Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ovulasyon testleri yaptım ancak yumurtlama günü geçen aya göre farklı çıktı, pik yaptigi zamani tam anlayamiyorum, bunun yanı sıra tiroid ilacı kullaniyorum, bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim, yine olmazsa doktora gideceğim

Kızlar ovulasyon takibi ile bir ay içinde yumurtlama görmeyen var mı? İlk defa 18. Gundeyim halen yumurtlama göremedim düzenlidir normalde 14.15. gün gibi pic görürdüm.teste 11. Gün başladım acaba erken mi oldu dicem ama ağrı sancida hissetmedim🤔tedirgin oldum doktora mi gitsem

Kızlar ovulasyon takibi ile bir ay içinde yumurtlama görmeyen var mı? İlk defa 18. Gundeyim halen yumurtlama göremedim düzenlidir normalde 14.15. gün gibi pic görürdüm.teste 11. Gün başladım acaba erken mi oldu dicem ama ağrı sancida hissetmedim🤔tedirgin oldum doktora mi gitsem
Bence gormeyebilirsin canım sonuçta robot değiliz belki yumurta çatlama boyutuna ulaşamadan atıldı vücuttan 🤔

Ovulasyon testleri yaptım ancak yumurtlama günü geçen aya göre farklı çıktı, pik yaptigi zamani tam anlayamiyorum, bunun yanı sıra tiroid ilacı kullaniyorum, bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim, yine olmazsa doktora gideceğim
Allah gönlünüze göre versin ben yıllarca test yaptım vücudumu tanıdım bir keresinde test yaparken piki gördüm aynı gün doktora gittim ve bana yumurtanın çat olduğunu söyledi eve geldim tekrar test yaptım hala pikti 2.güne silindi. Akıntı ile ağrıya göre yumurtlamayı tespit edemiyorsanız doktorla takip yapmak en iyisi olur.

Benim de görmediğim olurdu özellikle ilaç antibiyotik vs kullandıysam ya geç olurdu ya da hiç hissetmezdim belirtileri.

Belki de etkilemez ama bazen hiçbir neden yokken bile aksamalar olabiliyor. Yumurtanın güzel gelişmesi için omega 3,havuç, d vitamini gibi takviyeler çok faydalı ben etkisini gördüm şimdi hamileyim inşallah sağlıkla ilerler.
Bir kaç ay önce kadın doğuma gittiğimde yum gayet iyi durumda demişti

Bir kaç ay önce kadın doğuma gittiğimde yum gayet iyi durumda demişti
Yum kalitesi aydan aya değişir bazen kalitesi mükemmel olur bazen de tam tersi kalitesiz olur hatta çat olmayabilir veya kiste dönüştürebilir. Kalitesiz yumurta döllense bile bu sefer bebekte sıkıntı veya düşük olabilir bunun birçok faktörü var demişti doktorum onun için gebelik öncesi bana takviye vitamin kullanmamı tavsiye etti bakalım sonuç ne olacak.

Yum kalitesi aydan aya değişir bazen kalitesi mükemmel olur bazen de tam tersi kalitesiz olur hatta çat olmayabilir veya kiste dönüştürebilir. Kalitesiz yumurta döllense bile bu sefer bebekte sıkıntı veya düşük olabilir bunun birçok faktörü var demişti doktorum onun için gebelik öncesi bana takviye vitamin kullanmamı tavsiye etti bakalım sonuç ne olacak.
Anladım, tşk ederim bilgi için, Sağlıkla gelsin ins 🤲🏻

Kızlar burayada sormak istedim nolur bilgisi olan başına gelen birisi varsa aydınlatsın beni ultrasonda 20 mm yumurtam görünüyor ama testlerde hiçbir pozitiflik göremiyorum

X