Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun ya şuan denk geldim yazınıza bende de ilişki sonrası pembe su geldi de ben hamilelik beklıyorm adet gecikmem oldı leke fln görmüodum sadece normal beysz akıntı şimdi bende de ilişki sonrası aynı pembe sı geldi üzüldüm acaba gebelik olustuysa zarar mı olduMerhaba kızlar benim Şubat ayında gebelik planım vardı ozaman aranıza katılmıştım. Bir kaç ay bebek olmayınca bizde tekrar rafa kaldırmıştık bebek olayını . Fakat geçen ay adetimden iki hafta önce ilişki sonrası sabaha karşı pembe sıvı bir akıntım olmuştu iki kez üst üste bu kanamayı yaşayınca direk rahim yarasından şüphe ettim hastaneye gittim muayenede kızarıklık çıktı ama kanama yapacak kadar önemli bişey değil dedi . Bthcg ye bakıldı negatif di daha sonra fitil verdi fakat benim içimde garip bir hissiyat vardı kullanmadım fitili adetimi beklemek istedim . Ve adetim iki gün geçtikten hamile olduğumu öğrendim şuan USG de adetimle uyumlu . Hala sasiriyorum neden 2 hafta önce negatif çıktı neden şuan adet tarihimle uyumluBirde o kanama acaba bebekle ilgili birşeymiydi çünkü bir daha hiç olmadı o tür kanama üstelik fitilide kullanmadım doktorum gerek duymadı muayenede kızımda hiç leke kanama olmamıştı bundada sadece iki hafta öncesi muhtemelen yumurtlama döneminde oldu
Hamile kalmadınızmıHerkese merhaba öncelikle kısaca birşeyler. Söylemek istiyorum. 2019 da bende ovulasyon takibi ile gebe kaldım. Erkek Bebek istiyenler sayfasındaydim. Şimdi herkes buraya gelmiş sanırım.tekrar aynı şekilde gebelik düşünüyorum ama Şubat ayında deneme olur.simdiden sayfanın başından başlayıp yaklasik iki yil olmuş yazilanlari okuyup yaptıklarınızı önerdiklerinizi not edip inşallah sona kadar gelirim. Yalnız okurken sormak istediklerim olursa yazarım cevaplarsanız çok memnun kalırım. Bildiklerimi de tazelemis olurum. Birbirimize destek oluruz umarım. Allah herkesin gönlüne göre versin
Gebe kaldım yazdım zaten atladın sanırım orayıHamile kalmadınızmı
Mrblar bu sirkeli suyu çok diyen var merak ediyorum yani nasıl bir yıkama yapılıyor içine falan mi ama ici yıkamakta imkansızda anlayamadım birde hangi sirke olmasi lazim fark edermi üzüm elma veya beyaz sirkeBencede para tuzağı ilişki öncesi bikaç gün vajinayı sirkeli su ile yıka
Maşallah Allah bağışlasın. Buralar sessiz artık kimse birşey paylaşmıyor. Benimde kızım 9 aylık oldu Ocak 10 da 1 yaşında olacakHanımlar merhaba beni tanıdınız mi telefon kullanmadım aylardır giremedimde ben doğum yaptım 3 aylık oldu oğlum Buğra'm sizde durumlar nasıl görüşmeyeli herkes iyidir inşallah
Günaydın, siz test hangi konumda denediniz, ve yumurtlama dongunuz kaç saatti toplamiMaşallah Allah bağışlasın. Buralar sessiz artık kimse birşey paylaşmıyor. Benimde kızım 9 aylık oldu Ocak 10 da 1 yaşında olacak
Allah sizlere bağışlasın inşallah. Erkek gebelik icin yaptıklarınızı bilgilerinizi rica etsem paylasabilirmisinizHanımlar merhaba beni tanıdınız mi telefon kullanmadım aylardır giremedimde ben doğum yaptım 3 aylık oldu oğlum Buğra'm sizde durumlar nasıl görüşmeyeli herkes iyidir inşallah
Allah uzun ömür versin.bende çok bakıyorum sayfaya baya sessiz ama biz sayfayı hareketlestirebilirizMaşallah Allah bağışlasın. Buralar sessiz artık kimse birşey paylaşmıyor. Benimde kızım 9 aylık oldu Ocak 10 da 1 yaşında olacak
Merhaba siz de var mı hamilelikAllah sizlere bağışlasın inşallah. Erkek gebelik icin yaptıklarınızı bilgilerinizi rica etsem paylasabilirmisiniz
Biz buralardayız sizleri de bekliyoruz güzel bilgilerinize ihtiyacımız varKimse yazmıyor sessiz kaldık
Yazabilirler tabikiKızı olanlarda yazabilir mi ? Yum öncesi mi hamile kaldı yoksa yum sonrası mi?
Ovulasyon testi hangi aşamada deneme oldu da kizlariniz oldu
Yok şuan şimdiden hazırlanıp bir kaç sonra kısmet olursa deneme olacakMerhaba siz de var mı hamilelik
Hayırlısıyla inşallah Allah gönlüne göre versinBenim kızım adetten hemen sonra denemeden sonra oldu yumurtlama olayını ozaman bilmiyordum yani öyle bir takibi bu test ile takip yaptım deneme oldu bakalım hamilemiyim bilmiyorum cuma günü belli olacak