Yarin canım inşallah. Artık kesik belli olsun yani. Bu sefer dicem öğrenmeden gitmek istemiyorum diye#Zzy
Naptin cnm bugun cinsiyet netlescekti
Gittin mi dr.a merak ettim
Mujdeli haberini bekliyoruz
Hic uzulme cnmMaalesef regli oldum
Ay ben hamilelik bitse diyorum şuan uykusuzluğa raziyim diyorum sonra da kesin tam tersi dicemHic uzulme cnm
Dogru zamani wardir illaki
Gecen sene bu zamanlar bende her hasta oldugumda cok kaygilaniyordum simdi ise
Gecrnin bu saati bu cocuk uyurmu diye kaygilaniyorumrabbim isteyen herkese nasip etsin
Ama dogum yapacaklar acele etmeyin her anin tadini cikartin genelde uyuyun
Cunku sonra cok klişe olacak ama
Ogunleri arasiniz
Tahmin ediyorum cnm cunku bende oyle diyordum bi dogsaAy ben hamilelik bitse diyorum şuan uykusuzluğa raziyim diyorum sonra da kesin tam tersi dicem
Amiin canım inşallah düzene oturur. Yanı oturuyo bi şekilde tabi geciyo herşey de işte. Insan yipraniyo. Bende en azından doğduğunda ben hafiflemiş hissederim diyorum. Diğer çocuklara da yetebilirim diyorum. Hamilelik daha zor geliyo nedense. Gaz sıkıntısı var mı bebisin. Benim em çok korktuğum şey oB
Tahmin ediyorum cnm cunku bende oyle diyordum bi dogsa
Kucagima alsam
Besigimiz dolsa
Kiyafetlerine bakardim hep meger cok acele etmisim gezip tozaydim
Gezdimde ama aklim hep bebisimdeydi
Hep ruyamda goruyordum kime benzick nasil olck
Simdide bulmusda bunamis gibi olck ama cok rahattim be
Rabbim tez zamanda duzene oturmasini nasip etsin
Saglikla alin kucaginiza bebeginizi resmi varsa atar misiniz yekrarCinsiyet bugün kesin belli oldu kızlar 3. Kızım geliyormuşdoktorun 16. Hafta da verdiği pipi resmi neydi acaba
Bugün bunu verdi pek bisey anlamadim amaSaglikla alin kucaginiza bebeginizi resmi varsa atar misiniz yekrar
Hayırlı Sağlık lı evlat olsun inşallah,Erkek bebek için özel birşeyler yapmışmıydınızCinsiyet bugün kesin belli oldu kızlar 3. Kızım geliyormuşdoktorun 16. Hafta da verdiği pipi resmi neydi acaba
Bunu vermişti.ortadaki fotodakine pipi demiştiBende birsey anlamadim bundan 16.hafta pipi resmi demistiniz onu merak ettim bunda net bebegi bile secemedim
Ben duydum çin takviminede onada inanmıyorummerhaba kızlar, ramzi teorisi diye bir şey duydunuz mu? gerçek çıkmayan var mı acaba?
benim ramziye göre erkek gösteriyor bebiş, her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması dileğim ama bir oğlum var, bir de kızım olsun istiyorum. Yumurtlama gününden 2 gün önce bıraktık ilişkiyi öyle hamile kaldım. Ramziden sonra direk erkek bebek olarak düşünüyorum da acaba dedim tutmayan var mı :)Yumurtama günü ve beslenme etkili olablir gerisi takdir ilahi
Gercektende benziyo pipiye 1.resimdede sirt ustu durmus bacak arasi acik gibi geldi bana ordada var gibi her ikisinide soyleyen ayni doktor muBunu vermişti.ortadaki fotodakine pipi demişti