Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
benim ramziye göre erkek gösteriyor bebiş, her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması dileğim ama bir oğlum var, bir de kızım olsun istiyorum. Yumurtlama gününden 2 gün önce bıraktık ilişkiyi öyle hamile kaldım. Ramziden sonra direk erkek bebek olarak düşünüyorum da acaba dedim tutmayan var mı :)
Gönlünüze göre versin rabbim çin takviminde %90 diyorlar ama ben onada inanmıyorum çin takvimine baktınızmı

Amiin canım inşallah düzene oturur. Yanı oturuyo bi şekilde tabi geciyo herşey de işte. Insan yipraniyo. Bende en azından doğduğunda ben hafiflemiş hissederim diyorum. Diğer çocuklara da yetebilirim diyorum. Hamilelik daha zor geliyo nedense. Gaz sıkıntısı var mı bebisin. Benim em çok korktuğum şey o
Canim 3. Kizimda gaz sorunu okadar cok wsrdiki heran agliyordu surekli memedeydi ona nazaran yok gaz sorunu
Tabii illaki oluyo ama surekli degil birde ben maflor plus probiyotik damla kullaniyorum enunda etkisi wardir gaz sorununa buyuk olcude yardimci oluyo
Benim buyuk kizlar en buyuk yardimcim
Onlar elim ayagim son gunlerimde bana hic is yaptirmadilar esimle birlikte yemek ev isi vs her ise kosturdular sagolsunlar bitek en kucugum oda 6 yasinda elime ayagima dolanmadi

• Beğen
Reactions: Zzy
Cinsiyet bugün kesin belli oldu kızlar 3. Kızım geliyormuş 😀 doktorun 16. Hafta da verdiği pipi resmi neydi acaba 😂
Hayirlisi olsun hakkinda cnm. Benimde uc kizim war umarim benim gibi 4. De oglusun olur
16. Haftada cok erken bi hafta degil nasil yanilmis dr anlamiyorum
Keske emin olmadan soylemeseydi dr
Onlar icin siradan bisey ama malesef bizim icin hayalkirikligi
Benim uc numarayada erkek demisti ilk dr ams 12. Haftaydi benim
Tabi erkek istedigim icin cok heyecanlanmistim ama icimde hep suphe wardi kiz gibi hissediyordum
Herneyse iki hafta sonra kiz oldugu netlesmisti cok aglamstim😔birde engelli demisti
Buyuk buhranlardaydim
Cok sukur gecti o gunler

merhaba kızlar, ramzi teorisi diye bir şey duydunuz mu? gerçek çıkmayan var mı acaba?
Ve hic birine bakmadim cnm cok karsima cikti cin takvimi filan ama bakmadim onceden kizlarima bakiyordum kimi tutuyordu kimi tutmuyordu
Sacmalik bunlar bence
Rabbim ne yarattiysa o
Gaybi bitek Allah bilir
Peygamberimiz bile bilmedikten sonra cin takvimi ramzi teorisi bos is bunlar benim kizlar hep sagimda hissettim ilk ona kalirsa bu son oglumuda sagimda hissettim

Hayirlisi olsun hakkinda cnm. Benimde uc kizim war umarim benim gibi 4. De oglusun olur
16. Haftada cok erken bi hafta degil nasil yanilmis dr anlamiyorum
Keske emin olmadan soylemeseydi dr
Onlar icin siradan bisey ama malesef bizim icin hayalkirikligi
Benim uc numarayada erkek demisti ilk dr ams 12. Haftaydi benim
Tabi erkek istedigim icin cok heyecanlanmistim ama icimde hep suphe wardi kiz gibi hissediyordum
Herneyse iki hafta sonra kiz oldugu netlesmisti cok aglamstim😔birde engelli demisti
Buyuk buhranlardaydim
Cok sukur gecti o gunler
Benim daha son olur canım. Ben sevmiyorum pek hamilelik çok zor geciyo çok zor gekiyo. Hayırlısı olsun ınslalah

Benim daha son olur canım. Ben sevmiyorum pek hamilelik çok zor geciyo çok zor gekiyo. Hayırlısı olsun ınslalah
Hayirlisi olsun cnm bende oyle diyordum 3. De ki benimde uc numara zor gecti 9 ay engelli olmasin diye dua ettim hic destekcim yoktu Allah tan baska
Neler yasadim neler kaynanam aldir diye baski yapiyordu hep aldirmayincada dusman oldular resmen cok agladim
Ams rabbime cok sukur bu gunlere geldik
Gun dogmada neler dogar
Umarim dr. Yanilmistir da erkek bebegin olur 🤲

Hayirlisi olsun cnm bende oyle diyordum 3. De ki benimde uc numara zor gecti 9 ay engelli olmasin diye dua ettim hic destekcim yoktu Allah tan baska
Neler yasadim neler kaynanam aldir diye baski yapiyordu hep aldirmayincada dusman oldular resmen cok agladim
Ams rabbime cok sukur bu gunlere geldik
Gun dogmada neler dogar
Umarim dr. Yanilmistir da erkek bebegin olur 🤲
Ne güzel canım çok seviniyorum adına. Büyümüşler de maşallah.oglusunun da askerligini damatligini gorurusn inşallah

Cinsiyet bugün kesin belli oldu kızlar 3. Kızım geliyormuş 😀 doktorun 16. Hafta da verdiği pipi resmi neydi acaba 😂
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım çoğu kez yazdım ama yine yazayım gerçekten kabullenmesi zaman alıyor ama bu süreci hızlıca atlatıp bebeginle ilgilen ben ilk ikisinde sadece anne olmayı istedim ve herseylerini hatırlıyorum ve şimdi kızlarıma anlatıyorum ama küçükte madem hamile kaldım erkek olsun dusuncesiyle ona takılıp kaldım ve şimdi küçüğüm sorunca kendimi mahcup hissediyorum ve diyorum keşke daha çok bebeğime odaklansaymisim.Yani hanımlar her hamilelik birer mucize ve bebeklerinizi ilk ogrendiginiz andan sonra sadece o küçük mucizenize odaklanın.Rabbim hiç bebeği olmayanlara da o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin .🤲🤲🤲🤲

Hic uzulme cnm
Dogru zamani wardir illaki
Gecen sene bu zamanlar bende her hasta oldugumda cok kaygilaniyordum simdi ise
Gecrnin bu saati bu cocuk uyurmu diye kaygilaniyorum 🥲 rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ama dogum yapacaklar acele etmeyin her anin tadini cikartin genelde uyuyun 😅
Cunku sonra cok klişe olacak ama
Ogunleri arasiniz
Ya çok teşekkürler gerçekten böyle cümleler bile insanı rahatlatıyor…ilk denememdi zaten ama yinede hayal kırıklığı oluyor…nasip bakalım ne zaman gelecek 🌸🌸

Ve hic birine bakmadim cnm cok karsima cikti cin takvimi filan ama bakmadim onceden kizlarima bakiyordum kimi tutuyordu kimi tutmuyordu
Sacmalik bunlar bence
Rabbim ne yarattiysa o
Gaybi bitek Allah bilir
Peygamberimiz bile bilmedikten sonra cin takvimi ramzi teorisi bos is bunlar benim kizlar hep sagimda hissettim ilk ona kalirsa bu son oglumuda sagimda hissettim
demek ki belli olmuyor ya şans işte.

Slm kızlar
Hamıle olanlar nasıl gıdıyo
Hamıle kalmaya calısanlar rabbım gonlunuze gore wersın
Ben dogum yapalı bugun tam 9 gun oldu
Gece uykumuz hıc yok gıbı 😩
Sütümde war ama hep içimde bi endşe engel olamıyorum acaba sutum azalır mı dıye
Kendı kendımı telkın edıyorum kesılırse dunyanın sonu degıl mama werırsın dıye ama işte
Hamıleyken bıra once dogsun dıyordum hep helekı 30.haftadan sonra şimdide alışmaya calısıyorum
Gercekten lohusayken ınsan cokkk hassas oluyo
Kafaya takacak bısey ıllakı buluyorum
Ama tabı dıer yandan cok ta guzel bı duygu annelık
Her cocukta ınsan ayrı bı mutlu oluyo
Bu arada oglum sankı bana benzıyo sacları sıyah ama tenı acık saclarısa acılır dıye umuyorum
Gozlerı koyu yesıl oda acılır dıye umuyorum 😅😅kızlarım babasına benzıyo hep tenlerı acık ama kas goz aynı baba buda bana benzer ıns.
Rabbım hepınzın gonlundekını nasıp etsın kızlarrr
Hayırlı gunler❤️👋
Selam canım ben de gebeyim.bugün 7+6 son adet tarihine göre doktora gittim iki üç hafta bir şey görünmedi normal ultrason da sadece kese vardı en son geçen salı günü gittim o zaman 7+2 ydim.Alttan muayene etti kesede nokta kadar küçük bir şey vardı atıyordu böyle.doktorum biz gelişmesini bekliyoruz dedi.ben de korkuyorum ya saglıklı değil se diye

X