- 10 Ocak 2022
- 110
- 49
Burası alışkanlık yapıyor sürekli bakma istediği oluyor hayırlısı olsunAynen tek ilişki yumurtla günü için test alın yanılırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası alışkanlık yapıyor sürekli bakma istediği oluyor hayırlısı olsunAynen tek ilişki yumurtla günü için test alın yanılırsınız
Özel mesaj kutuna bakar mısınBen sürekli burayı ve erkek bebek isteyenler 2016 beri takip ediyorum 4 kızdan sonra ovulasyon testi pik yaptiginda tek ilişki ile hamile kaldım oğlum olacak Allah'ın izniyle
Bence gormeyebilirsin canım sonuçta robot değiliz belki yumurta çatlama boyutuna ulaşamadan atıldı vücuttanKızlar ovulasyon takibi ile bir ay içinde yumurtlama görmeyen var mı? İlk defa 18. Gundeyim halen yumurtlama göremedim düzenlidir normalde 14.15. gün gibi pic görürdüm.teste 11. Gün başladım acaba erken mi oldu dicem ama ağrı sancida hissetmedimtedirgin oldum doktora mi gitsem
Olabilir tabi de ilk defa karşılaştım, aralıklı yaparım test her ay olmasa daBence gormeyebilirsin canım sonuçta robot değiliz belki yumurta çatlama boyutuna ulaşamadan atıldı vücuttan
Allah gönlünüze göre versin ben yıllarca test yaptım vücudumu tanıdım bir keresinde test yaparken piki gördüm aynı gün doktora gittim ve bana yumurtanın çat olduğunu söyledi eve geldim tekrar test yaptım hala pikti 2.güne silindi. Akıntı ile ağrıya göre yumurtlamayı tespit edemiyorsanız doktorla takip yapmak en iyisi olur.Ovulasyon testleri yaptım ancak yumurtlama günü geçen aya göre farklı çıktı, pik yaptigi zamani tam anlayamiyorum, bunun yanı sıra tiroid ilacı kullaniyorum, bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim, yine olmazsa doktora gideceğim
Benim de görmediğim olurdu özellikle ilaç antibiyotik vs kullandıysam ya geç olurdu ya da hiç hissetmezdim belirtileri.Kızlar ovulasyon takibi ile bir ay içinde yumurtlama görmeyen var mı? İlk defa 18. Gundeyim halen yumurtlama göremedim düzenlidir normalde 14.15. gün gibi pic görürdüm.teste 11. Gün başladım acaba erken mi oldu dicem ama ağrı sancida hissetmedimtedirgin oldum doktora mi gitsem
Coraspirin ve folbiol içiyorum ama onlar etkilemez sanirimBenim de görmediğim olurdu özellikle ilaç antibiyotik vs kullandıysam ya geç olurdu ya da hiç hissetmezdim belirtileri.
Belki de etkilemez ama bazen hiçbir neden yokken bile aksamalar olabiliyor. Yumurtanın güzel gelişmesi için omega 3,havuç, d vitamini gibi takviyeler çok faydalı ben etkisini gördüm şimdi hamileyim inşallah sağlıkla ilerler.Coraspirin ve folbiol içiyorum ama onlar etkilemez sanirim
Bir kaç ay önce kadın doğuma gittiğimde yum gayet iyi durumda demiştiBelki de etkilemez ama bazen hiçbir neden yokken bile aksamalar olabiliyor. Yumurtanın güzel gelişmesi için omega 3,havuç, d vitamini gibi takviyeler çok faydalı ben etkisini gördüm şimdi hamileyim inşallah sağlıkla ilerler.
Yum kalitesi aydan aya değişir bazen kalitesi mükemmel olur bazen de tam tersi kalitesiz olur hatta çat olmayabilir veya kiste dönüştürebilir. Kalitesiz yumurta döllense bile bu sefer bebekte sıkıntı veya düşük olabilir bunun birçok faktörü var demişti doktorum onun için gebelik öncesi bana takviye vitamin kullanmamı tavsiye etti bakalım sonuç ne olacak.Bir kaç ay önce kadın doğuma gittiğimde yum gayet iyi durumda demişti
Anladım, tşk ederim bilgi için, Sağlıkla gelsin insYum kalitesi aydan aya değişir bazen kalitesi mükemmel olur bazen de tam tersi kalitesiz olur hatta çat olmayabilir veya kiste dönüştürebilir. Kalitesiz yumurta döllense bile bu sefer bebekte sıkıntı veya düşük olabilir bunun birçok faktörü var demişti doktorum onun için gebelik öncesi bana takviye vitamin kullanmamı tavsiye etti bakalım sonuç ne olacak.
Merhaba çin takvimi vs tutmuşmuydu sizde atıyorum artı bir yaş felan ekliyorlarYumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol dua
Fitil burda yazıyo arkadaşlar
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Özleşne bakar mısın kuuzmRica ederim canım
Ben çin takvimine inanmıyorumMerhaba çin takvimi vs tutmuşmuydu sizde atıyorum artı bir yaş felan ekliyorlar