Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar merhaba. Kısmet olursa bende Ağustos ayında gebelik düşünüyorum mart ayında kürtaj olmuştum 5-6 ay geçmiş olacak toparlanmak için hem kendime hem eşime arı poleni bal karışımı ile keçiboynuzu özü tüketiyoruz ben ayrıyetten folik asite de başladım. Eşime son bir ay kala çakşır otu çayı da vereceğim sağlıklı sperm gelişmesi için. Allah herkesin gönlüne göre versin deneme yapacak olanlar karşılıklı bilgiler paylaşırsa çok iyi olur birbirimize yardımcı olalım.

İkinci oğlumu bekliyorum ilk oğlum tam yumurtlama dönemi tek ilişki ile oldu ikincisi adet bittikten sonra sık ilişki yumurtlama öncesi ve sonrasında da ilişki ile oldu ama bence erkeğin genetiği de etkili bu durumda kayınvalidemin 3 oğlu var ve 5 torunu da erkek, kayınpederin de kız kardeşi yok biz de kıza hasretiz 🥰☺️

Maalesef regli oldum 🙄🙄
Hic uzulme cnm
Dogru zamani wardir illaki
Gecen sene bu zamanlar bende her hasta oldugumda cok kaygilaniyordum simdi ise
Gecrnin bu saati bu cocuk uyurmu diye kaygilaniyorum 🥲 rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ama dogum yapacaklar acele etmeyin her anin tadini cikartin genelde uyuyun 😅
Cunku sonra cok klişe olacak ama
Ogunleri arasiniz

Hic uzulme cnm
Dogru zamani wardir illaki
Gecen sene bu zamanlar bende her hasta oldugumda cok kaygilaniyordum simdi ise
Gecrnin bu saati bu cocuk uyurmu diye kaygilaniyorum 🥲 rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ama dogum yapacaklar acele etmeyin her anin tadini cikartin genelde uyuyun 😅
Cunku sonra cok klişe olacak ama
Ogunleri arasiniz
Ay ben hamilelik bitse diyorum şuan uykusuzluğa raziyim diyorum sonra da kesin tam tersi dicem😀

B
Ay ben hamilelik bitse diyorum şuan uykusuzluğa raziyim diyorum sonra da kesin tam tersi dicem😀
Tahmin ediyorum cnm cunku bende oyle diyordum bi dogsa
Kucagima alsam
Besigimiz dolsa
Kiyafetlerine bakardim hep meger cok acele etmisim gezip tozaydim
😅😅Gezdimde ama aklim hep bebisimdeydi
Hep ruyamda goruyordum kime benzick nasil olck
Simdide bulmusda bunamis gibi olck ama cok rahattim be 🥲
Rabbim tez zamanda duzene oturmasini nasip etsin

B

Tahmin ediyorum cnm cunku bende oyle diyordum bi dogsa
Kucagima alsam
Besigimiz dolsa
Kiyafetlerine bakardim hep meger cok acele etmisim gezip tozaydim
😅😅Gezdimde ama aklim hep bebisimdeydi
Hep ruyamda goruyordum kime benzick nasil olck
Simdide bulmusda bunamis gibi olck ama cok rahattim be 🥲
Rabbim tez zamanda duzene oturmasini nasip etsin
Amiin canım inşallah düzene oturur. Yanı oturuyo bi şekilde tabi geciyo herşey de işte. Insan yipraniyo. Bende en azından doğduğunda ben hafiflemiş hissederim diyorum. Diğer çocuklara da yetebilirim diyorum. Hamilelik daha zor geliyo nedense. Gaz sıkıntısı var mı bebisin. Benim em çok korktuğum şey o

Eklentiler

• 16534736535707000679429039938244.jpg
    16534736535707000679429039938244.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 114
Yumurtama günü ve beslenme etkili olablir gerisi takdir ilahi
benim ramziye göre erkek gösteriyor bebiş, her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması dileğim ama bir oğlum var, bir de kızım olsun istiyorum. Yumurtlama gününden 2 gün önce bıraktık ilişkiyi öyle hamile kaldım. Ramziden sonra direk erkek bebek olarak düşünüyorum da acaba dedim tutmayan var mı :)

X