Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Oldum canım hemde iki gün vardı bat günüme ama yumurta erkenden kaçtığı an anladım erken olacağımı ☹️☹️☹️kürtajdan sonra adetim duzensizlesti maalesef hamile bile kalamiyorum artık Rabbim zamanını bekletiyor dur inşallah
Oyle mutlaka cnm
Rabbim en hayirlisini bilir
Zamanini bekliyordur annesi
Yakinda gelir insaAllah 🤲

Kızlar bana dua edin hayırlısı ile sağlığıma kavuşaym bitmeyen öksürük on gündr bal zencefil süt tereyağ pekmez aklınıza gelen herşeyi yaptım sayılır Dr antibiyotik başladı en son doğal bir öksürük şurubu aldık Dr onay verdi kızlar öyle üzgünümki bebek de iyice mahvoldu çünkü beş aydır hastayım psikolojik olarak çöktüm kız diye bir anlık gaflete düştüm Allah böyle ceza mı verdi bana şimid tek düşündüğüm bebegimin ve benim sağlığım inanın kız fikrine öyle alıştım ki Allah bunu layık görmüş ne mutlu bana niye en başta öyle yaptım onun için mi bu başıma gelen bilmiyorum nolur bana Dua edin kızlar ben dha önce öksürük zatürre yüzünden 21 gün hastanede yattım şuan yatarsam kızıma kim bakacak eşim baksa tek hastanede korkarım yani dua dan başka çarem yok Dr lar umursamadı bile augmentin verdi kullanıyorum bakalım 😓😓😓😓😓

Kızlar bana dua edin hayırlısı ile sağlığıma kavuşaym bitmeyen öksürük on gündr bal zencefil süt tereyağ pekmez aklınıza gelen herşeyi yaptım sayılır Dr antibiyotik başladı en son doğal bir öksürük şurubu aldık Dr onay verdi kızlar öyle üzgünümki bebek de iyice mahvoldu çünkü beş aydır hastayım psikolojik olarak çöktüm kız diye bir anlık gaflete düştüm Allah böyle ceza mı verdi bana şimid tek düşündüğüm bebegimin ve benim sağlığım inanın kız fikrine öyle alıştım ki Allah bunu layık görmüş ne mutlu bana niye en başta öyle yaptım onun için mi bu başıma gelen bilmiyorum nolur bana Dua edin kızlar ben dha önce öksürük zatürre yüzünden 21 gün hastanede yattım şuan yatarsam kızıma kim bakacak eşim baksa tek hastanede korkarım yani dua dan başka çarem yok Dr lar umursamadı bile augmentin verdi kullanıyorum bakalım 😓😓😓😓😓
Cok gecmis olsun canim kendini yipratma biz kuluz bazen nefsimize yenik dusebiliyoruz hepimizin kizi var erkek istiyoruz oglu olan var kiz istiyo her ikisindende tatmak ceza oldugunu dusunme bagisikligin zayiflamistir gecmistede yasamissin guclu ol eminimki atlatcaksin negatif dusunme ailenin sana ihtiyaci var 🙏🙏🙏🤗🤗🌹

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle sifanizi versin inşallah öyle düşünme insan kendinde olmayanı tabiki ister bunu isyana goturmedikten sonra Rabbim onun için ceza vermez o bağışlayandır ama kızın bı doğsun varya ona öyle çok bağlanacaksin herşeyi unutacaksın bende 3.kizimda öyle oldum zaten istemeyerek kaldım bari erkek olsun demistim ama doğup kucagima alınca herşeyi unuttum yani sağlıklı doğsun da Rabbim bizim için en hayırlısını veriyor bu yazımı okuyan kız ya da erkek isteyen bütün anne adayları gerçekten ama gerçekten Rabbim en hayırlısını veriyor biliyorum kabullenmek zaman alıyor ama bu süreci çabuk atlatmak lazım bunu biliyorum...Hepimiz için dualar ediyorum🤲🤲🤲

Allahım bir an önce şifa versin inşallahhh ..kendini böyle düşünürek yıpratma ,, allahtan istedin , hayırlısı buymuş ki olmadı…sadece sen değil ki bu gruptaki herkes bu kadar çok istiyor bunu…kalbini ferahlat , karnında minnakta etkilenmesin psikolojinden 😍😍 doğal kürler dene bol bol…tekrar çok geçmiş olsun canım ❤️❤️

Canim oncelikle cokkk gecmis olsun
Cok dikkat et zature ciddi bi hastalik rabbim acill sifalar wersin
Kendini suclama lutfen sanki sen kiz cocuklarini sewmem dedin bunda cezalik bi durum yok umarim kizcene bisey olmadan cabucak atlatirsin
Kronik bi rahatsizligin filan mi war
Zature olmakta ciddi mesele
Hawalarda sicak
İlaclarini ihmal etme
Dualarim seninle🤲

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle sifanizi versin inşallah öyle düşünme insan kendinde olmayanı tabiki ister bunu isyana goturmedikten sonra Rabbim onun için ceza vermez o bağışlayandır ama kızın bı doğsun varya ona öyle çok bağlanacaksin herşeyi unutacaksın bende 3.kizimda öyle oldum zaten istemeyerek kaldım bari erkek olsun demistim ama doğup kucagima alınca herşeyi unuttum yani sağlıklı doğsun da Rabbim bizim için en hayırlısını veriyor bu yazımı okuyan kız ya da erkek isteyen bütün anne adayları gerçekten ama gerçekten Rabbim en hayırlısını veriyor biliyorum kabullenmek zaman alıyor ama bu süreci çabuk atlatmak lazım bunu biliyorum...Hepimiz için dualar ediyorum🤲🤲🤲

Allahım bir an önce şifa versin inşallahhh ..kendini böyle düşünürek yıpratma ,, allahtan istedin , hayırlısı buymuş ki olmadı…sadece sen değil ki bu gruptaki herkes bu kadar çok istiyor bunu…kalbini ferahlat , karnında minnakta etkilenmesin psikolojinden 😍😍 doğal kürler dene bol bol…tekrar çok geçmiş olsun canım ❤️❤️
Cok gecmis olsun canim kendini yipratma biz kuluz bazen nefsimize yenik dusebiliyoruz hepimizin kizi var erkek istiyoruz oglu olan var kiz istiyo her ikisindende tatmak ceza oldugunu dusunme bagisikligin zayiflamistir gecmistede yasamissin guclu ol eminimki atlatcaksin negatif dusunme ailenin sana ihtiyaci var 🙏🙏🙏🤗🤗🌹

Teşekkürler kızlar umarum Allahım şifami verir kızlarımla eşimle mutlu bir hayat sürerim başka çocuk da düşünmüyorum zten napiym oğlum da olmazsa yapacak bir şey yok iki kız fikrine çok alıştık çok da mutluyum şükürler olsun yeter ki sağlıklı olalım 💓🙏

Canim oncelikle cokkk gecmis olsun
Cok dikkat et zature ciddi bi hastalik rabbim acill sifalar wersin
Kendini suclama lutfen sanki sen kiz cocuklarini sewmem dedin bunda cezalik bi durum yok umarim kizcene bisey olmadan cabucak atlatirsin
Kronik bi rahatsizligin filan mi war
Zature olmakta ciddi mesele
Hawalarda sicak
İlaclarini ihmal etme
Dualarim seninle🤲
Ay canim çok teşekkür ederim zatürre çok ciddi 9 sene önce hastanelerde yattım çok çektim duanızı bekliyorum augmentin kullanıyorum ve doğan bir öksürük şurubu aldık
Onun dışında bal zencefil pekmez karabiber ıhlamur herşeyi yapıyorum

Gittim canım doktor pipi var sanki erkek olabilir dedi net bisey diyemedi sonra kordonu bacak arasına almış bebek başka bisey göremedi kız da olabilir net göremiyorum dedi ama moralim çok bozuldu kafasında iki tane kist gördü bebegin genelde 6.ayda geçiyormuş ama ya gesmezse
Selam canım son durumun ne acaba bebekteki kist ne durumda

Slm kızlar
Hamıle olanlar nasıl gıdıyo
Hamıle kalmaya calısanlar rabbım gonlunuze gore wersın
Ben dogum yapalı bugun tam 9 gun oldu
Gece uykumuz hıc yok gıbı 😩
Sütümde war ama hep içimde bi endşe engel olamıyorum acaba sutum azalır mı dıye
Kendı kendımı telkın edıyorum kesılırse dunyanın sonu degıl mama werırsın dıye ama işte
Hamıleyken bıra once dogsun dıyordum hep helekı 30.haftadan sonra şimdide alışmaya calısıyorum
Gercekten lohusayken ınsan cokkk hassas oluyo
Kafaya takacak bısey ıllakı buluyorum
Ama tabı dıer yandan cok ta guzel bı duygu annelık
Her cocukta ınsan ayrı bı mutlu oluyo
Bu arada oglum sankı bana benzıyo sacları sıyah ama tenı acık saclarısa acılır dıye umuyorum
Gozlerı koyu yesıl oda acılır dıye umuyorum 😅😅kızlarım babasına benzıyo hep tenlerı acık ama kas goz aynı baba buda bana benzer ıns.
Rabbım hepınzın gonlundekını nasıp etsın kızlarrr
Hayırlı gunler❤️👋

Kızlarrrr selammm herkeseee ,, ayın 8 i ovu.günümde değerlendirdim 🤗🤗 kendimce gebelik belirtilerim oldu 🤣🤣 attık beklentiden. I bilmiyorum ama test negatif,,erken mi yaptım ,,.sizinkiler kaçıncı günde idrarda çıktı 🌸🌸🌸

Kızlarrrr selammm herkeseee ,, ayın 8 i ovu.günümde değerlendirdim 🤗🤗 kendimce gebelik belirtilerim oldu 🤣🤣 attık beklentiden. I bilmiyorum ama test negatif,,erken mi yaptım ,,.sizinkiler kaçıncı günde idrarda çıktı 🌸🌸🌸
Onuncu gunu hayalet cızgıyı gordum
Daha sonra elımde gebelık testı kalmadıgı ıcın ovu. Testlerınden yaptım her gecen gun daha fazla koyulastı adet gunumde ıse ovu. Gunumden bıle fazla koyuydu
Ozaman anladım hamıpe oldugumu
Ama tabı gebelık testı alarakta tescılledım hamıle oldugumu
Umarım hamılesındır cnm

Onuncu gunu hayalet cızgıyı gordum
Daha sonra elımde gebelık testı kalmadıgı ıcın ovu. Testlerınden yaptım her gecen gun daha fazla koyulastı adet gunumde ıse ovu. Gunumden bıle fazla koyuydu
Ozaman anladım hamıpe oldugumu
Ama tabı gebelık testı alarakta tescılledım hamıle oldugumu
Umarım hamılesındır cnm
Çok teşekkür ederimm inşallah tutmuştur 🌸🌸Bende de var ovu testi onu da yapayım olmadı ,, peki onu yaparken sıvı alımına dikkat ettin mi ??

Çok teşekkür ederimm inşallah tutmuştur 🌸🌸Bende de var ovu testi onu da yapayım olmadı ,, peki onu yaparken sıvı alımına dikkat ettin mi ??
Hyr etmedım acıkcası
Bı daha deneme yapmayacagım için kalan ovu. Testlerını oylesıne yapıyordum tutmamıstır dıye dusunuyordum
Hamıle degılımdır dıyordum hep
Cunku tek ılıskı olmustu korınmadan
Tabıı ozaman boyle tek ılskı erkk bebek ıhtimali fılan hıc bı fıkrım yoktu sadece son sansım oldugu ıçin hemen hamıle kalmak ıcın kullanmıstım ovu. Testını
Bende tuttu umarım sende de tutar guzel haberlerını werırsın bıze cnm
🤲❤️

X