- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 26
Rize de canımİnşallah cnm gönlünce olsun, nerde bu nine,hangi il ilçe de
Valla bunca senedir burda yasıyoz ilk defa duydum kapısında kuyruk vardı bilmeyen yok ben denedim bakalım olursa sölicem size, ilk denemeyi yaptım 3 günsonra bidahaBende Meraketdim bu nineyi
Nasıl anlamadımBide kızlar eskiden möyün ebesiymiş, erkek isteyen doğurttupum kim varsa eşini doğunca ters çevirdim erkek oldu peşi dedi aklınızda olsun
Merhaba hoş geldin eski derken kaç yılında vardinKızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara1 yaşında oldu kuzucum çok şükür
Keşke gorupte gelip paylassalarKeşke deneyenler gelse de testin hangi aşamasında deneme oldu ve neyi oldu yazsa, ya da bunu post açan arkadaş kimse 1. Sayfanın başına liste olarak yazsa..
Hatirlayaniniz var mı kim hangi aşamada denedi neyi oldu
Kızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara1 yaşında oldu kuzucum çok şükür
Dimi, keşkeKeşke gorupte gelip paylassalar
Sağlıkla büyüsün kızın. 3. De erkek gebelik icin deneme yaptın. Peki neler yaptın ve yolunda gitmeyen ne oldu paylasabilirmisinKızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara1 yaşında oldu kuzucum çok şükür
Ben geçen sene kasımda dığumyaptım ondan önce yaklaşık 1 yıldır bu gruptaydık, diyetede uyduk, içtiğimiz sulararın ph değerine kadar denedik, tam çatlama anında ilk silinmede deneme oldu, ama malesef hiçbiri tutmadı, 3.minnoşumda sağlıcakla doğduSağlıkla büyüsün kızın. 3. De erkek gebelik icin deneme yaptın. Peki neler yaptın ve yolunda gitmeyen ne oldu paylasabilirmisin
Peki ovulasyon testinde t picken gittiniz mi doktora,kaç mm oluyor o sıra yumurtaBen geçen sene kasımda dığumyaptım ondan önce yaklaşık 1 yıldır bu gruptaydık, diyetede uyduk, içtiğimiz sulararın ph değerine kadar denedik, tam çatlama anında ilk silinmede deneme oldu, ama malesef hiçbiri tutmadı, 3.minnoşumda sağlıcakla doğduBen doktor takibide yaptırdım testlerin doğruluğundan emin olmak için gerçektende yuöurtam çatladıgını söylediğind doktorda hemen eve geldim test yaptım ilk silinme olmuştu, ama nasip, bakalım son çare bu nene oldu ve dua, Rabbim inşallah verir gönlümüzdekini ilk deneme dün akşam. Oldu ve cuma akşamı olacak
Merhabalar sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah size bir sorum olacak. Sık ilişki derken ne kadar sık merak ettim gün aşırı mı her gün gibi mi? Sperm kalitesinin artması için iki ilişki arası 48 saat olsun gibi şeyler de okuyorumMerhaba benim ilk kızım yeni evlendiğim zamanda oldu sık ilişki ile. Şuan 16 haftalık hamileyim bunuda kıza benzettiler . Bunda sürpriz bir şekilde hamile kaldım o ay sadece iki kez ilişki oldu adet tarihimi bile hatırlamıyorum . Tek aklımda kalan ilişkiden sonra pembe akıntım oldu yumurtlama zamanı oluyormuş bu akıntı diyorlar .
Ben ozamanlar yeni evliydim haliyle her gün bazen de gün aşırı oluyordu. Yani pek bilgimde yoktu . Ama arkadaşımla aynı dönemde evlendik 1 ay önce düğünü oldu oda sık ilişki ile oğluna hamile kaldıMerhabalar sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah size bir sorum olacak. Sık ilişki derken ne kadar sık merak ettim gün aşırı mı her gün gibi mi? Sperm kalitesinin artması için iki ilişki arası 48 saat olsun gibi şeyler de okuyorum
Mesaj alınmıştır teşekkür ederimBen ozamanlar yeni evliydim haliyle her gün bazen de gün aşırı oluyordu. Yani pek bilgimde yoktu . Ama arkadaşımla aynı dönemde evlendik 1 ay önce düğünü oldu oda sık ilişki ile oğluna hamile kaldı
Buna göre bence erkekteki sperm durumuna baktirilmali. X_ Y kromozomu meselesiBen geçen sene kasımda dığumyaptım ondan önce yaklaşık 1 yıldır bu gruptaydık, diyetede uyduk, içtiğimiz sulararın ph değerine kadar denedik, tam çatlama anında ilk silinmede deneme oldu, ama malesef hiçbiri tutmadı, 3.minnoşumda sağlıcakla doğduBen doktor takibide yaptırdım testlerin doğruluğundan emin olmak için gerçektende yuöurtam çatladıgını söylediğind doktorda hemen eve geldim test yaptım ilk silinme olmuştu, ama nasip, bakalım son çare bu nene oldu ve dua, Rabbim inşallah verir gönlümüzdekini ilk deneme dün akşam. Oldu ve cuma akşamı olacak
Eşiniz vitamin kullanımı peki 3.denemedeBen geçen sene kasımda dığumyaptım ondan önce yaklaşık 1 yıldır bu gruptaydık, diyetede uyduk, içtiğimiz sulararın ph değerine kadar denedik, tam çatlama anında ilk silinmede deneme oldu, ama malesef hiçbiri tutmadı, 3.minnoşumda sağlıcakla doğduBen doktor takibide yaptırdım testlerin doğruluğundan emin olmak için gerçektende yuöurtam çatladıgını söylediğind doktorda hemen eve geldim test yaptım ilk silinme olmuştu, ama nasip, bakalım son çare bu nene oldu ve dua, Rabbim inşallah verir gönlümüzdekini ilk deneme dün akşam. Oldu ve cuma akşamı olacak
Evet gittim mm hatırlamıyorumPeki ovulasyon testinde t picken gittiniz mi doktora,kaç mm oluyor o sıra yumurta
Artık nasipBuna göre bence erkekteki sperm durumuna baktirilmali. X_ Y kromozomu meselesi
Vitamin, pekmezler, yaklaşık 1 yıl süt ve süt ürünleri hemen hemen yemedi diyebilirimEşiniz vitamin kullanımı peki 3.denemede
Test yaparken paylassaydin keşke. İnşallah nasip olurMerhaba bayanlar benim çarşamba günü yumurtlama olmuştu testim pikti dün akşam deneme olduğunda cuma günü sabah saatlerinde test yaptım açılma vardı akşamda deneme oldu inşallah rabbim nasip etmiştir açılma doğru mu oldu bilmiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
Test yaparken
Amib inşallah nasip olur bol bol dua etdim bilmiyorum artık hayırlarıysa nasip ol sun deneme testlerini atmadım ama belli bir sonra okadar belirgin olmuyor tutarsa sizede atsrımTest yaparken paylassaydin keşke.