Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar burayada sormak istedim nolur bilgisi olan başına gelen birisi varsa aydınlatsın beni ultrasonda 20 mm yumurtam görünüyor ama testlerde hiçbir pozitiflik göremiyorum
Çok ilginç🤔benim bilgim yok, bu ay bende yum göremedim testlerde nedense😕ilk defa karşılaştım. Testte sizin neden gözükmez doktor kontrollü üstelik,hadi ben doktora gitmedim göremedim🙄kaset test mi sizin,nerden almistiniz

Çok ilginç🤔benim bilgim yok, bu ay bende yum göremedim testlerde nedense😕ilk defa karşılaştım. Testte sizin neden gözükmez doktor kontrollü üstelik,hadi ben doktora gitmedim göremedim🙄kaset test mi sizin,nerden almistiniz
Bende şöyle düşündüm yumurtan çatlamamış dedi o yüzden lh hormonu aktif olmadığı içinmi testim hala negatif yarın pozitif görcekmiyimki anlayamadımm

çin takvimi tutmayan var mı? doğum tarihime göre yaşıma 1 yaş ekledim baktım, erkek çocuk için seneye mart ayına kadar beklemem gerekiyor, 🤔aklımı mı deniyorum? eşim üstüne 1 ay daha eklesek çocuk doğar dedi 🤣

Merhaba kızlar benim Şubat ayında gebelik planım vardı ozaman aranıza katılmıştım. Bir kaç ay bebek olmayınca bizde tekrar rafa kaldırmıştık bebek olayını . Fakat geçen ay adetimden iki hafta önce ilişki sonrası sabaha karşı pembe sıvı bir akıntım olmuştu iki kez üst üste bu kanamayı yaşayınca direk rahim yarasından şüphe ettim hastaneye gittim muayenede kızarıklık çıktı ama kanama yapacak kadar önemli bişey değil dedi . Bthcg ye bakıldı negatif di daha sonra fitil verdi fakat benim içimde garip bir hissiyat vardı kullanmadım fitili adetimi beklemek istedim . Ve adetim iki gün geçtikten hamile olduğumu öğrendim şuan USG de adetimle uyumlu . Hala sasiriyorum neden 2 hafta önce negatif çıktı neden şuan adet tarihimle uyumlu 😅 Birde o kanama acaba bebekle ilgili birşeymiydi çünkü bir daha hiç olmadı o tür kanama üstelik fitilide kullanmadım doktorum gerek duymadı muayenede kızımda hiç leke kanama olmamıştı bundada sadece iki hafta öncesi muhtemelen yumurtlama döneminde oldu

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba, bende uzun zamandır burayı takip ediyordum. Hatta kızıma hamileyken bile :) 11 yıl sonra hamile kaldım, iş hayatı derken bu süre çok uzadı ne yazıkki, ama maalesef gelişmediği için kalbi durdu ve Temmuz ayında kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 12+3 bugün öğrendim oğlum olacak inşallah. 11 haftalıkken DNA testi yapıldı yaşımdan dolayı, onun sonucunda öğrendim. Benim 3.çocuk durumum olmayacağı için. 2.sini erkek istedim. Deli gibi araştırdım, İnstagramda 3 sayfaya para verdim. Herbiri takvim diye diyip tutturuyorlar.Ama hepsinin takvimi birbirinden farklı, biri pikken denetiyor, biri pikten önce biri silinince kafayı yedim. 9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderdim birine ultrasona göre erkek dedi. Ama takvime göre kız dedi. Ah keşke benden destek alsaydın, takvimden hiç yanılmadım dedi. O kadar da emin konuşunca kıza hazırlıyorsun kendini. Burda cinsiyet tahmini yapan yüksek olasılığı olan kişide kız dedi. Sonra burada yazılanları okudum yumurtlama günü denedim diyip kızı olanların , insan yine tereddütte kalıyor 🤦🏻‍♀️Eski mesajlarına bakıyorum sonra ya piki uzun sürüyor ya pikten sonra açılınca çok zaman geçmiş oluyor yada 2 ilişki. Benim yaptıklarıma gelince. Ben bu kürtajdan sonra eşimle diyet yaptık. Ben11 eşim 23 kilo verdi. Bu sürede sağlıklı beslendik. Kahvaltıda avakado yumurta roka maydanoz Peynirde yedik, kahvaltı yedik zatenöğlen akşam yok. 1 yıl pH 9.5 üzeri su içtik akıntı pHım 5.5 tu. Deneme yaparken ultra pikti. Denemeden sonra bi tık açılmıştı. Yani T C den yine koyuydu. Eskilerde birinin yazısı aklımda kalmıştı. Cinsel perhiz yoktu. 12 saat öncesi korunmalı olmuştu. Kızımda çok rahat hamilelik geçirmiştim. Bunda midem bulantım fazlaydı, iştahım yoktu. Eşim çok kahve içiyor bu arada filtre kahve. Deneme haftası sabah kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi içirdim eşime. Hamileyken yapılan idrar PHım 7.di. Çok çok dua ettim. 3 Cuma günü Yasin, Muhammed süresi ve erkek bebek duası okudum. Ben elimden geleni yapayım, gerisi Rabbim takdiri dedim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah 🙏🏻
Merhaba bende bugün idrar verdim ph 7.5 çıktı
Kızımda ilk ph 7 sonra hep 5 çıkmıştı bakalım bunda nasıl olcak

Bugün adet günümdü, iki gün öncesine kadar hafif kahverengi leke geliyordu bugün oda kesildi,içime şüphe düştü az once test yaptım inanmıyorum , hamile miyim dogru mu bir bakın lütfen

Eklentiler

• 20220903_171058.jpg
    20220903_171058.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 61
Bugün adet günümdü, iki gün öncesine kadar hafif kahverengi leke geliyordu bugün oda kesildi,içime şüphe düştü az once test yaptım inanmıyorum , hamile miyim dogru mu bir bakın lütfen
Evet hamilesiniz hayırlı olsun

Hamilesiniz Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat etsin 🤲🤲🤲 İsteyen herkese versin inşallah

M Melek1234 bu Bu gruplardan bakabilirsin canım konu yazınca ister istemez insanların tepkisi ile karşılaşabilirsin tabii ki de çok normal kızı olup oğlu olsun isteyen oğlu olup Kız olsun isteyen Rabbim sağlıklı sıhhatli düzgün uzun Ömürlü Bir evlat nasip etsin önemli olan kız veya erkek değil kızımız olsa da sevmeyecek miyiz ya da oğlumuz olsa evlat evlattır bizimkisi sadece gönlünden geçen hoş bir istek hayal burada bazı yöntemler var tabii ki de Allahın işine kimse karışamaz sadece şansı arttırmak diyorum ben buna buradan bakabilirsin.bilirsin arkadaşlar zaten sürekli yazıyorlar Allahın izniyle inşallah müjdeli haberi sen de verirsin

Merhaba bayanlar nasılsınız?

Sayfa iyice sessizleşmiş eskilerden neredeyse kimseler yok, varmı aranızda hamile olanlar cinsiyet öğrenenler yumurtlama dönemini değerlendirenler? Allah hepinize gönlünüzdekinin en hayırlısını versin hayırlı Cumalar dilerim....🌺

X