edin kalpten Allah kabul edecektir inşallah 🤲 nasip de varsa Rabb'im Lütuf edecektir inşallah 🤗🤍💜

Canım ben ovulasyon testi aldım.. eşim 4 günlük perhize girdu 3 deneme oldu test pik yapınca ilk deneme oldu ilk denemeden 12 saat sonra oldu ikinci deneme , üçüncü deneme ise ikinci denemeden 24 saat sonra oldu .. benim yum geç çatladı baya bı sure ultra pik de kaldı ..üçüncü denemeyi yaptıktan üç saat sonra t çizgisi silinmişti yani yum catlamisti .. normalde ben 1 deneme yapacaktım ama yum geç çatladı maalesef.. ilişki öncesi çikolata ve sade türk kahvesi içti... Birde canım her deneme öncesi ve sonrası namaz kılıp çok dua ettim.. sen tedbirini al yine ama Rabbime bırak gerisini hayırlısıyla nasip eder inşallah rabbim.. işte bu kadar benim yaptıklarım faydam olursa ne mutlu bana 🙂🙂
Tşk ederim bilgiler için isteyen herkese ins 🤲🏻

Tşk ederim bilgiler için isteyen herkese ins 🤲🏻
Rica ederim canım.. ovulasyon testi eczaneden almadım benim kullandığım daha hassas ve net testlerdi hemde uygun baya 🙂 Instagram da minnak kurabiyeler diye bir sayfa var ordan aldım coook da memnun kaldım çok net gösterdi yum dönemini .. almak isteyenlere tavsiye ederim 🤗

X