Amiiinn inşallah çok çok teşekkür ederimmmmHyr etmedım acıkcası
Bı daha deneme yapmayacagım için kalan ovu. Testlerını oylesıne yapıyordum tutmamıstır dıye dusunuyordum
Hamıle degılımdır dıyordum hep
Cunku tek ılıskı olmustu korınmadan
Tabıı ozaman boyle tek ılskı erkk bebek ıhtimali fılan hıc bı fıkrım yoktu sadece son sansım oldugu ıçin hemen hamıle kalmak ıcın kullanmıstım ovu. Testını
Bende tuttu umarım sende de tutar guzel haberlerını werırsın bıze cnm
Hamile kalıp cinsiyeti öğrenen girmiyor canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsinMerhaba bugünlerde cinsiyet öğrenen hiç yok sanırım
Benim 2gun gecti yaptim kirmizi net cikti iki taneKızlarrrr selammm herkeseee ,, ayın 8 i ovu.günümde değerlendirdimkendimce gebelik belirtilerim oldu attık beklentiden. I bilmiyorum ama test negatif,,erken mi yaptım ,,.sizinkiler kaçıncı günde idrarda çıktı
Ben 14+3 um suanda ogrenmedim henuz haziran ikinci haftasi gitcem paylasirim sizlerle ama ben herhangi birsey denemedim hic ummadigim anda olduMerhaba bugünlerde cinsiyet öğrenen hiç yok sanırım
Hamile kalıp cinsiyeti öğrenen girmiyor canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsinbende test yapıyorum ve teste göre deneme yapıyorum eğer hamile kalıp erkek olduğunu ogrenirsem anlatırım yaptıklarımi
Benim adete 6 gün var ama inanılmaz derecede gerginlik ve sinirlilik var ..bu bana genel itibari ile oluyor adet önceiş ama bu ay beni mahvetti..aslımda gebelik belirtileri de vardı ama sanırım adet olucamBenim 2gun gecti yaptim kirmizi net cikti iki tane
İnsallah vardirBenim adete 6 gün var ama inanılmaz derecede gerginlik ve sinirlilik var ..bu bana genel itibari ile oluyor adet önceiş ama bu ay beni mahvetti..aslımda gebelik belirtileri de vardı ama sanırım adet olucam
Merhaba bugünlerde cinsiyet öğrenen hiç yok sanırım
Hamile kalıp cinsiyeti öğrenen girmiyor canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsinbende test yapıyorum ve teste göre deneme yapıyorum eğer hamile kalıp erkek olduğunu ogrenirsem anlatırım yaptıklarımi
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nadip etsinYok ya ben giriyorum ama kimse birşey yazmayınca ne yazayım zaten bebeğimin kız olduğu ayrıntılı usg ile tescillendimutluyum Allah bunu naisp etmiş ilk gün insan biraz hayal kırıklığı yaşıyor sonra şükür kız çocuk harika bir şey hele ki hayırlı olursa ne ala şükür Allahuma inanın çok mutluyum
Amin canım aminRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nadip etsin
Canım Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin benim de 2.kizim en çok bana benzeyen o ve herseyime yardım eden yine odur. 3.kizim da bende onda yıkılmıştım kız olduğunu duyunca dedim yok erkek çünkü onda kazara hamile kaldım ve adetimin bitiminden sonra ilk beş gün içinde hamile kaldım öyle hadis var dedim erkektir ve tek kaçırmakla hamile kalmıştım yani kendimi erkek duymaya alistirmistim ama Rabbim cimcimemi nasip etti iyi ki de etmiş şimdi o kadar çok seviliyor ki sende evlatlarınla çok ama çok mutlu olursun inşallah Rabbim acılarını göstermesinYok ya ben giriyorum ama kimse birşey yazmayınca ne yazayım zaten bebeğimin kız olduğu ayrıntılı usg ile tescillendimutluyum Allah bunu naisp etmiş ilk gün insan biraz hayal kırıklığı yaşıyor sonra şükür kız çocuk harika bir şey hele ki hayırlı olursa ne ala şükür Allahuma inanın çok mutluyum
Amin canım burada genelde 4.,gebeliklerin hepsi erkek inşallah sende tadarsın bu duyguyu Allah isteyen herkese hayırlı salih sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin benim de 2.kizim en çok bana benzeyen o ve herseyime yardım eden yine odur. 3.kizim da bende onda yıkılmıştım kız olduğunu duyunca dedim yok erkek çünkü onda kazara hamile kaldım ve adetimin bitiminden sonra ilk beş gün içinde hamile kaldım öyle hadis var dedim erkektir ve tek kaçırmakla hamile kalmıştım yani kendimi erkek duymaya alistirmistim ama Rabbim cimcimemi nasip etti iyi ki de etmiş şimdi o kadar çok seviliyor ki sende evlatlarınla çok ama çok mutlu olursun inşallah Rabbim acılarını göstermesin
AminnnnnnnnBirde hanımlar denemeden bu yana bende ara ara sağ kasık ağrısi oluyor ama çok batıyor inşallah bu da hamilelik belirtisidir bakalım benim için de dua edin sağlıklı bir şekilde oğluma hamile kalayım inşallah
Sen naaptin cnm gebelik warmiAmiiinn inşallah çok çok teşekkür ederimmmm
Bende giriyorum cnm ama gurup cok durgun kimsecikler yokkHamile kalıp cinsiyeti öğrenen girmiyor canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsinbende test yapıyorum ve teste göre deneme yapıyorum eğer hamile kalıp erkek olduğunu ogrenirsem anlatırım yaptıklarımi