Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Mrblar bu sirkeli suyu çok diyen var merak ediyorum yani nasıl bir yıkama yapılıyor içine falan mi ama ici yıkamakta imkansızda anlayamadım birde hangi sirke olmasi lazim fark edermi üzüm elma veya beyaz sirke
Elma sirkesini sulandırarak kullan bi çaybardağı bi 3 lt suya gibi

Kızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara 1 yaşında oldu kuzucum çok şükür

Kızı olanlarda yazabilir mi ? Yum öncesi mi hamile kaldı yoksa yum sonrası mi?
Ovulasyon testi hangi aşamada deneme oldu da kizlariniz oldu
Merhaba benim ilk kızım yeni evlendiğim zamanda oldu sık ilişki ile. Şuan 16 haftalık hamileyim bunuda kıza benzettiler . Bunda sürpriz bir şekilde hamile kaldım o ay sadece iki kez ilişki oldu adet tarihimi bile hatırlamıyorum . Tek aklımda kalan ilişkiden sonra pembe akıntım oldu yumurtlama zamanı oluyormuş bu akıntı diyorlar .

Kızlar meraba, bende eski kullanıcılardanım, benim zamanımdan arkadaşlar varmı burda yazarlarsa sevinirim, ben 3.de kız olduktan sonra ara verdim buralara 1 yaşında oldu kuzucum çok şükür
Saglikla büyüsün.test hangi konumda deneme olmuştu.resim varsa yollarmisiniz bakayım.birde yumurtlama dongunuz kaç saatti

Acaba ilişki ne zamana denk geldi yum zamanı mı

Saglikla büyüsün.test hangi konumda deneme olmuştu.resim varsa yollarmisiniz bakayım.birde yumurtlama dongunuz kaç saatti
Canım ffoto yok telefon değiştirdim çok oldu... Ama ilk silinmede deneme yaptım test koyulaşmaya başlayınca sabahsa mesela akşam gece 12 de filan çatlıyordu, ilk silinmede deneme oldu ama kız oldu Ben bi nine buldum 110 yaşında gittim görüştüm okudu belime bişey bağladı.. Şimdi 4.yr niyetlendim hayırlısı bakalım, 7 akşam daha okuyacak beni banada 3 gün arayle 2 kez ilişki dedi, Rabbim gönlümüze göre versin.. Çocugu olmayanlar bile ona okunup hamile kalıyor oğlabları oluyor... Benimde bi akrabamın 4 kızın üstüne oğlu oldu ona okunarak bana o söyledi inşallah banada nasip olur, kapısında kuyruk vardı gittiğimde 110 yaşında pamuk gibi bi nine

İnşallah cnm gönlünce olsun, nerde bu nine,hangi il ilçe de

Hiç bilmiyorum ikinciye ovulasyon takibi ile kalayım diyordum sürpriz oldu daha önce yapmadık ovulasyon nekadar sürüyor bilmiyorum o yüzden
Anladım, deneme zamanı kasik ağrısı da varsa belki çatlama zamanida olmuş olabilir.trstsiz varsayımlar tabi..halbuki ilk silinmede deneme deniyordu erkek bebekte ama çok gördüm test oyleyken kızı da olanı..keşke testle hangi aşamada deneme yapıp,neyi oldu yazsalar da gelen giden bilse

Nasip kısmet Rabbim diledigine kız dilediğine erkek veriyor hamileliğim çok farklı o yüzden şaşırdım kız olmasına daha net değil bakalım ama büyük oranda kız . Rabbim sizin de gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…