Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bide kızlar eskiden möyün ebesiymiş, erkek isteyen doğurttupum kim varsa eşini doğunca ters çevirdim erkek oldu peşi dedi aklınızda olsun

Kızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara 😌 1 yaşında oldu kuzucum çok şükür 😍
Sağlıkla büyüsün kızın. 3. De erkek gebelik icin deneme yaptın. Peki neler yaptın ve yolunda gitmeyen ne oldu paylasabilirmisin

Sağlıkla büyüsün kızın. 3. De erkek gebelik icin deneme yaptın. Peki neler yaptın ve yolunda gitmeyen ne oldu paylasabilirmisin
Ben geçen sene kasımda dığumyaptım ondan önce yaklaşık 1 yıldır bu gruptaydık, diyetede uyduk, içtiğimiz sulararın ph değerine kadar denedik, tam çatlama anında ilk silinmede deneme oldu, ama malesef hiçbiri tutmadı, 3.minnoşumda sağlıcakla doğdu 🥰 Ben doktor takibide yaptırdım testlerin doğruluğundan emin olmak için gerçektende yuöurtam çatladıgını söylediğind doktorda hemen eve geldim test yaptım ilk silinme olmuştu, ama nasip, bakalım son çare bu nene oldu ve dua, Rabbim inşallah verir gönlümüzdekini ilk deneme dün akşam. Oldu ve cuma akşamı olacak 🤗

Ben geçen sene kasımda dığumyaptım ondan önce yaklaşık 1 yıldır bu gruptaydık, diyetede uyduk, içtiğimiz sulararın ph değerine kadar denedik, tam çatlama anında ilk silinmede deneme oldu, ama malesef hiçbiri tutmadı, 3.minnoşumda sağlıcakla doğdu 🥰 Ben doktor takibide yaptırdım testlerin doğruluğundan emin olmak için gerçektende yuöurtam çatladıgını söylediğind doktorda hemen eve geldim test yaptım ilk silinme olmuştu, ama nasip, bakalım son çare bu nene oldu ve dua, Rabbim inşallah verir gönlümüzdekini ilk deneme dün akşam. Oldu ve cuma akşamı olacak 🤗
Peki ovulasyon testinde t picken gittiniz mi doktora,kaç mm oluyor o sıra yumurta🤔

Merhaba benim ilk kızım yeni evlendiğim zamanda oldu sık ilişki ile. Şuan 16 haftalık hamileyim bunuda kıza benzettiler . Bunda sürpriz bir şekilde hamile kaldım o ay sadece iki kez ilişki oldu adet tarihimi bile hatırlamıyorum . Tek aklımda kalan ilişkiden sonra pembe akıntım oldu yumurtlama zamanı oluyormuş bu akıntı diyorlar .
Merhabalar sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah size bir sorum olacak. Sık ilişki derken ne kadar sık merak ettim gün aşırı mı her gün gibi mi? Sperm kalitesinin artması için iki ilişki arası 48 saat olsun gibi şeyler de okuyorum

Merhabalar sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah size bir sorum olacak. Sık ilişki derken ne kadar sık merak ettim gün aşırı mı her gün gibi mi? Sperm kalitesinin artması için iki ilişki arası 48 saat olsun gibi şeyler de okuyorum
Ben ozamanlar yeni evliydim haliyle her gün bazen de gün aşırı oluyordu. Yani pek bilgimde yoktu . Ama arkadaşımla aynı dönemde evlendik 1 ay önce düğünü oldu oda sık ilişki ile oğluna hamile kaldı 😅

Buna göre bence erkekteki sperm durumuna baktirilmali. X_ Y kromozomu meselesi 🤔

Eşiniz vitamin kullanımı peki 3.denemede

Merhaba bayanlar benim çarşamba günü yumurtlama olmuştu testim pikti dün akşam deneme olduğunda cuma günü sabah saatlerinde test yaptım açılma vardı akşamda deneme oldu inşallah rabbim nasip etmiştir açılma doğru mu oldu bilmiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

Merhaba bayanlar benim çarşamba günü yumurtlama olmuştu testim pikti dün akşam deneme olduğunda cuma günü sabah saatlerinde test yaptım açılma vardı akşamda deneme oldu inşallah rabbim nasip etmiştir açılma doğru mu oldu bilmiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
Test yaparken paylassaydin keşke. İnşallah nasip olur

X