Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ultrason görüntüsü bu canım

Eklentiler

• 06661C9E-6341-4183-9A62-7BCCFCB12E8D.jpeg
    06661C9E-6341-4183-9A62-7BCCFCB12E8D.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 451D4A75-B60D-4E77-9B11-3D048A99342D.jpeg
    451D4A75-B60D-4E77-9B11-3D048A99342D.jpeg
    156,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 016E2A41-6789-465C-BCE6-3635639748C9.jpeg
    016E2A41-6789-465C-BCE6-3635639748C9.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 58
Selam canım ben de gebeyim.bugün 7+6 son adet tarihine göre doktora gittim iki üç hafta bir şey görünmedi normal ultrason da sadece kese vardı en son geçen salı günü gittim o zaman 7+2 ydim.Alttan muayene etti kesede nokta kadar küçük bir şey vardı atıyordu böyle.doktorum biz gelişmesini bekliyoruz dedi.ben de korkuyorum ya saglıklı değil se diye
Hayirli olsun cnm
Cok erken gitmissin oyuzden gorunmemis
İlk gebeligimde benimde oyleydi ki benimki bide 8 haftalikti
Hic gebelik gorunmuyordu dr bol bol su icip idrara sikisinca gel dedi o anda gordu bebegi
Yani sagliklidir merak etme rabbim tamamina erdirsin gonlundeki olsun insaAllah 🤲

Hayirli olsun cnm
Cok erken gitmissin oyuzden gorunmemis
İlk gebeligimde benimde oyleydi ki benimki bide 8 haftalikti
Hic gebelik gorunmuyordu dr bol bol su icip idrara sikisinca gel dedi o anda gordu bebegi
Yani sagliklidir merak etme rabbim tamamina erdirsin gonlundeki olsun insaAllah 🤲
Allah razı olsun canım benim işte bunu okuduktan sonra rahatladım çok teşekkür ederim

La fontaine La fontaine cnm doğum yapmışsın hayırlı olsun nasıl pasanla aran😊 K kbryummy M Mavilenelim kızlar sizlerinde doğuma az kalmış galiba nasıl geciyo gunleriniz😊 sayfadaki diğer kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz uzun zaman oldu buraya bakmayali
Hayirli olsun yeni nickin canim
Pasayla bazen anlasamiyoruz bugunde ogunlerden sanirim 😬
Uyumamak icin direniyo agliyo
Pazartesi bir aylik olacagiz
Senin pasan ne alemde senin kirkin cikti degil mi ne guzel
Ben sanki her gunu ayni yasiyorum cok bunaldim
Lohusalik sendromu sanirim

kbryummy sen ne alemdesin cnm heralde son gunlerin en can sıkıcı gunler ama dogunca o can sıkıcı gunleri ozler oldum 🥲 Bi duzen istiyorum kirkimiz cikinca mumkun olur insaAllah
Bu arada dogumdan hemen sonra ben kizlarima da oglumada hep hurma verdim ik olarak agizlarina
Zemzem suyuba batirilmis daha iyi ama zemzemi bulamadim acikcasi
Carsida mekke medine gibi yerler wardi ama gitmedim
Sadece hurma verdim
Sunnet zaten tavsiye ederim sarilik olmasini yani ilerlemesini engelliyormus
Bilmedigimiz bir suru hikmeti wsrdir mutlaka sonucta peygamberimizin yaptigi sey
Hayirli dogumlar xnm

Hayirli olsun yeni nickin canim
Pasayla bazen anlasamiyoruz bugunde ogunlerden sanirim 😬
Uyumamak icin direniyo agliyo
Pazartesi bir aylik olacagiz
Senin pasan ne alemde senin kirkin cikti degil mi ne guzel
Ben sanki her gunu ayni yasiyorum cok bunaldim
Lohusalik sendromu sanirim
Valla zamanla alışacaksınız cnm ne yapalım bebislerin dilinden bazen anlayamiyiruz🤷‍♀️ evet cnm lohusalık sendromudur ben bile kırkım çıkmasına rağmen hala o bunalımı yaşıyorum cnm bazen oturup aglayasim geliyo ama yapacak bisey yok evlatlarımız için herşeye katlaniyoruz😊evet kırkınız cıktı cnm 49 günlük oldu bebiş bizde ara ara iyiyiz ara ara çok ağlıyo ama artık biraz tepki veriyo az olsada gulumsuyo konuştuğum zaman dikkatle gözüme yüzüme bakıp dinluyo çok hoşuma gidiyo🥰😊ben kirkliyken o kadar çok istiyordum ki kir kim çıksın sanki kir kim çıksa o bunalımdan çıkacakmışım gibi hissediyordum darısı senin başına inşallah op pasani bol bol

kbryummy sen ne alemdesin cnm heralde son gunlerin en can sıkıcı gunler ama dogunca o can sıkıcı gunleri ozler oldum 🥲 Bi duzen istiyorum kirkimiz cikinca mumkun olur insaAllah
Bu arada dogumdan hemen sonra ben kizlarima da oglumada hep hurma verdim ik olarak agizlarina
Zemzem suyuba batirilmis daha iyi ama zemzemi bulamadim acikcasi
Carsida mekke medine gibi yerler wardi ama gitmedim
Sadece hurma verdim
Sunnet zaten tavsiye ederim sarilik olmasini yani ilerlemesini engelliyormus
Bilmedigimiz bir suru hikmeti wsrdir mutlaka sonucta peygamberimizin yaptigi sey
Hayirli dogumlar xnm
Kız bende kirkliyken diyorsunki toparlanayim kir kim çıksın eski düzenime döneyim diye o kadar cokusteydimki anlatamam çok şükür zaman geciyo ve herşey eski haline dönüyo cnm

Valla zamanla alışacaksınız cnm ne yapalım bebislerin dilinden bazen anlayamiyiruz🤷‍♀️ evet cnm lohusalık sendromudur ben bile kırkım çıkmasına rağmen hala o bunalımı yaşıyorum cnm bazen oturup aglayasim geliyo ama yapacak bisey yok evlatlarımız için herşeye katlaniyoruz😊evet kırkınız cıktı cnm 49 günlük oldu bebiş bizde ara ara iyiyiz ara ara çok ağlıyo ama artık biraz tepki veriyo az olsada gulumsuyo konuştuğum zaman dikkatle gözüme yüzüme bakıp dinluyo çok hoşuma gidiyo🥰😊ben kirkliyken o kadar çok istiyordum ki kir kim çıksın sanki kir kim çıksa o bunalımdan çıkacakmışım gibi hissediyordum darısı senin başına inşallah op pasani bol bol
Aynn cnm sabrediyoruz
Cok sukur halimize gecen sene bu zamanlar olsun diye uzulup dua ediyordum simdi yanimizda kizçelerimle yatiyo
Aslinda ne buyuk bi mucize ama
Hergun gorunce bize gore siradanlasiyo
Tatminsiziz biraz insanoglu olarak
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim cnm
Adi ne oglusunun
Bizim
Alparslan
Diziden etkilendik galiba 🤪

Aynn cnm sabrediyoruz
Cok sukur halimize gecen sene bu zamanlar olsun diye uzulup dua ediyordum simdi yanimizda kizçelerimle yatiyo
Aslinda ne buyuk bi mucize ama
Hergun gorunce bize gore siradanlasiyo
Tatminsiziz biraz insanoglu olarak
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim cnm
Adi ne oglusunun
Bizim
Alparslan
Diziden etkilendik galiba 🤪
Aynen öyle cnm bende geçen sene uğraşıyordum bu zamanlar olsun diye olmayınca ne kadarda üzülüyordum çok şükür her halimize cnm ama ne kadarda özlemişiz bebek onunla uğraşmak oynamayı çok seviyorum😊🥰Rabbim isteyen herkese nasip etsin cnm🤲 bizimkinin adı vefat eden dedesinin ismi cnm mehmet veyis koyduk😊adıyla büyüsün oğlusun cnm

Aynen öyle cnm bende geçen sene uğraşıyordum bu zamanlar olsun diye olmayınca ne kadarda üzülüyordum çok şükür her halimize cnm ama ne kadarda özlemişiz bebek onunla uğraşmak oynamayı çok seviyorum😊🥰Rabbim isteyen herkese nasip etsin cnm🤲 bizimkinin adı vefat eden dedesinin ismi cnm mehmet veyis koyduk😊adıyla büyüsün oğlusun cnm
Aminn seninkide adiyla yasasin insaAllah cnm ❤️

3 numara biraz kiskandi cnm
Onun disinda dier iki kizim zatrn buyukler biri onalti dieri onuc yasindalar
Evde olduklari surece bana vermiyorlar bile 😅

Senin kizlar kiskaniyor mu peki aralari nasil senin ilkler ikizdi yanlis hatirlamiyorsam degil mi
İkiz xocuklari cok sewerim ya bizim ailede de cok var ama bende tutmadi
Maşallah cnm 3 numarada alışır merak etme 😊benim ilkim tek 2. Ikiz cnm 3 prensesten sonra bu pasa oldu s3viyorlar ikizler kiskanirlar diye korkuyordum ama kiskanmiyorlar sukur yardıma ihtiyacım olduğunda bakıyorlar valla😊

X